Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подушка Пуховая Милана Тик наполнитель 30% гусиный пух, 70% гусиное перо чехол 100% хлопок 60х60 см

Оценка пользователей 4.75/5
  • Карина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 50x70

Нормальные подушки, из тех что я покупала, в пределах данной сумы , это самые лучшие

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 50x50

Подушка хороша, відповідає розміру, тримає форму, щільність середня, без сторонніх запахів. Доставка - швидка, без зауважень. Дякую магазину )))

Достоинства:
    Пружна, приємна на дотик
  • С.Клименко
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 70x70

Подушка понравилась. Соответствующий размер, качественное исполнение, средняя наполненность, хорошо взбивается и принимает нужную форму.

• Оксана К***

Залишилась задоволена

Достоинства:
    Комфортна, дуже якісний пошив, мені підійшла міра наповнення, запаху не було
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Влад Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 70x70

Окремо хочу виділити гарний сервіс, подушки прийшли навіть раніше зазначеного терміну

Достоинства:
    Комфортна м'якість, якість матеріалів, форма та розмір
    Недостатки:
    не знайшов
  • Матвій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 70x70

Подушка в цілому класна! Але до сих пір підвонює наповнювач вже місяць пройшов. Спочатку лежала на балконі 4 дні, не допомогло, надів 3 наволочки і типу норм)

Достоинства:
    Гарно тримає форму і відновлюється, кількість наповнювача майже ідеальна.
    Недостатки:
    Підвонює наповнювач.
    • Продавец  All For Life

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили форму подушки та якість наповнення.

Щодо запаху – це природна особливість натурального пуху та пера, адже матеріал проходить екологічну обробку без агресивної хімії. У більшості випадків запах повністю вивітрюється за кілька днів, але в окремих випадках процес може зайняти трохи більше часу.

Рекомендуємо періодично збивати подушку та провітрювати її в сухому приміщенні. Також хороший спосіб – використати чохол із натуральної тканини, що допоможе швидше нейтралізувати запах.

Сподіваємося, що подушка принесе вам комфортний та здоровий сон! Якщо будуть питання – ми завжди на зв’язку.

• Таисия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 50x70

Подушка була швидко відправлена, якість товару сподобалась, вона досить добре набита, не тверда, але й голова не провалюється.

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 70x70

Спасибі, якість подушок вогонь, з першого погляду дуже подобається, лягли, кайфанули. Я велика людина і на середній розміром подушці, незручно було лежати на боці, плече не містилося.
    Продавець дуже ввічливий, навіть допоміг вирішити питання з оплатою, товар швидко доставили.
    Через час подивимося, як себе покажуть

Достоинства:
    М'яка, зручна, велика, для великих чоловіків саме те.
  • Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 70x70

Замовляла подушки близько 3 місяців назад, прийшли швидко, все супер.

Достоинства:
    Хороший пошив.
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 70x70

Подушка по якості на вищому рівні, але дуже сильний запах затхлості (плісняви). Не знаю як його прибрати. Може є якісь поради?

Достоинства:
    Якість пошиву та наповнення
    Недостатки:
    Сильний запах затхлості
    • Трубецкой И***

Вадиме, провітріть на Балконі пару днів і все буде окей :-)

• Вадим

По перше: це на тому балконі, де вони зберігались перед тим як потрапити до замовника? по друге: провітрювати подушку від запаху плісняви при волозі 93% це не дуже розумно)

• Продавец  All For Life

Вадиме, просимо вибачення за дані незручності. Спробуйте просушити, провітрити має пройти через декілька днів. Якщо не зникне напишіть нам і ми зробимо вам обмін подушок.

• Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 70x70

Всім задоволена! Дякую за швидку відправку продавцю!

Достоинства:
    Всім задоволена
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  All For Life

Світлана, дякую за відгук.

• Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All For Life. Размер: 70x70

Хорошая подушка, в меру жёсткая, мужу нравится.