Отзывы покупателей о Внешний карман Blueendless DB3502F Металл USB 3.0/2 для HDD 3.5" Dark Grey

Код:  254821971
Оценка пользователей 4.4/5
  • Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Постійно відвалюється від системи. Просто диски зникають з системи, хоча вони працюють на повних обертах. Доводиться вимикати пристрій і вмикати знову при працюючих hdd. Через раз windows видає помилку, що пристрій працює не корректно довотиться перепідключати USB. Іноді після вимкнення компа, ця штука не вимикається і працює всю ніч. Вентилятор в мене працює постіно, він ніколи взагалі не вимикається і він дійсно дуже гучний. Я не знаю можливо в мене брак, але я б цей пристрій с задоволенням повернув...

Достоинства:
    Хороша комплектація і гарна конструкція
    Недостатки:
    Нестабільна робота, гучність
  • Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Пристроєм задоволений. Працює стабільно в якості мультимедіа-сховища через роутер (SAMBA + ftp). Пристойна швидкість роботи з файлами. Активне охолодження вмикається при нагріві і дійсно ефективне.
    Щодо мінусів - гучна робота, як на мене, для житлових приміщень. Через невеликі розміри і особливості конструкції корпус резонує всі внутрішні звуки жорстких дисків і вентилятора. Довелося понизити оберти вентилятора і ізолювати його від корпусу. Також є можливість відключення вентилятора.
    Відповідає критерію ціна+якість.
    Дякую продавцю за роботу в цей складний час.

Достоинства:
    USB 3, RAID, блок живлення 3А, активне охолодження
    Недостатки:
    шумний для житлової кімнати
    • Чумак А***

Цілком згоден з коментарем. Працює, але як і з більшістю китайської техніки потребує додаткової уваги. Кулер маленький, але гучіший за повноформатний ПК. Відключив його роз'єм, як подивитися дані температури не знайшов (стандартний софт не показує). Підкажіть, як вдалось понизити оберти вентиятора? Чи є якийсь фірмовий софт? Для чого кнопочка в отворі під наліпкою?

• Анатолій К***

Оберти вентилятора понизив резистором (шляхом підбору - 62 Om, 2W). Софт не знайшов.

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Присланное устройство не работает. При включении компьютер не видит его по питанию. Сначала я поставил два HDD, как и планировал, потом один. Ноль реакции. По отдельности оба HDD работают, проверял как до, так и после установки в устройство. Встроенный вентилятор не включается. Светодиоды на передней панели работают адекватно. Домен blueendless.com выставлен на продажу, то есть сайт производителя отсутствует.

Недостатки:
    Устройство не работает.
    • Сергей Ш***

UPD: Два HDD другой фирмы по 12ТБ прекрасно работают. Вентилятор включается благодаря специальному датчику температуры. Датчик был прикреплён каплей силикона, поэтому сразу же отвалился. Вентилятор достаточно шумный, это правда. Если бы поставили хотя бы 120 мм, было бы тише. Продуманность монтажа и дизайн устройства вызывают восхищение. Создание RAID меня не интересует в принципе. Использую как два отдельных диска. Немного смущает инструкция на китайском. Всё-таки покупал в украинской фирме. Не факт, что было бы дешевле.

• Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Кишенею задоволений. Беру вже другу. Заявленим характеристикам відповідає.

Достоинства:
    Якість, охолодження.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  SKY-M

• Владимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Можуть бути негаразди із синхронізацією, якщо використовувати різні HDD за швидкістю обертання шпинделю, всім керує JMICRON controller. RAID режими ще не тестував. Декілька діб політ нормальний. Кому потрібно зробив автоматичний переклад керівництва користувача - ссылка

Достоинства:
    Якісна зборка, дизайн, тихо працює
    Недостатки:
    Керівництво користувача на китайській мові :)
    • Продавец  SKY-M

• Володимир Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Чесно кажучи, був скептично налаштований при купівлі.
    Наразі покупкою задоволений. ДИск підключений як мережевий до мікротіку, досить швидко "знаходиться" і досить пристойна швидкість запису через мережу (писав 7 фільмів по 22Gb в середньому).

Диском задоволений і раджу.

Достоинства:
    Легко і надійно збирається.
    Недостатки:
    Поки не помітив
    • Продавец  SKY-M

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Отличный товар, соответствует своей сумме. Быстрая доставка.

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Только сегодня зарядил коробочку (16ТБ) очень доволен (работает тихо, обмен данными скоростью очень доволен) конечно зависит и от используемых HDD, но в любом случае охлаждение включается при 50 °C и выключается при 45 °C покупкой очень доволен спасибо ребятам. Обслуживание на высоком уровне все произошло очень быстро. Магазин и конечно коробочку (товар) рекомендую;)

• Валерий Ц***

Толковая вещь.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Поставил 2 диска WD (red и purple) на 4TB в режиме PM определились как внешние HDD подключенные по USB - диагностика/мониторинг состояния хардов работает через hdsentinel. Родной софт от WD как-то глючно работает с ними по юсб, то вообще не видит, то один из них только (purple). Отключение через "безопасное извлечение устройств" работает корректно - диски плавно отключались. Не шумит.

Достоинства:
    Работает как заявлено
    • Продавец  SKY-M

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Dark Grey

Карман якісний! Тепер ми можемо зберігати а архіві фото і відео, підтримує дискі до 10 Tb я використала функцію рейд масів щоб надійно зберігати інформацію. Рекомендую!

Достоинства:
    підтримує дискі до 10 Tb і має функцію дублювання інформації
    Недостатки:
    невиявлено
    • Продавец  SKY-M

• Андрей Р***

Більше 10 не підтримує?