Отзывы покупателей о Увлажняющий и матирующий BB крем для лица Missha Perfect Cover BB Cream SPF 42 №23, 50мл (8806185793124)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Отзывы про товар продавца Be Korean chic
  • Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be Korean chic. Тон: 013

Пользуюсь не один год. Лучший.

Достоинства:
    Увлажняет, в поры не " сваливается", аккуратно подстраивается
  • Лілія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be Korean chic. Тон: 23

Крем гарний,мені сподобався

• Людмила Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 21 Light Beige M Perfect Cover BB Cream Missha

Достоинства:
    Підлаштовується під колір шкіри, ніжна текстура
  • Капустюк Ю***

Найкращий крем

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Тон: Бежевый Mary Kay

Дуже подобається, беру не перший раз, легкий, зовсім не відчутний на обличчі

• Ярослава Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiroLends. Тон: 21 - Natural

Подруга написала що крем хороший, вже вдруге замовляла для неї

• Горбаченко Ю***

Давно користуюсь. Він супер

• Наталья К***

Якість неперевершена

Недостатки:
    Не має
  • Валерия С***

23 тон..очень понравился

Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Тон: Бежевый Mary Kay

Доповнюю свій відгук. Замовляла також сестрі по тіж же акції з цієї партії і вона підтвердила що продукт розведений бо з маленького тюбика продукт виходить формованою полосочкою а з великого просто виливається рідким.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 23 Natural Beige M Perfect Cover BB Cream Missha

Брала перший раз. Дуже сподобалась якість та структура. Підходе під шкіру сто відсоткове. Зволожуючий та трохи маскуючий. Тон підійшов до кольору моєї шкіри.Буду брати ще.

Достоинства:
    Якість,акційна ціна
    Недостатки:
    Не має
  • Ксения Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Тон: Бежевый Mary Kay

Придбала по акції на майбутнє бо в мене ще не скінчився цей самий продукт в маленькій ємкості. Сьогодні почала користуватися і зрозуміла що цей BB у великій ємкості чимось розведений, абсолютно нічого не перекриває скільки б я його не нанесла хоча цей самий продукт в маленькій ємності чудово справлявся навіть маленькою крапелькою.Не знаю чи проблема в продавцях чи то великі ємкості бадяжать але купувати не раджу

Недостатки:
    Розведений
    • Продавец  LBC Group

Добрий день!
      Хочемо запевнити, що вся продукція в нашому магазині є 100% оригінальною. Ми працюємо вже понад 11 років та офіційно замовляємо товар безпосередньо з Кореї від бренду, маємо всі необхідні документи та сертифікати якості.
      Звертаємо увагу, що інколи текстура засобу може незначно відрізнятися залежно від:
      - партії виробництва
      - умов зберігання
      - індивідуального сприйняття шкіри, а також об’єму (іноді у великому форматі консистенція може здаватися більш легкою)

Також радимо перед використанням добре струсити тюбик — інколи можливе природне розшарування текстури.

• Тетяна В***

Все чудово!
    Якість відмінна!

• Людмила

Відмінний тональний крем,користуюсь ним вже давно, подобається, рекомендую,не пожалкуєте

Достоинства:
    Стійкий, наносяться рівномірно
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Тон: Бежевый Mary Kay

Супер,найкраща тональна основа,не залишає грудочки

• Інна П***

Користуюсь багато років, задоволена, рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не бачу
  • Оксана Б***

Дякую!!!

Достоинства:
    Супер, крем!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LadyBuy. Тон: Бежевый

Відмінний сервіс! Швидка відправка, терміни гарні. Ще порадувала ціна.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MiroLends. Тон: 21 - Natural

Отримала посилочку.Тональний крем підійшов під шкіру обличчя, дякую продавцю за допомогу що зміг підібрати тон,тільки що спробувала поки що подобатися,скільки буде триматися та як відноситься шкіра буду бачити,відгук напишу ще 1 коли побачу результат подальшого використання.Дякую за швидку доставочку,та приємне спілкування

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Поки що незнайшла
  • Ксения Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Тон: Бежевый Mary Kay

Чудовий крем, ідеально підходить для моєї світлої але з почервоніння від куперозу шкіри. - 1 зірка за відсутність пакування. Нажаль такий ідіотський тренд зараз у багатьох

Достоинства:
    Чудово тонує і зволожує
    Недостатки:
    Не запаковано
  • Наталья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Тон: Бежевый Mary Kay

Замовляю вже багато років,альтернативи не бачу. Рекомендую.

Достоинства:
    Наноситься легко,вирівнює тон шкіри.
  • Вероніка А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 25 Warm Beige M Perfect Cover Missha

Все супер!

• Тетяна У***

Товар відповідає опису.

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Тон: Бежевый Mary Kay

Крем отличный! Хорошо наносится, кожу не сушит, держится весь день! Продавца рекомендую. Товар отправили быстро!

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чистота та Догляд

Гарна якість товару та обслуговування

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Виктория С***

Мені підійшов. Нема відчуття маски. Легкий. Купила вже вдруге.

• Алла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LadyBuy. Тон: Бежевый

Крем изумительный. Для довольно светлой кожи #23 подошел хорошо. Спасибо за быструю доставку и презент в виде 4 пробников тонера.

Достоинства:
    Одни достоинства

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Тон: Бежевый Mary Kay

На мій погляд,дійсно,чудовий крем.Рівно та легко наноситься,гарно маскує недоліки,зволожує,не забиває пори,невагомий по відчуттям.Дякую продавцю за акційну ціну.

Достоинства:
    Чудово маскує,зволожує,невагомий.
    Недостатки:
    Немає.
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FUCOS

Отличный бб крем.

Достоинства:
    Цена, качество
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 13 Bright Beige M Perfect Cover BB Cream Missha

ВВ-крем хороший,з відтінком вгадала,наноситься легко,на шкірі не відчувається. Але прийшов не запакованим належним чином і напівпустий. Не зрозуміло чи ним користувалися ,чи то недолив... На фото видно,що крему менше ніж пів тюбика...

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Marrybe

Отличный ВВ

Достоинства:
    Хорошо перекрывает
  • Євгенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Robifobi. Тон: Missha Perfect Cover 23 - Natural beige

Взяла 23 тон,передивилась купу сайтів і фото як він виглядає. І не пожалкував. В мене світла шкіра,але коли я засмагаю шкіра має трошки сіруватий(не шоколадний колір) і мені цей колір підійшов просто ідеально! До того ж він дуже гарно тцшується і підлаштовуватися під колір шкіри(спробувала на дошці,у неї персиковий колір шкірі)але й у неї він рівним матцючим шаром і навіть якось підлаштувався. До того ж водою його не змила,вода від нього відштовхується,змила добре лише умивалкою.

• Олена Ш***

Мені сподобався