Отзывы покупателей о DC кабель (4.5*3.0+Pin) для ASUS (33W, 45W, 65W, 90W) 2 - дроти! Від блока живлення до ноутбука (66489)
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Алми
Быстро отправили. Товар соответствует описанию.
- Віталій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Алми
Надіслали той кабель котрий потрібно (замовляв 4.5*3.0 Pin, і відповідно саме такий мені прислали, нічого не переплутали), але є нюанс, на фото котре я прикріпив до цього відгуку зображено 2 штекера, той що коротший це рідна зарядка ноутбука (ноутбук Asus, рідний блок живлення 45 Вт, модель 2022 - 2023 року), а той штекер що довший це котрий мені прислали, не дивлячись на те що цей штекер довший за рідний він все одно нормально працює і заряджає ноутбук, єдине що не дуже сподобалось це пакування, цей замовлений кабель був просто закинутий в пакет нової пошти і відправлений, але з другої сторони при такому пакуванні товару щоб з ним щось нехороше трапилось це треба постаратись, тому загалом все нормально.
- Достоинства:
- Швидко відправили замовлення, при тому що замовлення було на невелику суму коштів
- Недостатки:
- Штекер кабеля трохи довший ніж в рідному кабелі зарядки ноутбука, але особисто в мене воно все одно нормально працює
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Алми
Кабель не відповідає товару на сайті. Фото після скарги замінили. Товар обміняти не пропонують. Скріншот товару та реальні фото додаю.
Дивно обманювати на такій сумі.- Недостатки:
- Прислали зовсім інший кабель, Довший роз'єм, інший вихід до блока живлення.
- Продавец Алми
Доброго дня. На фото кабель із прямим підключенням такий же як і на сайті . Можливо, при завантаженні фотографії була якась помилка раніше.
- Максим К***
Це проблема магазину, а не покупця.
- Продавец Алми
Ми вже написали Вам повідомлення до особистого кабінету. Подивіться та відпишіться нам.
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Алми
Проблема решена
Надіслали інший кабель щось схоже на DC кабель (4.0*1.35) для ASUS (33W - 90W).Кабель з феритовим фільтром і застібкою.
- Недостатки:
- Товар не відповідає опису