Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кабель для iPhone Apple Lightning to USB и блок питания комплект 2 штук кабель зарядки для iPad IOS 1m и зарядный блок питания Apple Комплект PAVLYSH (PZ-04)

Код:  252881901
Оценка пользователей 4.5/5
  • AI аналіз відгуків
    36 відгуків:  68% позитивних, 14% нейтральних, 18% негативних
    Клієнти відзначають, що цей комплект зарядних пристроїв загалом виправдовує свою ціну: більшість користувачів задоволені якістю та роботою товару, швидкою доставкою, повною комплектацією та зручністю використання в різних кімнатах чи для різних гаджетів. Основними перевагами вказують гарне співвідношення ціни та якості, достатню кількість аксесуарів у наборі, а також швидке реагування служби підтримки у разі проблем. Серед недоліків — поодинокі випадки несправностей, швидкої поломки або некоректної комплектації, а також скарги на якість деяких елементів та рідкісний негативний досвід із сервісом.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Качественные комплекты зарядки, которые за свою цену отлично справляются с поставленной задачей.

Достоинства:
    Цена.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
    • Продавец  kostor

• Юлія С***

Хороший товар

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все працює дуже добре, задоволена товаром та якістю)

Достоинства:
    Швидкість доставки, хороша якість
    • Продавец  kostor

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Замовила 4 шт. та підключила у різних кімнатах, щоб не носити за собою зарядку. Дуже комфортно, все гарно працює. Дякую!

Достоинства:
    Виконує своє призначення
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  kostor

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все працює, мені подобається.

• Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Задоволений. Все підійшло, працює. Ніяких питань.

• Настя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Рекомендую! Кабель отличного качества!

• Паша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Чудовий бюджетний варіант. Заряджає без проблем.

• Снежана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Якість чудова. Все хорошо працює. Рекомендую!

• Іванна А***

Кабель хороший.

• Екатерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хороший комплект, нашла за хорошую цену и сразу заказала. В других магазинах 1 кабель только стоит 700 грн)

Достоинства:
    Быстрая зарядка
  • Ксения П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

На данный момент лучшая цена за 2 блока зарядки.

Спасибо большое

• Станислава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Добротный комплект за свою цену, подключила - все работает хорошо

• Наташа Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хороший прайс за комплект, спасибо большое

В конце концов это г***о ещё и взорвалось!! Просто в шоке! С новым годом %

Достоинства:
    Недостатки:
    Пожароопасно!!!
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Телефон заряжает очень медленно, планшет не заряжает вообще.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество
    • Продавец  Ovollovo

Шановний Денис. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Денис

Прыкро то, что вы продаёте контрафакт. А повернуты не могу - уже 2 месяца с момента покупки прошло, написал просто чтобы люди не велись.

• Живило А***

Проблема решена

Купила батькам, через день перестали працювати обидві!!

Недостатки:
    Дуже погана якість
    • Продавец  My Yellow

Шановна Алла. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Ян Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Не купуйте! Через 1.5 місяці перестали працювати 2 штуки! Гарантія лише місяць. Дуже поганої якості! Не купуйте ні в якому разі! Вони довго не пропрацюють!

• Продавец  My Yellow

Шановний Ян. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Вадим Х***

Проблема решена

3 речі з 4 працюють )))
    Один зарядний пристрій не працює.

Достоинства:
    3 речі з 4 працюють )))
    Недостатки:
    Один зарядний пристрій не працює.
    • Продавец  My Yellow

Шановний Вадим. нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Сделано качественно, всё работает.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Чудова пропозиція як на свої гроші, якісний кабель і зарядний блок, нічим не гірше оригінального.
    Єдиний мінус - кабель легко відключається від перехідника зарядного блоку.

Достоинства:
    Хороша якість як на свої гроші, працює справно
    Недостатки:
    Кабель при легкому дотику вилітає з перехідника
    • Продавец  My Yellow

Ольга, спасибі за покупку і відгук, ми раді що вам все сподобалося.

• Алла Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все понравилось, быстро доставили, все работает. Молодцы! Успехов Вам!

Достоинства:
    Быстро доставили, моментально перезвонили, красавчики
    • Продавец  My Yellow

Алла, благодарим за отзыв и оценку нашего сервиса. Мы рады что вам все понравилось.

• Оксана

Дякую за чудовий набір!

Достоинства:
    Якість, ціна, доставка на наступний день після замовлення.
    • Продавец  My Yellow

Дякуємо за Ваш відгук, Завжди Вам Раді!

