Отзывы покупателей о Средство для удаления наклеек, следов маркера, скотча, этикеток LAKMA PROFIMAX DOUBLE CLEANER 500мл жидкость растворитель для снятия клея (3502)

Оценка пользователей 4.77/5
  • AI аналіз відгуків
    116 відгуків:  73% позитивні, 15% нейтральні, 12% негативні
    Загалом, засіб для видалення клею, скотчу та наліпок отримує переважно позитивні відгуки. Більшість покупців відзначають його ефективність при очищенні скла, пластику та багатьох інших поверхонь, а також універсальність у використанні. Серед основних переваг — можливість видаляти навіть застарілі сліди, приємний запах і зручність застосування. Проте декотрі користувачі звертають увагу, що для максимальної ефективності необхідно докладати певних зусиль, деколи потрібно витримати засіб довше, ніж зазначено в інструкції, або повторювати обробку. Є скарги на труднощі з видаленням складних і старих слідів, особливо двостороннього скотчу чи на деяких поверхнях. В окремих випадках засіб не виправдав очікувань.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Средство работающее, необходимо нанести и подождать несколько минут, тогда очищать подготовленный участок.

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл
    Достоинства:
    Відклеїв стікери з ноута без пошкоджень ноута
    Недостатки:
    Має досить різкий запах, краще працювати в рукавичках і провітрювати приміщення
  • Сергій

Все працює дякую

• Марійка З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже погано відмиває скотч.

• Продавец  Needed things

Це засіб для професійного використання. Професійні засоби відрізняються від побутових тим, що відхід від інструкції може призвести до непрогнозованих наслідків.
      Інструкція для видалення клею від скотчу:
      1. перед використанням засіб потрібно розколотити до однорідної консистенції
      3. нанести на забруднення та витримати від 2хв до 15хв - залежить від стану забруднення (якщо ми миємо клей від наклейки, то саму плівку потрібно зняти, та витримку дати близько 15хв. клей повинен набубнявіти, як желатин)

• Наталия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Ничего не отмывает.Ни клей от наклейки,ни скотч ,ни за пять минут ,ни за час.Мутные разводы.Не рекомендую.

• Олег З***

Хорошо

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Клей від наліпок на банках відмиває гарно. Треба нанести, почекати, помити. Все добре відмилось. Засіб зі своєю основною функцією справляється.

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Сподобався, видалив весь скотч, все працює добре

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Засіб дійсно видаляє клей від скочу на вікні. Проте половину роботи я робив не лише ганчіркою, а пластиковою карткою. Не всюди хватало просто ганчірки. Я наніс засіб і довелось місцями чимось твердим допомагати. Я взяв пластикову картку, щоб не драпати скло. І тільки тоді зміг все прибрати. Але засіб працює. Без нього нереально видалили це.

Достоинства:
    Практичність.
    Недостатки:
    Треба зусилля.
  • Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

цей засіб допоміг відмити вікна від застарілого скотчу майже без зусиль
    рекомендую

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Нормальний засіб. Все відмилось, але треба потримати хвилин 10 і щоб не було сонця, на сонці швидко висихає.

• Юля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже швидко відтер наліпки, не довелося витрачати багато часу

• Зоц Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Супер средство,отмыло весь скотч со стёкол за полчаса

Достоинства:
    Эффективен
  • Сорока В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Засіб дуже добре справився із застарілим скотчем на вікні , та клеєм від скочу. Відмив навіть старий бруд з металопластикових віконних рам.
    Дуже задоволена)) Дякую)))

• Ксенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Ідеально видаляє сліди від скотчу з вікон(за секунди), з кварцвінілу (трохи потерла), олівці з плитки, і якісь інші суміші невстановленого походження після ремонту. Мені дуже сподобалося.

• Христина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

повторно пишу відгук після коментаря продавця (на жаль система не дає відредагувати свій попередній відгук) - повторно на нових салатницях скляних, що були опліплені по 3 наклейки - залишила на хв 15, а не як в інструкції на хв - наліпки опісля було легше змити. Висновок - тримати від 5 - 10 хв, а не хв як пише на етикетці.

Достоинства:
    Якщо тримати 10 хв і більше - видаляє етикетки застарілі
    • Продавец  Needed things

Дякуємо за розгорнутий відгук. На етикетці вказаний приблизний час експозиції, бо не відомо на якій поверхні і яке забруднення буде відмиватись. Для слідів маркера достатньо експозиції в декілька секунд, а для клею потрібно набагато більше часу, щоб засіб спрацював. Також потрібно враховувати, що для пористих поверхонь (дерево, шпалери і т. ін.) засіб потрібно наносити не на поверхню, а на ганчірку, щоб розчинене забруднення не пішло далі в пори.

• Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Купляла для видалення малярного скотча, з поставленою задачею справився (хоча прийлось багато разів поперемінно наносити та терти) але приємним сюрпризом виявилось, що з легкістю видалив графіті на облицювальній цеглі!!! Нанесла, почекала 1-2 хвилини і доволі легко стерла. Раджу!

Достоинства:
    Видаляє сліди графіті на облицювальній цеглі
  • Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Отличное средство от следов от скотча, скотч не убирает, а следу от скотча легко очищаются с помощью этого средства, на одно окно потратили 15 мин. времени , не больше . Рекомендую!!!

