Отзывы покупателей о Про все на світі. English для дітей

Оценка пользователей 4.93/5
  • леся в***

Дякую Все прийшло швидко

• Юрій

Просто чудова книжка! Яскраві малюнки, різноманітні теми, слова з перекладом і транскрипцією. Дитина (4 роки) у захваті!

Достоинства:
    Супер книжка
    Недостатки:
    жодних
  • Надія

Дуже класна книга, English по-сучасному дуже гарно проілюстрована

• Христина К***

Чудова книжка!!! Все розділено по темах! Гарні та якраві малюнки!

• Олена С***

Книга якісна.
    Сторінки в міру яскраві.
    Кожна сторінка по своєму цікава на картинки, немає таких як "для кількості"
    Рекомендую!

Достоинства:
    Якісна і змістовна
  • Інна

Хороша книга для дітлахів, дуже багато цікавої інформації, те що потрібно для знайомства з іноземною мовою.

Достоинства:
    Яскрава
  • София

Це книга просто знахідка! Ми з сином (3.5 рочки) перед сном щодня читаємо та вивчаємо нові слова! Особливо кумедні віршики з назвою англійських цифер! Форма гри чудово підходить для малят вивчайте англійську весело і я скажу як мама також підучую слова ;) книга велика цікава та яскрава!

• Елена Ц***

Как на картинке

• Юлия Г***

Гарна книга, дитині сподобалась

• Марія З***

На сторінці 159 у переліку свят згаданий День пабєди ,намальований вєчниий агонь і гваздікі.
    Думаю , ніхто з притомних українців не вважає цей день святом. Замісь цього "свята"можна додати День матері чи День народження. Цю грубу помилку варто виправити у наступному виданні .

Достоинства:
    Гарні віршики , книга кольорова і цікава дитині
    Недостатки:
    Згадка свята, яке немає жодного стосунку до українців
  • Станіслав

Книгу супер! Советую всем, я просто в шоке от качества)) литература нынче очень актуальна и лучше чем в наше время.

• Юрій Г***

• Алекс

Книга гарна, яскрава. Інформація подана локанічно. Але для такої великої книги хотілось би більшого наповнення. Дитині подобається.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Ціна завищена
  • Александр

Чудова, яскрава, навчальна та якісна книжка. Весь надрукований матеріал цікаво викладений. Дитині цікаво. Дорослому теж не помішає в вивчені англійської мови.

Достоинства:
    Якість
  • Ярослав З***

Прекрасна книжка для дитини 4-5 років, ще й за таку ціну. Включає багато різносторонніх розділів для навчання ( продукти, цифри, одяг, будова тіла та ін.). Плюс яскраво оформлена, що само собою подобається дитині. Тверда обкладинка. Рекомендую!

Достоинства:
    Одні переваги
    Недостатки:
    Я не виявиявив
  • Михайло К***
    Продавец: Rozetka

Купували не тут, але книга-бомба! Всім раджу. Малюку цікаво та пізнавально. Є транскрипція, щоб правильно читати слова. Це найкраща книга з англійської, яку я бачила для діток!

Достоинства:
    Все суцільні плюси
  • Оксана Д***
    Продавец: Rozetka

Приiiхала не та книга, геть! Мусила вiдмовитися i шукати в iншо у мiсцi…

Достоинства:
    Не оцiнила, бо не мала змоги
    Недостатки:
    ———-
    • Оля

Тобто? Інша книга?

• Оксана Д***

Оля, не знаю як конкретно вам вiдповiсти… Приiiхала замiсть книги з Англiйськоii, енциклопедiя якась про тварин. На видачi кажу хлопцям, це не мое замовлення, а вони менi вiдповiдають, що по штрихкоду цяотак я лишилася без книги

• Тамара К***
    Продавец: Rozetka

Купили внучке книгу для изучения английского языка.Ведь это сейчас, да и всегда актуально.Отличная книга по содержанию,веселые стихи и рисунки.Хорошее качество,есть транскрипции.Материал изложен доступно и интересно.Внучке очень понравилась.

Достоинства:
    качество