Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Килимок для йоги та фітнесу NQ Sports TPE+TC 6 мм NQ001 green

Оценка пользователей 4.85/5
  • Артемова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Голубой

Кльовий товар: є чохол і він нормальний, носити в ньому зручно, плюс окремо пасок, щоб носити без чохла. Йогамат не тонкий, м‘який, але тримає форму, поки що не займалась, але поверхня матова, здається не буде ковзати; доволі легкий) Мені наразі дуже подобається))

Достоинства:
    зручний, м‘який, тримає форму
    Недостатки:
    ніт
    • Продавец  Cosa di moda

Дякуємо за Ваш відгук, для нас це дуже важливо, це допомагає нам ставати краще. Бажаємо гарних та продуктивних тренувань!

• Машковская Н***
    Продавец: Cosa di moda. Цвет: Зеленый

Дуже класний килимок, мякий, не ковзає, не скручується! матеріал класний
    За такі гроші це просто знахідка
    Дякую за якісні речі та швидку відправку❤️

• Продавец  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам все сподобалося, бажаємо приємних тренувань;)

• Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Фиолетовый

Дуже крутий килимок, як і пошукаю в коментарях! Забрала і одразу протестувала - планка, качання пресу, розтяжка, елементи йоги - комфортно, м'яко, не ковзає. Дуже класна придумана конструкція для зберігання і перенесення - так просто і так зручно!

Достоинства:
    Є чохол, не ковзає, м'який, довгий
    Недостатки:
    Чому я раніше не придбала його??
    • Продавец  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам все сподобалося і ми змогли Вам допомогти. Бажаємо приємних тренувань!

• Аксинья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Фиолетовый

Мне все понравилось

Достоинства:
    Быстро отправили, хорошо запакован, не скользит
    • Продавец  Cosa di moda

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, це допомагає нам ставати краще:) Бажаємо гарних тренувань!

• Королевич Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Голубой

Достойный коврик, качественный материал, в меру мягкий и плотный, отличное качество

Недостатки:
    Не обнаружела
    • Продавец  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, для нас дуже важлива думка наших клієнтів. Бажаємо приємних та продуктивних тренувань!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Голубой

Покупала на подарок. Качество отличное. Именниница довольна, особенно цветом.

Достоинства:
    Качество, цвет
    • Продавец  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Ми раді що Вам все сподобалося, будуть запитання будь-ласка звертайтеся!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Розовый

Коврик отличный!Не скользит,мягкий.Рекомендую и продавца и товар.

• Продавец  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, для нас це дуже важливо! Нам приємно що Вам все сподобалося, раді були допомогли, та бажаємо приємних занять!

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Розовый

Пишу отзыв после нескольких пробных тренировок в зале. Он действительно не скользит!!! В отличии от тех же клубных ковриков, на которых хоть и немного, но съезжают руки, особенно влажные. Цвет красивый и углы закругленные. Покупкой очень довольна, спасибо!

Недостатки:
    Немного короче стандартных ковриков в длину.
    • Продавец  Cosa di moda

Дякуємо за Ваш відгук, раді були допомогти. Бажаємо плідних та ефективних тренувань;)

• Окси
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Зеленый

Очень классный коврик и замечательный продавец. Связались быстро, отправили по укрпочте в тот же день. Коврик был хорошо упакован. В нагрузку положили чехол и веревку для переноски коврика, за что огромное спасибо. Коврик с закруглёнными краями. Спасибо всем, кто прилагает фото к своим отзывам. Это уже не первый коврик этой фирмы, качество хорошее, служат долго, но боятся кошачих когтей)

• Продавец  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам все сподобалося. Бажаємо гарних та продуктивних тренувань!

• Анастасия К***
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Розовый

Коврик понравился, не скользит и приятный на ощупь. Спасибо большое!:)

• Продавец  Cosa di moda

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, для нас це дуже важливо. Бажаємо ефективного та приємного використання.

• Куделя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Голубой

Поставщик крутой) был всегда на связи и пару моментов по доставке подсказал, и через телеграм скинул мне реальные фото коврика и все это очень оперативно. Но у меня предложение к поставщику поставить более привлекательное фото коврика на заставку, а то я например не сразу обратила внимание))
    Спасибо!

Достоинства:
    Цена, качество обслуживания, качество коврика и цвет
    • Продавец  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно що Вам все сподобалося. Бажаємо гарних тренувань. Зауваження щодо фото, врахуємо.

• Кущ Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Зеленый

Отличный коврик - не скользит, после занятий на траве следы не видны. довольно широкий

• Продавец  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо продуктивних та приємних тренувань.

• Максим А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda. Цвет: Голубой

Были ожидания, что коврик будет легко стелить и он не будет скручиваться по краям. Увы, ожидания не оправдал.

Есть неприятный запах.
    Чехол чисто для галочки, очень дешевый и ненадежный.

Достоинства:
    Не скользит, оптимальная толщина
    Недостатки:
    Сразу после распаковки был неприятный химозный запах. Края коврика скручиваются и не получается их разровнять.
    • Продавец  Cosa di moda

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода що Ви відчули хімічний запах, можливо він утворився із за того, що сам килимок був упакований в плівку, в подальшому такого не має бути, на даний момент ніхто з клієнтів не звертався з такими скаргами, да і ми їх оглядаємо і нічого такого не відчували. Стосовно того що края скручуються може бути два варіанти (вже таке було): 1. Ви поклали килимок на підлогу не тією стороною; 2. З часу виробництва, килимок весь час знаходився в скрученому стані, і просто фізично матеріал так "запам’ятав", це відбувається з усіма речами котрі знаходяться довгий час в одному положенні, коли почнете їм користуватися це пройде і все буде гаразд. Бажаємо приємних тренувань!