- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ORV. Цвет: Медный. Длина: 200
Дуже гарні карнизи. Рекомендую.
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ORV. Цвет: Античная латунь. Длина: 300
Карниз гарний, якісний. Продавець надійний, консультант компетентний і дуже ввічливий. Рекомендую
- Достоинства:
- Дуже гарні , міцні наконечники.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ORV. Цвет: Медный. Длина: 160
Покупцю потрібно враховувати, що кріплення , що входять в комплект стандартні та не завжди можуть підійти саме до Ваших умов та особливостей .
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Продавец ORV
Щиро вдячні за гарний відгук.Будемо раді Вам ще допомогти.
- ГаличанкаОтзыв от покупателя. Продавец: ORV. Цвет: Античная латунь. Длина: 200
Виглядає гарно, такий самий як на фото
Шановна Галичанко,
Дякуємо вам за теплий відгук та високу оцінку нашого карнизу! Ми раді, що Ви задоволені якістю та дизайномю Ваша думка має велике значення для нас.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ORV. Цвет: Античная латунь. Длина: 160
Відмінний товар
- Продавец ORV
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені придбанням нашого карниза. Ми будемо продовжувати працювати над тим, щоб забезпечити високу якість продукції та послуг.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: ORV. Цвет: Античная латунь. Длина: 300
Получила мой заказ от ORV , карниз просто восторг!!!! Заказ оформили и отправили молниеносно, карниз полностью соответствует описанию, качество на высоте. Рекомендую ORV!!!!
- Достоинства:
- Красивый и качественный
- Недостатки:
- Отсутствуют
- ORV
Дякуємо за ваш відгук! Гарного вам дня!!!