- Черяпіна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Отримали навушники,донька задоволена) Все супер)
Підійшли ідеально)- Продавец OxaRoom
Юліє, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Товар відповідає опису
- Продавец OxaRoom
Андрій, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom. Цвет: Серый
Якісний товар, гарно виглядає, теплі, дитина повністю задоволена і функції виконує свої в повній мірі. Замовлення було опрацьовано та доставлено швидко. Нарікання відсутні. Дякую.
- Достоинства:
- Швидка обробка замовлення та виготовлення, індивідуальний підхід, гарна якість. Чудова ідея для подарунку. Мені сподобалось, рекомендую.
- Недостатки:
- Не знайдено.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец OxaRoom
Тетяно, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину, користуйтесь із задоволенням!
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Дуже велике дякую за оперативність! І за подаруночок
Здавалося б звичайний календарик і маленька прищепочка, а дитина на 7 небі від щастя- Достоинства:
- Оперативність, якість, увага
- Недостатки:
- Їх просто напевно в них не існує
- Продавец OxaRoom
Добрий день, Марина! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину. Будемо раді бачити Вас знову)
- Балита О***Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom. Цвет: Серый
Чудові наушники! Брала для похреснички, дитина дуже раділа! Продавець швидко зібрала та відправила замовлення! Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидка доставка, якість
- Продавец OxaRoom
Ольга, добридень! Дякуємо за Ваш відгук і вибір нашого магазину.
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: OxaRoom. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Покупала доя племянницы, она от наушников в восторге, не снимешь теперь, везде с ними носится)
- Достоинства:
- Тёплые и красивые
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец OxaRoom
Наталья, здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв и выбор нашего магазина.
- Дмитрий
Сколько племяннице? Сели нормально?