Отзывы покупателей о Дождевик для больших собак Графит 7XL Серо-желтый

Оценка пользователей 4.4/5
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Зеленый. Размер: 8XL

Лабрадору не підходить, задні залозі спадають вони не може ходити, треба тільки укоротити є. Якщо їх не одягати позаду то вся бруд буле всередині

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 8XL

Товар повністю відповідає заданому опису якість гарна, добре захищає від дощу і поганої погоди

Достоинства:
    Якісні матеріали, добре захищає від вологи
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 7XL

Дощовик чудовий. Матеріал на дотик приємний. На хвостика чудово сів, не сковує рухи і добре прикриває животик. (замовляли 7 XL).

Недостатки:
    В одному місці, знайшли шов з невеликим браком. Но то не є смертельным.
  • Владислава Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 7XL

Велика подяка продавцеві за швидку комунікацію та відправку замовлення! Якістю задоволені, дуже зручна річ. З прогулянки приходимо чисті

Достоинства:
    Робота продавця, якість матеріалу
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 9XL

Супер класний комбінезон ! Дуже якісна, щільна тканина, виглядає надійно та красиво. Купувала для Бернського Зенненхунда вагою 41 кг у розмірі 9XL — сів ідеально .
    Єдине, що варто врахувати: комбінезон із повністю закритим животиком. Для дівчаток — це чудово, а для хлопчиків передбачене спеціальне місце з простроченими нитками, яке легко можна акуратно вирізати, щоб песик міг без проблем робити свої справи.
    Я дуже задоволена покупкою! Окреме дякую продавцю — швидко зв’язались, пояснили деталі щодо розмірів, сказали, що можна обміняти, якщо щось не підійде, і відправили замовлення блискавично швидко

Достоинства:
    Класний комбінезон
  • Вероніка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Зеленый. Размер: 8XL

Гарний дощовик,але стирчать нитки .

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:
    Стирчать нитки
  • Катерина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 9XL

Хороший комбінезон за свою ціну

Достоинства:
    Зручний, естетичний, простий у користуванні, добре захищає від вологи і бруду
    Недостатки:
    Маркий, важко відчистити бруд
  • Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 7XL

По розміру все супер підійшло брала на лабрадора дівчинку 7 Xl , правда він сповзає з шиї але не критично , по якості добре

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 9XL

У нас великий лабрадор 93 см по грудях нам підійшов в притик) в принципі все гуд, тільки трохи ниточки стирчать...

Достоинства:
    Ціна, розмір
    Недостатки:
    Стирчать ниточки
  • Александра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 9XL

Гарна якість, розмір підійшов, лиш собака в ньому завмирає і не рухається )) Треба звикнути трохи

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Зеленый. Размер: 7XL

Ліпучки дуже погано тримають. Коли собака рухається, починають відчіплятися. Також неможливо носити капюшон, бо погано продуманий отвір для повідця. Через це він постійно злазить

• Продавец  A L F A

Доброго дня. Для кращої фіксації липучки з обох боків є кнопки. Отвір для повідця не повинен заважати капюшону бо він знаходиться на спині, а не на капюшоні.

• Наталия С***

Добре, уточню погано тримають як липучки, так і кнопки. Стосовно отвору для повідця мала на увазі, що він відсутній на шиї і тому доводилось шукати куди просушити повідець в районі шиї. Гіршої якості ще не купляли

• Продавец  A L F A

Якщо розстібаються і липучка, і кнопки - скоріше за все, не вірно вибраний розмір, дощовик повинен бути з добрим запасом, щоб сидів на собаці вільно, тоді нічого розстібуватись не повинно. Отвір для повідця чудово видно на фото, він знаходиться саме в тому місці де і повинен бути.

• Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Розовый. Размер: 8XL

Купуйте, це спасіння для власників великих волохатих собак. Моє голденя повертається з прогулянки під зливою сухою і не брудною. Відправили швидко з Харкова
    У нас розмір 8xl на 9-місячну дівчинку-голдена є

Достоинства:
    Зручно вдягається, прикриває пузіко, не промокає
  • Снежана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 4XL

Якість відміна, дуже гарно виглядає, швидко все доставили, сподобався сервіс. Спочатку замовила для дівчинки чау чау (6 місяців) 4 xl, але виявився маленьким, обміняла на 6, цей трішки великуватий, але не критично, буде на виріст.

Достоинства:
    Якість, вигляд, сервіс
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Юлия К***

Чудовий дощовик! На 7 місяців золотому ретриверу 8xl трішки завеликий

Достоинства:
    Суха і чиста собака)
    Продавець оперативно виконав замовлення.
  • Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Зеленый. Размер: 8XL

Классный комбинезон . Очень сильно рада не только я но и мой питомец южнорусская овчарка . Это хороший защитный комбинезон для нашей длинной и белоснежной шерсти. Очень хорошо подходит в мокрый снег и ветер. Собаке очень комфортно . Классная куртка для собачки я завидую ей и очень рада покупкой . Благодарю всем кто участвовал в этой сделке .