• Коваленко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Получил менее чем через сутки от заказа, очень оперативно.

Достоинства:
    Отличное сочетание цена качество и количество комплекта.
    Недостатки:
    не обнаружил
    • Продавец  My Yellow

Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Доставили быстро, все исправно работает.

• Продавец  My Yellow

Дякуємо за Ваш відгук, Завжди Вам Ради!

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

зламався шнур, шукала на розетці заміну і потрапила на даний товар
    в комплекті два шнури, два блоки і два адаптери все працює продавець привітний і відповідальний
    все надіслали швидко і надійно купувала з промокодом за 148грн
    хоча й ціна без промокоду теж мізерна
    тепер одну зарядку ношу з собою, а інша вдома дуже зручно

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    поки не знайшла
    • Продавец  My Yellow

Дякую за покупку! Завжди раді надати оперативну доставку в день замовлення! Товар обов'язково перевіряється перед відправкою що забезпечує 100% гарантію якості товару!

• Евгения Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Доступная цена, сразу два комплекта. Это супер круто для меня, тк приходилось жонглировать зарядным от одного устройства к другому. Доставили быстро. Надеюсь, прослужит долго, у меня зарядки летят быстро.

Достоинства:
    Цена/качество, быстрое обслуживание
    Недостатки:
    Пока не нашла
    • Продавец  My Yellow

Спасибо за покупку! Всегда рады предоставить оперативную доставку в день заказа и возможность самовывоза товара с нашего магазина! Товар обязательно проверяется перед отправкой что обеспечивает 100% гарантию качества товара!

• Саня С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все прийшло дуже швидко, працює ідеально нема нарікань.

Достоинства:
    2 блочка,2шнура в перехідники на блочки)
    • Продавец  My Yellow

Дякуємо за покупку! Завжди раді надати оперативну доставку в день замовлення і можливість самовивозу товару з нашого магазину! Товар обов'язково перевіряється перед відправкою що забезпечує 100% гарантію якості товару!

• Ирэн
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все работает, набор заряжает хорошо. За такие деньги получить два набора - это отличное решение. Единственное - компьютер не видит один кабель (второй нормально работает). Но для меня это не критично, так как моя основная цель покупки - зарядка телефона.
    Продавец отправил все быстро, спасибо.

Достоинства:
    Цена, 2 набора в комплекте, есть все переходники
    Недостатки:
    Компьютер не видит телефон
    • Продавец  My Yellow

• Христина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все швидко доставили, якість ок

Достоинства:
    Якість продукції, швидка доставка

• Андрей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Швидко доставили, швидко вийшли на зв‘язок, зарядка працює добре, побачимо скільки часу прослужить

Достоинства:
    Низька ціна, непогана якість
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  My Yellow

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Заказав дану зарядку з двох причин . Сподобалась ціна та комплектація . Зяряджає чудово що вісімку що XR одна дома інша на роботі зручно . Звязались швидко доставили нормально у звязку з святами .

Достоинства:
    Зяряжджає добре повна комплектація , Ціна
    Недостатки:
    Користуюсь менше неділі поки не виявив
    • Продавец  My Yellow

• Андриевская В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Получила все вовремя в полной комплектации. Все красиво и качественно упаковано: два шнура, два блока питания, два переходника. Все работает. Магазину спасибо.

Достоинства:
    Оперативная работа магазина. Качественный товар.
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • My Y***

Спасибо за покупку! Всегда рады предоставить качественный товар и оперативную доставку! Товар обязательно на все 100% проверяется перед отправкой!

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Кабель і зарядка прекрасно працює!

Достоинства:
    Низька ціна
    Недостатки:
    Відсутні
    • My Y***

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Товар не соответствует описанию!!! Прислали ОДИН кабель и ОДИН адаптер!!! USB порт на кабеле сломан!!! Сервис центр не отвечает!!! Фото прилагаются!!!

• My Y***

Добрый день! Ожидайте с Вами свяжется сервисный менеджер и оперативно произведёт замену данного товара! Приносим извинения за неудобства!

• Андрей Б***

Все исправили. Заменили товар на исправный и в полном комплекте. Спасибо!!!

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Забрала комплект в день заказа, на удивление отличное качество по доступной цене, все работает

Достоинства:
    Цена
    • My Y***

Спасибо за покупку! Всегда рады предоставить оперативную доставку и качественный товар!