Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Закон Божий на украинском языке для взрослых и детей Качественная энциклопедия христианского учения

• Мельникова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже гарна книга. Багато потрібної інформації. Якість теж порадувала. Дякую.

Доброго вечора.

• Наталія К***

Надзвичайна книга!
    Якість тексту вражає ( зважаючи на те , що це переклад), папір білосніжний, шрифт крупний, багато якісних чорно- білих ілюстрацій.
    Рекомендую однозначно!

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Якісно складена книга. Дякую за швидку, оперативну доставку.

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все добре, якісний товар, вчасно доставили. Дякую.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Анна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Олександр Ж***
    Продавец: LikePrix

Дуже цікава та корисна книга для вивчення християнства(у православному тлумаченні). Дуже швидко зв'язалися і відправили. Дякую за якісний сервіс!

Достоинства:
    Швидка відправка, цікавий та корисний матеріал.
    Недостатки:

• Зоя Ф***
    Продавец: LikePrix

Книга прийшла швидко, якісний гарний товар. Все добре

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Зоя. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Nika B***
    Продавец: LikePrix

Замовлення дуже сподобалося,книга хороша.
    Дуже дякую,якість товару непогана.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Ніка. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• богдан г***
    Продавец: LikePrix

Гарного товар для такого використання

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Богдан. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Олеся М***
    Продавец: LikePrix

Якість товар і оперативність виконання замовлення-супер

Недостатки:
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Олеся. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.