Отзывы покупателей о Раскладушка кемпинговая Highlander Steel Camp Bed Olive (925470)

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Норм, брал в качестве эксперимента, как альтернативу матрасу. Сверху стелил одеяло, чтоб мягче было. Собирается не очень быстро и с натягом. По устойчивости на вес 73 норм, но аккуратно старался ложиться.

Вітаю, дякую за відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Юрій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

купував восени 2022 перед першим виїздом на схід. придбанням лишився дуже задоволений. важить лише 2 кг і займає мало місця - можна запакувати у рюкзак чи баул або кинути у багажник. складання, особливо перші рази вимагає терпіння і наполегливості, потім рука набивається і йде легше.
    зручно що розкладачка невисока і може стати там, де інші просто не помістяться - так я спав на ній, встановивши на другому ярусі дощаних нар і лишалося достатньо простору зверху. під ліжком поміщається АК, дрібні речі. для більшої зручності стелю карімат.
    отвори, в які вставляються ніжки, з часом розбиваються і вони починають хитатися, але це ніяк не заважає спати.
    конструкція доволі тендітна, тому щоб вкластися чи підвестися доводиться "еквілібрувати" і розподіляти вагу щоб не зламати (перевіряти запас міцності якось не хочеться)))

моя вага 88-91 кг, зріст 190.
    хоча й спати на цій розкладачці і зручніше, ніж на дошках чи підлозі, при тривалому (більше тижня-двох) використанні потроху накопичується втома, то ж купив більшу, але це буде окремий відгук пізніше))

Достоинства:
    компактність, мала вага, миші не забігають
    Недостатки:
    збирання вимагає трохи часу і вправності

Вітаю, дякую за змістовний відгук. Бережіть себе!

• Артем Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Займає мало місця, збирається просто, але треба трохи прикласти зусилля щоб вставити ніжки і натягнути основу на головні трубки, трохи хитаються ніжки, але це особливості конструкції. Навантаження 80-90кг мабудь максимум, заявлено 100кг, але думаю це занадто, а ти буде видно. Якщо є можливість, можна додатково прошити основу.

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    За таку ціну вважаю немає

Вітаю, дякую за змістовний відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Игорь О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Выбирал раскладушку - эта вполне ок для кемпинга, собирается быстро, для веса 70 - 80 кг точно подойдет. Лучше "совковых" вариантов. Но спинка не поднимается.

Достоинства:
    вес, мобильность
    Недостатки:
    если ваша туша больше 100кг - лучше не надо
    • Katya K***

Насколько она прочная? Ножки кажутся такими тонкими.

• Рядовой К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Наконец то со мной связался сотрудник магазина Розетка, была выяснена суть претензии с моей стороны (обоснованой, прошу заметить), выложеной в постах ранее, я получил официальный комментарий в телефоном разговоре, также извинения и скидку на последующие покупки, Уважаемая Розетка, как я писал ранее, заработать высокий потребительский рейтинг и признание в конкурирующей среде не так легко, а потерять клиентов просто, надеюсь на дальнейшее совершенствование Вашего сервиса для клиентов, просто иногда из за таких случаев остаётся лёгкий осадочек на душе, прошу извинений за сарказм, но накипело))), с уважением, Николай.

• Вадим К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Якщо розглядаєте цей варіант за ціну, рекомендую подивитись щось дорожче. Можливо буде якісніше, ніж це сміття

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Все інше. Після першої спроби зібрати розкладачку, порвався шов, куди упирається трубка. Відповідно, розкладачку можна викинути, навіть не хочу її зашивати
  • Alexander F***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Таких две раскладушки были у моих родителей в 70е годы. Использовали их в палатке. Поэтому в функциональности и комфорте данного изделия я не сомневался. Это и подтвердилось. Одно "но": материал не дышащий, поэтому нужно будет подумать о каком-то покрывале (у родительских раскладушек материал был брезентин, поэтому таких проблем не было). В целом очень доволен. Рекомендую к покупке..

Достоинства:
    Надежнее любого надувного матраса. Очень комфортно лежать. В сложенном виде занимает очень мало места.
    Недостатки:
    Дороговато

Вітаю, дякую за відгук. Користуйтесь із задоволенням!