Отзывы покупателей о Столик для ноутбука Supretto трансформер (5799_0001)
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Йшов довго, не було попередження скільки буде йти, довелось дзвонити і дізнаватися. Підставка для миши прийшла побита.
- Достоинства:
- Все добре тримається
- Недостатки:
- Важко з інювати положення. Пошкоджена підставка для миши
- Продавец SunDay
Михайло, доставка на точки видачі Розетка займає більше часу, це специфіка роботи Розетки, а не нашого магазину. Будемо раді відправити швидко Новою поштою, такі відправки ми робимо кожен будній день.
- Гурин О***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Зручна. Кути виставляються як зручно. Трохи тендітна. Але це результат малої ваги.
- Продавец SunDay
Олексій, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- Всеволод Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Все добре, але так і не зміг підібрати для себе корисну конфігурацію.
Врешті решт, комп і на колінах можна тримати- Достоинства:
- Гнучка конструкція
- Продавец SunDay
Всеволод, дякуємо за замовлення. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Сину сподобалась!
- Продавец SunDay
Михайло, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Зручно працювати за ноутбуком з дивану, якщо не зважати, на те, що столик хитається.
- Достоинства:
- Кут оберту ніжок на 360 градусів
- Недостатки:
- Столик сам по собі хиткий, має подряпини у різних місцях. Інструкція незрозуміло пояснює, як правильно виставляти кут ніжок (зайняло часу, щоб розібратись самостійно), можливість прикріпити додаткову підставку для миші з однієї сторони.
- Продавец SunDay
Олександра, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!
- Всеволод Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Гарна підставка для ноута, тепер дуже зручно лежати на ліжку з компом
- Достоинства:
- Гнучкість, можна мати будь-які кути і висоту під настрій
- Недостатки:
- Трохи подряпин на красці. На початку треба запаритися з налаштуванням. Нема інструкції українською, а англійська написана гугл перекладачем з китайської.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Нормальний алюминевий столик
- Продавец SunDay
Юріє, дякуємо за вибір нашого магазину і високу оцінку. Обов'язково заходьте до нас ще.
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Легкий, широкий, для такої конструкції досить стійкий. Підставку для миші використовую для мобільника (стоїть на ній на власній підставці), підставка посилене ребрами жорсткості, можна оперти одним з кутів на ніжку, кріпиться досить жорстко. Використовую лежачи, сподобалося можливість підлаштувати під себе будь-який кут стола.Досвід користування - один вечір.
- Недостатки:
- Можливо, на гвинт підставки додати шайбу
- Продавец SunDay
Юрію, дякуємо за вибір нашого магазину і високу оцінку. Обов'язково заходьте до нас ще.
- Даніель О***Продавец: SunDay
Не є чимось надрироднім. Якість така ж як у китайської підставки. Якщо хочете її носити з собою то є кращий варіант. Але загалом не вдалих конструкцій підставкою набагато більше. Тому не морочте собі голову і купіть маленьку алюмінієву піставку(до неї є чохол і вона в 2х рази дешевша)
Серйозно, річ дуже корисна, але попит низький.
Так, вона реально допомагає не вбити шию і спину.- Достоинства:
- Можна валятись у ліжку з ноутом з меншою напругою для спини
- Недостатки:
- Розміром як стіл для сніданку