Отзывы покупателей о Шуруповерт аккумуляторный с подстветкой Supretto, Рукоятка-трансформер, 26 предметов (Арт. 5804)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Отзывы про товар продавца SunDay
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

Дуже гарна річ. Десь закрутити, десь відкрутити. Я задоволена. Та і ціна не кусається.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки небачила
  • Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

Відмінна річ, якщо треба підкрутити щось вдома і навіть для авто підійде.

Достоинства:
    Дуже багато викруток, головок, є навіть два сверла.
    Можно використовувати і як маленьку дрель.
    Легенька, простенька.
    Мало місця займає.
    Недостатки:
    Трошки слабенька батарейка, для того щоб сверлити треба більше часу.
    • Продавец  SunDay

Наталіє, дякуємо, що поділилися своїми враженнями про роботу нашої компанії. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay

Хорошая отвёртка, подойдёт для сборки, разборки мебели.

• Продавец  SunDay

Вадиме, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!

• Александр Т***

Працює нормально

• Продавец  SunDay

Олександре, ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтеся до нас ще, будемо раді.

• Дмитрий М***

Купил отвёртку для работы в машину,периодически приходится выкручивать с десяток саморезов,при получении проверил на работоспособность,но не проверил самое главное,комплектные биты не садятся в патрон,попробовал через комплектную головку,головка на 6 бита не садится,головка на 7 бита болтается,удлинителя в комплекте тоже нет,буду возвращать.

Достоинства:
    Смена положения рукояти,пластиковый кейс.
    Недостатки:
    Нет удлинителя,биты не подходят в патрон,патрон не оттягивается.
    • Максим

вернули?

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності, зверніться на гарячу лінію Розетки протягом 14 днів з моменту отримання для обміну або повернення бракованого товару.

• Валентина Т***
    Продавец: Rozetka

Вместе с мужем выбрали ему эту отвертку на подарок, остался доволен. При выборе учитывайте что это отвертка, а не шуруповерт, они стоят значительно дороже. Понравилось что в наборе много насадок, и все храниться в кейсе.