Отзывы покупателей о Закон Божий на украинском языке для взрослых и детей Качественная энциклопедия христианского учения
- Мельникова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже гарна книга. Багато потрібної інформації. Якість теж порадувала. Дякую.
Доброго вечора.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Надзвичайна книга!
Якість тексту вражає ( зважаючи на те , що це переклад), папір білосніжний, шрифт крупний, багато якісних чорно- білих ілюстрацій.
Рекомендую однозначно!- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Якісно складена книга. Дякую за швидку, оперативну доставку.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все добре, якісний товар, вчасно доставили. Дякую.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Анна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Олександр Ж***Продавец: LikePrix
Дуже цікава та корисна книга для вивчення християнства(у православному тлумаченні). Дуже швидко зв'язалися і відправили. Дякую за якісний сервіс!
- Достоинства:
- Швидка відправка, цікавий та корисний матеріал.
- Недостатки:
- Зоя Ф***Продавец: LikePrix
Книга прийшла швидко, якісний гарний товар. Все добре
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Зоя. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Nika B***Продавец: LikePrix
Замовлення дуже сподобалося,книга хороша.
Дуже дякую,якість товару непогана.- Продавец LikePrix
Доброго вечора Ніка. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- богдан г***Продавец: LikePrix
Гарного товар для такого використання
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Богдан. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Олеся М***Продавец: LikePrix
Якість товар і оперативність виконання замовлення-супер
- Недостатки:
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Олеся. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.