Отзывы покупателей о Еженедельник датированный 2026 Axent Partner Lines 125*195 мм 192 страницы серый (8515-26-03-A)
Нет в наличии
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет обложки: Темно-зеленый
Гарний та якіский щотижневик. Купляю кожного року. Дуже вдалий.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має. Мабуть ціна.
Представник постачальникаОлег,
Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування ТМ Axent.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет обложки: Темно-синий
- Достоинства:
- Начебто непоганий якість гарна якщо був би не бракований можна було б користуватися
- Недостатки:
- Блокнот бракований приклеєний догори ногами до обкладинки.Користуватись буде незручно.
- Марьяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет обложки: Темно-синий
Зручний, компактний та якісний. Вже пʼятий рік тільки щотижневик даної фірми
- Достоинства:
- Компактність і ціна
Представник постачальникаМарьяна,
Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування ТМ Axent.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет обложки: Темно-зеленый
В цьому щотижневику відсутні перші сторінки з розписаними на місяць днями, трекером корисних звичок та загальним календарем з усіма місяцями та днями. А це було важливо, бо заради цього я і вибирала ваш блокнот, оскільки активно використовувала протягом року.
Напишіть, будь ласка, в якому блокноті є ці розділи в блокноті на 2026 році. Тому що даний блокнот для мене не повністю функціональний.- Достоинства:
- Розділ щотежннвика та окремо чисті сторінки
- Недостатки:
- Відстуність першиж функціонально-розграфлених сторінок, де зручно було вести облік помісячно та щорічно, що візуально дуже допомагало в організації інформації
Представник постачальникаДобрий день, Ірина. Ми вдячні за Ваш відгук та зауваження щодо наших товарів. Ми завжди прагнемо до поліпшення наших продуктів, і Ваші коментарі дуже важливі для нас. В створенні наступноі колекції обов'язково приймемо до уваги Ваші побажання. Дякуємо за вибір щотижневиків Axent!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет обложки: Темно-зеленый
Третій рік підряд вибираю саме цей щоденник. Дуже зручний та компактний, дякую!
- Достоинства:
- Розмір та місткість.
- Недостатки:
- Як на мене, немає.
Представник постачальникаОлександр,
Дуже вдячні за вибір та відгук! Бажаємо приємного користування продукцією Axent.
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет обложки: Темно-зеленый
Круто виглядає, приємна фактура. Поділений на дві частини: планер на тиждень, інша половина в клітинку.
Що міні важливо це петелька для ручки і кишеня по заду яку я використовую для чеків.
Представник постачальникаОлексій,
- Олександра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет обложки: Голубой
Беру такий щотижневик вже 5 років поспіль. Мій улюблений формат, фантастична якість і смішна ціна
- Достоинства:
- зручний розмір, жовтуватий приємний папір, якісний друк, міцні обкладинки
- Недостатки:
- хочеться більше дизайнів, кольорів, фактур обкладинок
Представник постачальникаОлександра,
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет обложки: Голубой
Чудовий щотижневик
- Достоинства:
- Хороший білий папір, достатньо широкий рядок, вистачає місця
- Недостатки:
- Погано що виробник змінив наповнення всередині, дуже зручна була розкладка помісячно в минулих виданнях, а цього року її не виявилось, було неприємним сюрпризом
Представник постачальникаДобрий день,Ольга.Ми вдячні за Ваш відгук та зауваження щодо наших товарів. Ми завжди прагнемо до поліпшення наших продуктів, і Ваші коментарі дуже важливі для нас.
Обов'язково розглянемо це питання перед плануванням наступних випусків датованої колекції.
Вдалих Вам покупок та приємного користування товарами ТМ Axent.
- Єлизавета Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет обложки: Темно-синий
Купую 3 рік поспіль. Мені подобається раскладка на тиждень - бачу як виглядає тиждень. Ціна невисока в порівнянні з іншими брендами.
- Достоинства:
- Гарний темно-синій колір!
Представник постачальникаЄлизавета,