- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: L. Цвет: Черный
Чудовий пояс, повністю виконує свою роботу, зручний, міцний, нарікань немає
- Продавец TONUS
Доброго дня! Раді, що вам все підійшло. Дякуємо за відгук!
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: L. Цвет: Черный
Гарна річ. Користуюсь місяць. Все подобається.
- Продавец TONUS
Дякуємо за ваш відгук, Андрію! Радий, що пояс для обтяження вам сподобався і ви задоволені його використанням. Бажаємо успіхів у ваших тренуваннях!
- игорь ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: L. Цвет: Черный
Не соответствие размера или не защищена цепь - изз за того, что диаметр недостаточен цепь рвет футболку
- Достоинства:
- мяконький
- Недостатки:
- Не соответствие размера или не защищена цепь
- Продавец TONUS
Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за ваш відгук. Хочемо зазначити, що характеристики товару вказані вірно: довжина пояса — 90 см, довжина ланцюга — 88 см. Якщо розмір пояса вам не підійшов, ви можете оформити повернення товару через додаток Rozetka, і наш менеджер зв'яжеться з вами у найкоротший термін.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
норм
- Продавец TONUS
Доброго дня, Андрій. Дякуємо за відгук!
- Кругляк М***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Давно пользуюсь этим поясом. Качество шикарное.
- Продавец TONUS
Доброго дня, Марк. Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо продуктивних тренувань.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: L. Цвет: Черный
Гарний,м'який і водночас міцний.
- Продавец TONUS
Доброго дня, Ігор. Дякуємо за ваш відгук!
- Лесюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
По факту, мені прийшов 85 см. Це не "M" і не "L", а щось середнє. Написав продавцю, вони почали писати про якісь додаткові 5 см тканини для "перехлёсту", по типу що так має бути. Не став сперечатись і писати їм що кільця в рівень з тканиною, та в друга є такий самий пояс придбаний раніше і він коротше. Висновки робіть самі, та майте на увазі що розмір може бути 85 см. Поки функцію свою виконує, ціна адекватна, а яка якість покаже час.
- Достоинства:
- Поки, тільки вигляд
- Недостатки:
- Розмір не відповідає характеристикам
- Продавец TONUS
Добрий день, Володимир! Дякуємо за ваше звернення. Ми зв'язалися з виробником, щоб уточнити інформацію про довжину пояса. Вони підтвердили, що стандартна довжина пояса складає 80 см. Для надійної фіксації фурнітури на виріб додаються припуски (від 4 до 5 см, які не впливають на функіональність самого вироба)
Дякуємо вам за увагу до деталей нашої продукції, бажаємо продуктивних тренувань! - Лесюк В***
Замість того щоб промовчати, продавець відповідає маячню. Продавець - загальна довжина виробу, це довжина від одного края до іншого, і вона складає 85 сантиметрів. Кільця, до яких кріпиться цеп - на відстані 85 сантиметрів, тож довжина 85 сантиметрів, а не 80 сантиметрів. Для мене це не критично, але покупець має знати фактичний розмір, а не якийсь міфічний. Дякую.
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Міцний, надійний.
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Рекомендую
- Достоинства:
- Міцний, якісний матеріал
- Продавец TONUS
Доброго дня, Дмитре. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!
- Єгор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Действительно хороший пояс за небольшую цену, качество топ! Берите, не пожалеете. Только доставка была долгой немного, но стоит добавить, что меня предупредили.
- Достоинства:
- Качество
- Продавец TONUS
Єгоре, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!
- Назар Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: L. Цвет: Черный
Брав по знижці , пояс комбортний .
- Продавец TONUS
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: L. Цвет: Черный
Чудовий пояс. Не очікував такої відмінної якості за адекватну ціну
- Достоинства:
- Надійний
- Недостатки:
- Максимальне навантаження 150 кг. Але це мій недолік а не даного поясу, так як я не можу віджиматись з такою вагою
- Продавец TONUS
Доброго дня, Сергію. Дякуємо за Ваш відгук!
Пояси торгової марки EasyFit спеціально виготовляються з великим запасом міцності для того, щоб забезпечити довговічність цих виробів.
Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Пояс сподобався. Міцний, підійде для дівчат
- Продавец TONUS
Альона, спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вам все понравилось, обращайтесь к нам ещё!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Хороший пояс, качественно сделан, ещё большие веса не пробовал, но качество видно сразу, очень доволен
- Достоинства:
- Качество, не дорогая цена
- Недостатки:
- Их нет
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
отличный пояс, с своей задачей справляется хорошо, пока больше сорока не вешал
- Достоинства:
- цена
- Продавец TONUS
Дякуємо за Ваш відгук!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: L. Цвет: Черный
все ОК
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нема за таку ціну
- Илья В***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Удобный, красивый пояс для занятий. На брусьях не пробывал но на турнике 40 кг вполне удобной брать
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Доставка Новая почта дорогая, послуга доставка 47 грн и помимо этого комиссия в сумме вышло 403 грн.
- Переходюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Прийшов пояс нормальний стан
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Пояс очень понравился. Очень крепкий и удобный.
- Достоинства:
- Прочный материал пояса с довольно крепкой цепью
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- TONUS
Благодарим за отзыв!
