- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Белый
Качество, на вид, хорошее, а там посмотрим.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Белый
Заказала 2 фильтра попробовать вдруг по размеру не подойдёт, перед отправкой у меня уточнили модель фонтанчика, оказалось что я выбрала не те, и мне отправили уже для моего фонтанчика (прозрачный). Фильтр подошел по размеру отлично, сидит даже плотнее тех что шли в комплекте к фонтанчику.
- Достоинства:
- Подошёл по размеру к фантанчику
- Продавец TRYshop
Дякуємо за ваш відгук!
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Белый
Універсальністю фільтра і не пахне. За розміром вони менше за оригінальні. Через це вода тече не через фільтр, а зверху, і зтікає у щілини. Вода при цьому не фільтрується і сильно шумить (капає). Повністю розчарований покупкою.
- Достоинства:
- Недостатки:
- суцільні
- Юлия Т***
Это вы уже такие покупали, с синей прослойкой?
- Максим Ч***
Юлия Татарченко, так, купляв.
Сподівався на справжню універсальність, а не таку, що тільки у назві.
Доречі, Розетка, питання до вас.
Чому у мене у списку замовлень придбаний раніше питний фонтан ніби-то на 3 літри, коли на справді він на 2.5 літри?
Можу показати лист, який мені прийшов після підтверждення замовлення, лист з проханням залишити відгук, також можу показати фото коробки від фонтана.
Там скрізь 2.5 літри.
А у списку замовлень - на 3 л., хоча купляв на 2,5.
Це не вперше, коли я бачу підміну товару від цього продавця.
Також був здивований, коли побачив у себе в очікуваних товарах цей "універсальний" фільтр, хоча пам'ятав, що очікував появи у продажу конкретно для фонтану WF020. І лишав питання про появу у продажу до конкретної моделі, а не до "універсальної".
Якщо це не продавець винуватий, а сама Розетка робить підміну, то вибачаюсь перед продавцем заздалегідь.
П.С. До фонтану претензій не маю, працює чудово.
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Белый
Перезвонили быстро, заказ отправили в тот же день. Фильтры запакованы хорошо, пришли с доставкой Джастин за смешные 15 Гр
- Достоинства:
- Все оперативно и как в описании
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store
Очень Качественные фильтры.
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Цвет: Белый с черным
Замовляю не перший раз, все супер.
- Достоинства:
- Швидка доставка, якісний товар, класна ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец PetLife Store
Дякуємо, що приділили час і залишили відгук
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store
Змінилась форма та дуже довго їхали..
- Достоинства:
- Підходять до пристрою
- Недостатки:
- Дуже довго їхали
- Продавец PetLife Store
Форма не змінилася.
Є фонтан WF020 для нього фільтри з вирізом в центральній частині, а є фонтан WF020TP для нього фільтри без вирізу, тому будьте уважні і обирайте фільтри саме до вашої моделі фонтана.
З приводу доставки, приносимо вибачення, інколи Розетка може не вкладатися в терміни доставки, з нашої сторони, відправка відбулася в день замовлення.