Отзывы покупателей о Варган (дримба) 110М без чехла

Оценка пользователей 4.5/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

Чекаю! Вже роздарував. Але для мене це найкращий варіант ніж 65.
    Зворотній бій краще працює на цьому варіанті, можно рок-композиції робити.

• Колесник М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

Дуже якісна дримба. Передзвонили, набрали, відправили. Велика — дуже велика. Треба було брати меншу.

• Павел Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

После заказа перезвонили и на выбор наиграли на нескольких инструментах, отправили в тот же день. Варганом доволен.

Достоинства:
    Красивый, аккуратно обработан, приятное низкое звучание с хорошей отдачей.
    Недостатки:
    Не достаточно жесткая рамка, из-за чего при не сильном сжатии, язычок может цепляться за нее.
  • Руслан П***

Не рекомендую.

Достоинства:
    не нашел
    Недостатки:
    металическое дребезжание - цепляется язычок за рамку. Недостаточная жесткость рамки
  • Еліна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

Замовила інструмент 26.12, хотіла зробити подарунок. 28.12 посилка прибула до відділення НП, але на іншу сторону міста. Повідомила продавців, на що мені сказали, що перенаправлять замовлення.
    Перенаправили аж 02.01 за мій рахунок.
    Підвели перед святом, ні вибачень, нічого, ще й пересилання за їх помилки за мій рахунок.
    З таким відношенням посилка іде назад.
    Покращуйте сервіс.

Достоинства:
    Не змогла оцінити
    Недостатки:
    Не отримала інструмент
  • Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

І для новачка. Дуже збалансовпниц дєвайс. Я новачок, заграв знайомим для демо, та гортанним співом піддобрив. Сказали - як по телеку...

Достоинства:
    Консультація, консультація та ще раз консультація. Розказують, допомогають, відносяться лагідно Молодці!
    Недостатки:
    Це гуглиться, але пару посилань на відеоуроки може додати? Я не бачу зауважень.
  • Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

Хлопці, найщиріша вам подяка! Мені вдалося овладнати інструментом. З 4-х я вибрав свій! В нас є домовленності на кшалт бубна, передзвоніть , будь ласка. )

Достоинства:
    Заучання. Правильна пружина, але треба обговорювати з виконавцем - саиі розкажуть.
    Недостатки:
    Майже немає, купив 5, один собі залишив назавжди.
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

Вибирав низький варган для балансу, бо маю гуцульську дримбу, яка досить висока. Дуже задоврлений

• Myron_

Гарна дримба!
    Продавці зателефонували одразу після здійснення замовлення, запропонували послухати декілька варіантів і обрати який більше до сподоби.
    Відправили оперативно.
    Якісна дримба/варган, якісний сервіс.
    Однозначно рекомендую, замовляйте то отримуйте задоволення від гри на цьому інструменті.

Достоинства:
    Якість, зроблений в Україні.
  • Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

Чудовий магазин! Шукала саме цей специфічний інструмент. Продавець декілька разів заграв мелодії, щоб я мала нагоду обрати тон до вподоби. Навіть при форс-мажорних обставинах, коли всі затримували доставки через негоду (дуже сильний снігопад) - все прийшло супер-швидко. Дуже вдячна за таке чуйне ставлення!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

Це моя перша дримба. Втім, я повністю нею задоволений. Як і послугами продавця. Рекомендую.

Достоинства:
    Добре звучить, стильно виглядає.
  • Євген П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Letech

Я не музикант, не маю досвіду з дримбою і не маю з чим порівняти. Проте звучання досить гарне. Тримати - зручно, вчитись - легко.
    Продавець працює добре, швидко відправили, дали по телефону прослухати і вибрати той екземпляр, звучання якого більше сподобалось.
    На мою думку самому товару можна поставити оцінку 4,5, округлив в більшу сторону за люб'язність персоналу магазину.

Єдиним побажанням є зробити більш чіткою ту грань деки, яка власне торкається зубів. Зараз же вся дуга (дека) заокруглена.
    В теорії було б ще зручніше. Проте знову ж таки, не маю з чим порівняти і сидить вона досить зручно навіть в тому вигляді в якому є.
    Дякую.

• Олена Л***
    Продавец: Letech

Доброго дня. Ми купували у вас варган, але не минуло й двох днів, як він несподівано зламався. А нам незабаром їхати виступати. При чому ми відносилися до нього дуже бережно. Дуже неприємна ситуація((

Недостатки:
    Інструмент зламався