- Алексей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Искал себе пояс, изначально из кожи или кирзы, но так ничего и не смог найти, чтобы было в наличии. Решил поискать на Розетке. С виду очень понравился этот пояс, правда волновался, что цена его небольшая и может быть плохое качество. Но все же заказал и когда получил, понял, что зря переживал. Качество пояса для такой цены очень хорошее, размер отлично подошел. Пояс не сползает во время тренировок и выдерживает большой вес.
- Достоинства:
- Качество и цена
- TONUS
Спасибо за отзыв! Хороших вам занятий)
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Купив, забрав. Дуже сподобався, тільки поміняв карабін, бо не всюди пролазить, а так просто клас. Ще не пробував велике обтяження, але думаю він справиться. Дякую за якість)
Зручність - Недостатки:
- TONUS
Дякуємо за відгук) дуже раді, що Ви залишилися задоволені)
- Алексей Б***
Як варіант, можливо спочатку зняти карабін, продіти ланцюг крізь отвори в блинах, а потім встановити карабін на місце і зачипити за напівкільце на поясі
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Поясом остался доволен. Вешал на него блинов на 50 кг и подтягивался пару раз. Всё отлично!
- Достоинства:
- Материал и внешний вид
- TONUS
Спасибо за отзыв! Хороших вам занятий)
- Егор Г***Продавец: TONUS. Размеры: M. Цвет: Черный
Хороший пояс, свою функцию выполняет отлично, но размер M при талии 70-75см в аккурат цепи затянуть хватает.
Выглядит надёжно, по ощущениям мягко висит на поясе.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не было(или вообще нет)размера S
- Продавец TONUS
Дякуємо за Ваш відгук! Хочемо звернути увагу, що дані пояси від виробника виготовляються лише у двох розмірах М та L. Пояси для обтяжень не обов'язково стягувати ланцюгом через півкільця, вони триматимуться на поясі без додаткового фіксування при навішуванні на ланцюг додаткової ваги.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Размеры: L. Цвет: Черный
Доповню свій попередній відгук, в користуванні вже більше 2-х років.
Під постійним навантаженням 40, 50, 60, 80 кг пояс справляється взагалі без проблем.
Сам не очікував, що стільки часу прослужить.
Для візуального прикладу прикріплю відео.- Достоинства:
- Якість, служить вже 2+ роки під великими навантаженнями
- Продавец 0spring
Щиро вдячні за зворотній зв'язок після тривалого користування! Бажаємо продуктивних тренувань!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 80 см. Цвет: Черный
Гарний пояс,не спадає
- Достоинства:
- Гарно тримається
- Недостатки:
- Дорогуватий
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Непоганий пояс
- Достоинства:
- Зручний
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Ілля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 80 см. Цвет: Черный
Дуже зручний, та надійний
- Достоинства:
- Зручний
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Размеры: M. Цвет: Черный
Добрий пояс, 50кг витримує легко
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90 см. Цвет: Черный
Пояс зручний, проблем не виникало. Однак не було нагоди навантажити більше ніж на 20кг.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що пояс зручний у використанні.
Ця модель розрахована на помірне та середнє навантаження, і 20 кг — цілком робоча вага. Якщо плануєте використовувати більші навантаження, рекомендуємо поступово збільшувати вагу та контролювати стан швів і ланцюга для безпеки.
- Юра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90 см. Цвет: Черный
Хороший ремень. Две гири общим весом 48 кг выдерживает.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за ваш відгук .
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 90 см. Цвет: Черный
На свою цену хороший ремень.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і що поділились досвідом.
- Олег Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Размеры: M. Цвет: Черный
Якість нормальна. Пояс виконує свої функції
- Продавец Wealis Shop
Дякуємо, Олег, за ваш відгук! Радий чути, що пояс для обтяження вам підійшов та виконує свої функції. Будемо раді новим замовленням!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Размеры: L. Цвет: Черный
Мої параметри: 1.98 ріст, Вага 115 кг, талія в районі 100 см
В користуванні вже майже півроку, більше ніж з +40 кг не пробував, але з додатковою вагою 20, 30, 40 кг - нарікань немає, для турніка з брусами ідеально підходить- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- За півроку користування не помітив жодних
- Булим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Размеры: L. Цвет: Черный
Товаром задоволений
- Достоинства:
- Отримав те на що очікував
- Продавец Wealis Shop
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за ваш відгук!
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Размеры: M. Цвет: Черный
Зістрибнув з турніку з 20 кг на поясі: результат на фото
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Скоби дуже слабкі
- Продавец 0spring
Доброго дня Андрій. Нам прикро що сталась така ситуація з вашим поясом. Дана модель товару має позитівні відгуки, ми не отримували жодних скарг на її функціональність. Полукільце у цих моделях цільнолите, ми припускаємо, що можливо, причиною може бути дефект самого кільця, або перенавантаження, яке з часом привело до розриву. Важливо зазначити, що пояс успішно пройшов тестування і підтверджено, що він в змозі витримувати навантаження до 150 кг. Дякуємо за ваш відгук.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Размеры: M. Цвет: Черный
Дуже зручний та міцний. Жодних проблем немає! Однозначно рекомендую
- Продавец YogaLife
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо результативних тренувань!