Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Кабель для iPhone Lightning to USB кабель зарядки для iPad IOS 1m и блок питания зарядный Комплект White PAVLYSH (PZ-05)

Оценка пользователей 3.6/5
  • AI аналіз відгуків
    146 відгуків:  нейтральний
    Загалом, клієнти залишаються задоволені якістю товару та швидкістю обслуговування, проте трапляються випадки неякісної продукції та проблем із довговічністю. Основна увага акцентується на якості зарядних блоків і кабелів, швидкості реакції сервісу та відповідальності продавця.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Купляв на подарунок, з кабелем все наче нормально, а блок майже одразу вийшов з ладу. Відходить, перегрівається, не до кінця заходить кабель. На це представник магазину просто відповіла "вибачте", це смішно

Достоинства:
    Кабель працює
    Недостатки:
    Блок не працює
    • Продавец  kostor

Шановний Микита. Ми перевірили від вас дзвінків і звернень не має з вашого номеру і по номеру замовлення, куди ви звертались і хто вам сказав "вибачте" ми не знаєм, якщо ви нам надасте більш детальну інформаці ми залюбки з нею ознайомимося і покараємо співробітника якщо наша людина так вам відповіла. На звязок ви також не вийшли по телефону. Будь ласка звертайтесь до нашої сервісної підтримки за телефонуом або в переписку по замовленню і ми вам з радістю допоможемо.

• Микита

З продавцем зв'язались, все обговорили. Проблема була вирішена, блок замінили!

• Кристина З***

Дякую, все добре працює.

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Кристина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Ксенія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Заряджає добре. Мені подобається.

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Ксенія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Все ок. Получил быстро, зарядка рабочая, сделана качественно. Планшет заряжается по времени как всегда.

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Роман, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Саша Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Отличное недорогое зарядное устройство. Проверил, все гаджеты заряжаются. Спасибо!

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Кристина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Хороший кабель, заряжает быстро, телефон не греется.

• Ліза Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Замовила татові нову зарядку. Працюэ, якысть чудова, швидко виконали замовлення та зарядка дуже порадувала.

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Ліза, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Георгій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Чудова якість. Все працює, телефон заряджається швидко.

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Георгій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Лера О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Купила зарядку. Хороший зарядний пристрій, працює добре та гарно виглядає.

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Лера, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Женя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Все сподобалося, якісна зарядка, без проблем заряджає.

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Євгеній, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Никита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Отличная зарядка, приятная цена и хорошо заряжает. Спасибо.

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Никита, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Макар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Чудовий сервіс, швидка доставка, рекомендую)

Недостатки:
    Намає
    • Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Макар, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Єлизавета П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

дуже маленька й компактна зарядка. топ за свої гроші. трохи пошатувалась в розетці й спочатку, здавалося, треба було найти кут під яким вона заряджатиме, але в іншій розетці все норм. мабуть проблема в тому що виделка маленька, але норм. ;)

Достоинства:
    чіназес за свою ціну
    • Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Єлизавета, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

У мене все працює, покупкою задоволена

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Наталія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Морозова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Просто жахливо, не заряджає, зарядне треба виймати з телефону і вставляти кожні 120 хв бо не заряджає, даремно викинуті кошти. Нікому не раджу купувати.

Достоинства:
    Недостатки:
    не заряджає
    • Продавец  kostor

Добрий день, Шановна наталія, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас є гарантія на товар 3 місяці зверніться в сервісну підтримку або в питання про замовлення вам допоможуть, гарного дня)

• Інга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Хороша зарядка за дуже низький цінник, заряджає не гірше ніж за 700-900 грн.

• Продавец  kostor

Добрий день. Шановна Інга, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Непоганий комплект, заряджає гуд. В цілому задоволений покупкою, за ці кошти вважаю все чудово!

• Продавец  kostor

Добрий день. Шановний Олег, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Хороший зарядник за відмінну ціну, все якісне і швидко заряджає. Дякую!

• Продавец  kostor

Добрий день. Шановна Яна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

На жаль, отримали товар, що заряджає телефон до 10% довше, ніж годину часу. Хотіли б повернути замовлення.

• Продавец  Ovollovo

Шановна Марта. Нам прикро, що у вас виникли прорблеми з товаром. У вас є гарнатія на товар. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону або в чат підтримку і ми вирішимо ваше питання.

• Марта Л***

Звернулась (як в чат, так і у сервісний центр за номером тел), тож очікую на відповідь

• Марта Л***

Update: кошти повернули, питання вирішено без будь-яких проблем. Дякую :)

• Женя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Классный блочек, заряжает быстро и стоит недорого
    То, что нужно! Благодарю за приятную стоимость и быструю доставку

• Денис Ш***

Проблема решена

Блок зарядки перестал заряжать на второй день...

Достоинства:
    Недостатки:
    Низкое качество товара, брак
    • Продавец  My Yellow

Шановний Денис. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Денис Ш***

Магазин в кратчайшие сроки заменил товар, пока работает, спасибо

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Блок сдох в первый же день, кабель пока работает.

• Сергей Б***

И так. На третий день сдох кабель….

• Продавец  My Yellow

Шановний Сергій. Нам дуже шкода що у вас виникли проблеми з товаром. Наш фахівець з вами звяжеться для вирішення ситуації.

• Сергей Б***

Все заменили быстро, спасибо. Посмотрим сколько продержится новый

• Александр О***

Проблема решена

Собственно все в минусах написано. Зарядное устройство не работает.

Достоинства:
    Недостатки:
    Перестал заряжать в первый же день
    • Александр О***

Представители магазина исправили ситуацию более чем полностью. Заменили девайс в кратчашие сроки на рабочий. Претензий не имею, теперь товаром доволен.

• Владимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Спасибо большое за продукцию, доволен зарядкой и шнуром, все работает отлично

Достоинства:
    Высокое качество
  • Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Хороший кабель по доступной цене, быстро отправили. Спасибо

• Продавец  My Yellow

Благодарим за покупку и отзыв . С уважением магазин My-Yellow !

• Дима

Подскажите он быстро заряжает ?

• Безручко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Замовив собі такий комплект - телефон заряджає, наразі питань нема. Виглядає як нативний

Достоинства:
    Виглядає як справжнє зарядне Apple
    Недостатки:
    не виявив за тиждень
    • Продавец  My Yellow

Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!

• Дмитрий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Покупал зарядку 6.07.21 , запакована хорошо, пломбы на упаковке не сорваны, видно что не доставали. Советую вам эту зарядку.

Достоинства:
    Цена, упаковка
    Недостатки:
    Пока что не выявил
    • Продавец  My Yellow

Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!

• Даниил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Спустя меньше недели замены блочка,снова не заряжает!!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает блок
    • Продавец  My Yellow

Уважаемый Даниил. Приносим извинение за сложившуюся ситуацию. Готовы обменять или вернуть деньги за товар, ожидайте звонка от менеджера.

• Даниил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Спустя неделю пользования блок зарядки перестал работать

Достоинства:
    Хорошо заряжал
    Недостатки:
    Перестал работать через неделю
    • Продавец  My Yellow

Даниил, нам очень жаль что у вас возникли проблемы с товаром. Мы готовы вам обменять или вернуть деньги за товар. Ожидайте звонка от менеджера для дальнейшего решение вашей проблемы.

• Даниил С***

Блок питания поменяли,оперативно позвонили и выслали на следующий день,посмотрим что будет через неделю

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Купили в конце января 2021, изначально заряжал за ночь (около 8-10 часов) максимум на 65%, ну да ладно привыкли,через пару месяцев уже за ночь заряжал на 45%-50% постепенно скатясь до 35%., через 5 месяцев использования оболочка кабеля лопнула у основания соединения кабеля, кабель задымился при включении, выбросили. Смотря на восторженные отзывы кажется нам просто не повезло.

Достоинства:
    внешне похож на оригинальный кабель)
    Недостатки:
    чтобы зарядить на 100% надо минимум 15 часов(((.
    • Продавец  My Yellow

Уважаемая Оксана. Мы всегда готовы обменять товар или вернуть деньги. Если у вас изначально возникают проблемы с товаром нужно обязательно обращаться к нам и мы сразу решили бы вашу проблему! Наш сервис работает ежедневно с 8:00 до 21:00 и решает все проблемы возникшие у наших клиентов.

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Зарядка хороша, візуально від оригіналу не відрізняється, заряджає нормально. Через тиждень після отримання перестав працювати зарядний блок але продавець оперативно відреагував на скаргу, новий блок відправили в день звернення за свій рахунок.

Достоинства:
    Непоганий кабель, а за свою вартість, так взагалі чудовий, хороша робота з клієнтом, швидке вирішення питань
    Недостатки:
    Попався брак, з ким не буває‍️ але продавець оперативно зреагував, тому рекомендую
    • Продавец  My Yellow

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашого сервісу.

• Христина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Швидке та якісне обслуговування, вчасна доставка. Сам кабель також справляється із задачею, покупкою задоволена

• Продавец  My Yellow

Дякую за покупку! Завжди раді надати оперативну доставку в день замовлення! Товар обов'язково перевіряється перед відправкою що забезпечує гарантію якості товару!

• Сергей У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Никаких коробочек, упаковок. Всё предельно просто: в пересылочной коробке размером 15х15 см. провод, зарядка и документ об отгрузке. Качество пластмассы зарядки - так себе. Типичный образец китайского ширпотреба

Достоинства:
    Заряжает нормально
    Недостатки:
    Вы их хотя бы в какой кулёчек положили
    • Продавец  My Yellow

Сергей, спасибо за Ваш отзыв, обязательно будем улучшаться и поковать товар надежно и качественно. Всегда Вам Рады!

• Тарас Ч***

Купил что бы выкинуть.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все 100%
    • Продавец  My Yellow

Здравствуйте, уважаемый Тарас!

Нам очень жаль что у Вас возникла такая ситуация с кабелем.
      Дело в том, что эта партия кабелей имеет высокий процент брака, который невозможно проверить сразу перед отправкой.

Просим прощения за неудобства связанные с этим товаром.

• Продавец  My Yellow

Для решения данной ситуации, предлагаем отправить Вам проверенный и более качественный кабель.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White

Первые дни телефон заряжался очень медленно, а теперь и вовсе перестал. Подсоединила к блоку старый кабель , зарядка идёт, значит проблема в новом кабеле!

Недостатки:
    Проблема с кабелем
    • Продавец  My Yellow

Здравствуйте, уважаемая Ольга!

Нам очень жаль что у Вас возникла такая ситуация с кабелем.

Просим прощения за неудобства связанные с этим товаром.

• Ольга Г***

Сегодня получила новый кабель , спасибо за то, что быстро отреагировали на проблему. Все расходы были за счёт магазина.

• Андрей П***

Доставили 20 января 2021 года, сегодня 2 февраля перестал заряжать телефон :((

Достоинства:
    Не вижу
    Недостатки:
    Перестал заряжать,
    • Продавец  My Yellow

Здравствуйте. Андрей, нам очень жаль что у вас возникли проблемы мы готовы вам поменять на другой кабель и блок или вернуть денежные средства. Ожидайте с вами свяжемся для решение вашей ситуации.