- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Товар повністю відповідає опису, дитина задоволена пензлями, недоліків не помітили.
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук :)
- Евеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Разнообразные, красивый дизайн, удобный чехол, не осыпаются. Прелесть. Удовольствие
Щиро дякуємо за Вашу оцінку та відгук :) Раді, що замовлення Вам сподобалось
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Пензлі різних видів і розмірів, ворсини не випадають, приємні на дотик, зроблені з гарного матеріалу. Зручний пенал для зберігання і транспортування, гарно розкладається у підставку. Ручка мастихіна приїхала трохи поцарапаною , та все ж це дрібниці. Товар рекомендую.
- Достоинства:
- Все в описі
- Артур А***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Купував на подарунок, винуватець в захваті!
- Всеволод Д***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Хороший набір на подарунок. Сервіс також порадував, раджу!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Набір пензлів просто супер, малюємо з дочкою залюбки.
- Достоинства:
- Хороший набір пензлів
- Недостатки:
- Не знайшла
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Набор супер .
- Недостатки:
- Имеет неприятный запах , но это не проблема
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук. Раді, що замовлення Вам сподобалось :)
- Alla D***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Брала дитині в художню школу. Всім задоволена.
- Достоинства:
- Дуже якісний товар за таку ціну!
- Elena Y***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Задоволена покупкою, все ціле, зайвого запаху як писали інші покупці не було) кісточки супер❤
- Достоинства:
- якість, швидко оформили замовлення
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Задоволений покупкою, все новеньке, добре зроблене, за адекватну ціну. Кісті м'якенькі, це кому як потрібно, сам набір розмірів шикарний, мастихін и губка добре допомагають. рекомендую
- Достоинства:
- Зручна доставка Укр.Поштою, швидко обробили замовлення, гарна якість, гарна ціна
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Чехол, в середині цвіль.
Самі пензлі чудові. - Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Мені набір прийшов не зовсім якісний. Тільки знявши плівку в якій був набір, зразу ж відчувся неприємний запах (не Китаєм), а цвілістю. Фото прикладу. Деякі кісточки криві, там де обойма кріпиться до ручки, на мастихіні видно іржу. Хороші нюанси - ворс в обоймі тримається добре і малювати ними зручно. Самі кісточки хороші. Брала для акварелі але думаю для акрилу вони більше підійдуть.
- Недостатки:
- Цвілість, іржа, запах.
- Елена У***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Прекрасный набор за хорошую цену!
- Сухорада Н***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Спасибо, кисти пришли вовремя и достойного качества. Рекомендую к покупке.
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Ваш відгук :) Раді, що замовлення Вам сподобалось
- Лолита М***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Только получила набор. Чехол (24,5 см длинна х 14 см ширина х 3 см высота): крепкий, удобный; линии сгиба для подставки прошиты, на двух липучках, можно выбрать два угла - ниже и выше; есть резинки для более надёжного закрепления кисточек, а также большая петелька, которая вынимается наружу, для удобного хранения и переноски. Кисти: чёрные с блёстками ручки, чёрно-серый ворс, каждая в своей упаковке, без видимых дефектов. Мастихин (раб. поверхность ~7 см): ручка удобная, пластиковая; раб. пов. длинная, тонкая, но кривовата, со следами (свежего?) клея, как видно на фото. Не знаю, повлияет ли кривизна на процесс рисования, однако всё равно досадно. Малярная губка: без упаковки, со следами пыли, вмятины от кистей (была в самом чехле)... Очень плохо, что она не в рабочем состоянии - за это снимаю звезду. Если бы набор покупался в качестве подарка, подобные два дефекта вызвали бы лишь огорчение и неприятный осадок на весьма долгое время.
- Достоинства:
- + Красивые качественные кисти; + Крепкий большой чехол; + Удобная подставка; + Упаковка на каждой кисти.
- Недостатки:
- - Кривой мастихин; - Помятая малярная губка, в следах пыли, без упаковки.
- UrbanDreams
Дякуємо за відгук :)
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
- UrbanDreams
Щиро дякуємо за Вашу оцінку :) Раді, що замовлення Вам сподобалось :)