- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT
жаль, что раньше не купила. это решение проблем с компьютерной шеей и сутулостью , и просто удобнее стало сидеть
- Достоинства:
- отличная цена и качество
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT
Рекомендую. Ця подушка вирішує проблему зі стільцями, в яких спинка розрахована на горбатих людей.
Була зажорстка, але тут передбачені замки, через які можна вийняти наповнювач.- Достоинства:
- Добре підпирає спину.
- Недостатки:
- Хотілось би дешевше))
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT
якась фігня....... піптик отей уверх торчить, спіна з нього соскакує.
- Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT
Класна подушка. Чудово знімає напруження зі спини під час роботи. Як результат - ввечорі спина перестала боліти в кінці робочого дня. Придбала як собі так і на подарунок коліжанці. А ще - рекомендую всім знайомим, хто стикається з проблемою болю в спині під час тривалого сидіння за робочим столом.
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT
Хорошая подушка, одобряю. Действительно, спинки кресел с какой-то ямой делают, после чего жутко болит спина между лопаток под конец рабочего дня. Хотя практически на всех креслах написано "ортопедическое". Эта подушка позволяет сидеть ровнее из-за чего спина устает гораздо меньше. Наполнитель не доставал, наоборот взбиваю (мну рукой) раз в два дня для лучшего эффекта.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT
Після формування замовлення зі мною оперативно зв'язався менеджер, що у ввічливій манері допоміг підібрати подушку та надав рекомендації стосовно того, як використовувати товар ефективно, за що я вдячний. Гарний сервіс, швидко відправили, товар запакований добре. Подушка легко закруплюється на кріслі, а перші враження від сидіння важко передати, бо це задоволення для спини. До того ж виробник - Україна, тоже рекомендую і сам буду повертатися.
- Достоинства:
- Сервіс, комфорт, українське
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT
не знаю чому крісла роблять з ямою в спині,
через рік два стає не зручно сидіти.
ця подушка досить добре вирішує цю проблему.
спині реально покращало- Достоинства:
- зручно, легко закріпити, матеріал приємний
- Недостатки:
- не виявив
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT
На игровое кресло подошло, сидеть пока удобно, спине вроде приятнее стало. Пришло чуть твердое, вынул немного наполнителя стало в самый раз. Со временем дополню отзыв ) Пока все нравится ) Думаю позже еще сидушку возьму )
- Ярослав
Дополняю отзыв )
Пользуюсь подушкой почти 2 недели.
Ноющее ощущение в спине при долгом сидении пропало + раньше когда делал глубокий вдох начинало болеть в области позвоночника, боль тоже прошла. Так что да, в моем случае подушка работает.
Рекомендую!