• Христина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

На жаль на сліди наклейок ніяк не діє..щойно пробувала на кухонній терці, де липка пляма від наклейок. Що допомогло-олія і сіль, а цей засіб в мене лише викинуті гроші.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Засіб непоганий, якщо треба видалити саме сліди від скотчу. Але, якщо у вас "складний випадок", як у мене - пересохлий скотч на автомобільній фарбі...не допоможе. Сліди від скотчу відмив на раз-два.

Достоинства:
    Липку субстацію відмиває добре.
    Недостатки:
    Якщо треба відмити саме скотч - не допоможе. Потрібно спочатку здерти скотч, що не завжди реально...
  • Гевенли О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Сліди від наклейок убирає дуже добре, але двосторонній скотч з дзеркала дуже погано ...

Достоинства:
    Наклейки добре
    Недостатки:
    Двосторонній скотч ні
    • Продавец  Needed things

Доброго дня, Гевенли Ольга

Неодноразово вже писали, що цей засіб діє на клей (він не розчиняє плівку).
      Ви відійшли від інструкції з використння засобу - тому засіб і не спрацював належним чином.
      1. перед використанням засіб потрібно розколотити до однорідної консистенції
      2. методом пробного тесту в непомітному місці протестувати засіб, щоб не пошкоджував поверхню (для скла можна не перевіряти - не пошкодить)
      3. нанести на забруднення та витримати від 2хв до 15хв - залежить від стану забруднення (якщо ми миємо клей від скотча, то саму плівку потрібно зняти, та витримку дати близько 15хв. клей повинен набубнявіти, як желатин)
      3. потерти та змити водою (для скла добре підходять грубі паперові рушники)

• Вадим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

відмив «запечену» наклейку з каструлі якою користувалися пів року. так само і з тарілок. і так треба трошки потерти.

• Ніна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Дякую. Засіб хороший! Миє гарно.

• Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Товар понравился. Наклейки отчистились.

Достоинства:
    Не оставляет следов
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб. Використовуйте згідно інструкції.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Потрібно було прибрати дуже старі сліди від скотчу з пластику, засіб із завданням справився. Дякую!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Засіб купила по рекомендації.
    Чудово відмив наліпки після встановлення вікон. Але ще одне відкриття: повністю відмив дитячу косметику зі стіни. Я гадала, що то було неможливо, бо обсяг та шар цієї косметики на стіні був величезний. У місці прибирання краска не посвітлішала. Дуже рекомендую тримати у арсеналі засобів для дому

Достоинства:
    Відмив усе!!!!! І залишив краску на стіні без розводів та щатертомтей
    Недостатки:
    Не виявила
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Скотч на вікні відмила, але довелось прикласти зусилля. Добре, що у чоловіка скотчу вистачило лише на одне вікно.

Достоинства:
    Скотч відмиває
  • Наталья Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Скотч спочатку відшкрябала, а потім нанесла на скло засіб і через 5 хвилин зняла гумовим шпателем. Гарно, шо немає неприємного запаху.

Достоинства:
    Дійсно працює цей засіб! Швидка доставка в пункт Розетка. Дякую!
  • Віктор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Нарешті зміг відшкребти той скотч який вже 3 роки як на склі. Також підходить як миття для скла. Легко застосовувати його. Я задоволений!

Недостатки:
    Має трішки різкий запах спирту з ароматизатором але швидко випаровується.
  • Едуард Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Брав для зняття залишків старого двостороннього скотчу на подовжувачі, замочував разів 7. Більшу частину зняло, але я на це витратив півтори години і де-не-де всерівно залишилась липка поверхня. Підходить для використання в приміщення через слабкий запах.

Достоинства:
    Слабкий запах
    Недостатки:
    Підходить для середніх або слабких слідів клею
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Брал для снятия остатков клея от скотча со стекла - работает так себе. Гораздо лучше сработала специальная тряпочка и мыльная вода

1. перед використанням засіб потрібно розколотити до однорідної консистенції
      3. потерти та змити водою (для скла добре підходять грубі паперові рушники)

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Засіб сподобався. Видаляє не прям з першого дотику, треба трохи потерти шершавим боком губки, але все одно це просто чудово в порівнянні з іншими засобами. Він розм'якшує клей, а губкою його потім треба прибрати. Якщо однієї банки не вистачить, щоб відмити всі вікна, то обов'язково буду брати ще.

Достоинства:
    Відносно невелика ціна, дієвий засіб
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб для видалення скотчу, пробувала різні 2 засоби, але такого ефекту не отримувала. Потрібно попшикати, потім 5 хвилин зачекати . Сухою ганчіркою витирати. Після цього, якщо осталось щось, я мокрою ганчіркою потерла. Скотчу вже більше 2 років було.

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Не побачила, може запах, але цей ще не дуже гидкий
  • Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже класний засіб. Чудово розчинив старий клей від скотчу на пластиковій частині вікна. Я вже у відчаї була, бо нічим це не могла відмити. Запах легкий і приємний.

Достоинства:
    Ефективність, відсутність неприємного запаху
  • Ирина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Needed things. Объем 1 шт: 500 мл

засіб єфективний, брала для видалення слідів скотчу з металопластикових вікон, все добре відмилось, рекомендую

Достоинства:
    з видаленням застарілих слідів скотчу засіб чудово впорався