Достоинства:
    Пошив отличный. На южнорусскую овчарку спина 70 брали 8размер
    Недостатки:
    Недостатков нет . Очень довольны все
  • Валерия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 8XL

Дождевик супер, заказывали золотистому ретриверу, размер 8xl. Подошел отлично, грязь и влагу не пропускает. Рекомендую!

Достоинства:
    Не пропускает влагу и грязь, комфортно сидит на собаке.
    Недостатки:
    Недостатков нет.
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Розовый. Размер: 8XL

Он может защитить разве что от грязи, но не от воды. Промокает, ещё как! После первой же прогулки грязь впиталась намертво.

Достоинства:
    Милый комбез. На этом достоинства заканчиваются.
    Недостатки:
    Промокает, не отстирывается ничем, крой в районе шеи слишком свободный
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Розовый. Размер: 7XL

Рекомендую покупать на один размер больше,т.к. дождевик должен быть немного свободным для удобного использования, а не в притык. Для щенка голден ретривера 7 мес. брала размер 7XL

Достоинства:
    Размер соответствует указанным замерам,очень хороший и удобный дождевик. Без подкладки, на животе- резинка , для более плотного прилегания.Живот и ноги полностью закрыты от грязи,очень удобно для девочек. Для мальчиков на животе есть обработанный вырез(нужно вырезать самому).Есть капюшон с козырьком, цепляется на липучках.
    Недостатки:
    не замечено
  • Мария М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Розовый. Размер: 9XL

Все подошло по размерам, товар пришол быстро, очень качественно

Достоинства:
    Быстрая доставка, качественно
    • Ольга Л***

подскажите, липучки не растегиваются? хорошо держат?

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Зеленый. Размер: 8XL

Соотношение цена-качество отличное. Как будет в процессе носки посмотрим. Размер соответствует заявленным параметрам. Лабрадору 36 кг обхват груди 84 размер 8xl в самый раз. Есть вырез на животе для мальчика. Только под ошейник, хотя при желании можно сделать отверствие для шлеи. Быстрая доставка.

Достоинства:
    Цена-качество, размер соответствует, есть капюшон.
    Недостатки:
    Пока нет.
    • Жанна М***

Подскажите, пожалуйста, промокает или нет? Заранее спасибо

• Оксана М***

Не промокает. В ливень никогда не попадали, а вот 40-ка минутную прогулку под моросящим дождем выдерживает без проблем.
      Грязь смывается, но пятна действительно остаются.

• Орлова Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 9XL

Розетка, огромное спасибо!!! A L F A, я вам очень благодарна за качественный товар, быструю доставку!!! С таким дождевиком наконец_то, ушли страхи от предстоящего дождя и грязи. Прекрасно подошел на лабрадора, кобель,год. Движени не сковывает. Благодарю! Благодарю!Благодарю!

Достоинства:
    Качество
    • Оксана П***

Не подскажете какой размер для лабрадора покупали?

• Орлова Е***

я брала 9 XL на вырост. нам всего год, а процесс роста еще идет. по спинке длинновато, но не критично. фиксирую изнутри.

• Татьяна В***
    Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 4XL

Зручна модель дяя собаки, але матеріал неякісний від слова ВЗАГАЛІ. Недешеве задоволення на півсезона

Достоинства:
    Собаці дуже зручно в комбінезоні, не промокає, легко вдягати та знімати
    Недостатки:
    Вже після другої полгулянки матеріал почав тріскатись всередині. Сьогодні наділи 5 раз, взагалі з'явились тріщини в тканині.
  • Марина
    Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 4XL

Купила і дуже пошкодувала!!!!
    Просто жахливий матеріал,після першої носки не вимивається і неможливо випрати грязюку!
    Продавець не бере на себе відповідальність за неналежний товар !!!
    800грн дощовик 100 грн доставка просто в смітник !!!!!
    Не рекомендую!!!!Розчарована !!!
    Дуже неприємно що в такий тяжкий час тебе так дурять !!!!

Недостатки:
    Неякісний матеріал ,не можливо випрати грязюку !!! Плями так і залишаються
  • Тетяна Л***
    Продавец: A L F A. Цвет: Розовый. Размер: 8XL

Комбінезон сподобався. На дорослого лабрадора, підійшов розмір 8 xl.

• Ольга Л***
    Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 8XL

Коли отримала то сподобався, виглядав надійним. Але порвався після першого ж носіння. Собака зачепилась об гілку. 700 грн за 30 хв(

Достоинства:
    Правильний розмір, затримує бруд. Для дівчинки вівчарки брала 8.
    Недостатки:
    Порвався після першої прогулянки. Собака активна.
    • Продавец  A L F A

Здравствуйте. Любое изделие если зацепиться за ветку может порваться.

• Tanya L***
    Продавец: A L F A. Цвет: Желтый. Размер: 5XL

Мне понравился дождевик . Легкий , удобный , приятный по цвету . Боялась что длинноват потому , что грудь у моей собаки немного больше чем нужно ( она полновата после стерилизации ) но немного лишняя длинна ( для ее фигуры ) в дождевике ей абсолютно не мешает , наоборот даёт больше возможности для манёвров и аккуратно складочкам прособирается .

Достоинства:
    Красивый , удобный , практичный