Картка Rozetka

Отзыв от покупателя. Продавец: Well Store

Соответствует описанию.

• Валентин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В процесі експлуатації розкрутилися всі гвинти. Залишився тільки один. Це не недолік але перед використанням купіть фіксатор різьби та застосуйте бо будете шукати нові гвинти або купувати новий. В цілому хороший варіант оскільки кріпиться на застібку яка ще й має запобіжник від випадкового на тискання. Трішки загроміздкий тому не дуже ми подружилися і купив заміть нього моллі - лок. Але як десь на пояс почіпити це саме те.

Достоинства:
    Тек Лок є Тек Лок. На защібці є запобіжник від випадкового натискання.
    Недостатки:
    Не побачив
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все чудово. Кайдексні піхви підійшли без жодних проблем, хоча й були виготовлені на замовлення. На ремені сидить тугенько, завдяки двом з'ємним планкам, які дають можливість добре підігнати по ширині ременя. Та є два моменти, які я б хотів донести виробнику:
    1) Будь ласка, комплектуйте не двома стяжками, а чотирма. Доводиться купувати два комплекти, щоб з нього зробити один. Це не ок.
    2) Цей виріб по факту не "Tek Lok", а "Combat Loop". Тож будь ласка, називайте речі своїми іменами, щоб легше було знаходити.

• Тарас З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна річ. Все кул. На пояс добре кріпиться. Мені особисто 2 гвинта не вистачило. Буду шукати додаткові.

Достоинства:
    Універсальність. Можливість кріпити на будь який пояс по ширині, до 5см. Обмежувачі щоб виставити під ширину пояса
    Недостатки:
    Лише 2 гвинта
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Недостатки:
    Не мае
  • Юрій С***

Рекомендую

• Григорій