Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Нескользящий силиконовый коврик под миски для кошек и собак Benhaida

Оценка пользователей 4.78/5
  • Альона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Коврик якісний. Ним задоволена. Але мій мопс миску з кормом всеодно по підлозі возить)

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Килимок гарний та зручний у використанні, його легко мити і керамічні мисочки на ньому не ковзають. Також є невеликі борти, завдяки яким вода не розливається далі.

Достоинства:
    Гарний килимок.
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Діана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Хотіла замовити другий килимок, який в мене вже є.
    В наявності не було, тому обрала по фото такий самий (наче), бо візуально схожий і ціна така сама.
    Довжину не вимірювала, але якось навіть не думала, що це буде необхідно.

Як результат -- килимок менший та гірший за якістю, а ціна така сама.)
    Не можу залишити гарний відгук, порівнюючи з іншим, на жаль.

• Продавец  Shamo

Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що килимок не виправдав очікувань. Хочемо зазначити, що розміри нашого килимка залишаються незмінними з моменту появи в асортименті. Розміри кожної моделі обов’язково вказані в описі товару, тож відмінність у довжині — не є дефектом, а характеристикою конкретного варіанту.
      Також варто враховувати, що ціни на товари з часом змінюються, як правило — в більшу сторону. Можливо, килимок, який ви купували раніше, сьогодні коштував би значно дорожче, якщо був би в наявності.
      Ми завжди відкриті до діалогу і готові допомогти з вибором. Дякуємо, що поділилися враженнями!

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Чудової якості килимок, великий, не ковзає, силікон приємний на дотик і досить цупкий. Бортики не дуже високі, але достатньо для того щоб їжа або вода не потрапляла за межі килимка. Класний товар, замовлю ще один для другого котика.

• Продавец  Shamo

Дякуємо за Ваш вибір та чудовий відгук! Щиро раді, що Вам до вподоби якість силіконового килимка. Нехай довго служить і радує.

• Віталій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Хороший килимок, сырї функції виконує - запобігає розливанню води по підлозі(саме для цього брав його)
    Легко миється.
    Звичайних нормальної якості килимок.

Достоинства:
    Запобігає протіканню вони та легко миється , в горячій воді мив багато разів , не потріскався , якість хороша
    Недостатки:
    Немає.
  • Таня М***

Міцний, не ковзкий.

Достоинства:
    Без запаху.
    • Продавец  Shamo

Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Раді що ви залишилися задоволені килимком. Нехай довго служить.

• Лукія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Гарна якість, думаю буде довго служити

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Я чогось думала, що воно буде більшим за розміром, але і так не погано
    Свої функції виконує

• Виталий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Хороший коврик, разлитая вода через бортик не вытекает. Но нам он не помог, наш Мейн-кун всё равно сталкивает с него миску с водой, бортик не препятствует.

Достоинства:
    Не промокает
    Недостатки:
    Помимо плитки теперь ещё коврик мыть нужно.
    • Продавец  Shamo

Дякую, за відгук. Приємно що килимок вам сподобався, але шкода, що не вирішив основну проблему.

• Св И***

Чудовий килимок....

• Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Якість чудова, не ковзає. Вмістилося без проблем три котячі миски діаметром 13 см

Достоинства:
    Хороший килимок
    • Продавец  Shamo

Дякуємо, що приділили час та залишили відгук! Приємно що килимок вам сподобався. Нехай довго служить та радує.

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Кішці і мені сподобався. Без запаху, щільна якісна гума, ідеальний розмір, щоб влізлись і мисочки, і поїлочка. Маленькі бортики затримують рідину. І легко мити

• Продавец  Shamo

Дякуємо, що приділили час та залишили відгук! Приємно що ви задоволені товаром. Нехай довго служить та радує.

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Супер коврик, позбивав від потреби постійно витирати підлогу від розлитої води

• Продавец  Shamo

Дякуємо, що приділили час та залишили відгук! Дуже приємно що килимок вам сподобався. Нехай довго служить та радує.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Гарний, не ковзають тарілочки. Швидко доставили, я задоволена і мої дівчатка Іриска та Олівія теж.

Достоинства:
    Гарний на дотик
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Shamo

Дякуємо, за вибір нашого товару та відгук. Приємно, що вам все сподобалось. Нехай довго служить та радує, вас і ваших дівчаток.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Килимок гарний, але трохи ковзає. Легко видаляється залишок корму і вода.

Достоинства:
    Дуже приємний на дотик
    Недостатки:
    Трохи ковзає
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Гарний, зручний, без запаху, не ковзає сам і не ковзають миски на ньому. Бортик утримує воду від подальшого розливання.

Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Shamo

Дякую вам за вибір нашого товару та відгук. Дуже приємно, що коврик вам сподобався. Нехай довго служить. Вдалих вам покупок.

• Юлия Е***

Зручний, красивий килимок
    Все чудово
    Дякую за швидку доставку

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Килимок дуже гарний та якісний. Тваринки воду вже проливали, вона залишилась на килимку і нарешті підлога суха

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Супер, мені дуже подобається що легко прибрати забруднення і вода не витікає за килимок.

Достоинства:
    Зручно
  • Ксенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Класний килимок, приємний на дотик, легко миється. Тепер кицька, якщо і дістає щось з миски то їсть на ньому

• Юлия З***

Невеликий, зручний, на 2 миски

Достоинства:
    Добре моеться
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Килимок як на фото, не ковзає, миска стоїть зручно

Достоинства:
    Якісний килимок
  • Юрій Т***

Коврик очень удачный.

Достоинства:
    Не скользит, достаточный размер.
  • Игорь Я***

Крвпиком остались довольны

Достоинства:
    Кошка ставит лайк
    • Продавец  Shamo

Вам спасибі, що поділилися своїм відгуком, а котику спасибі за лайк. Нехай довго служить і радує.

• Лепеха А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Удобный в использовании, удерживает влагу, сохраняет чистоту вокруг, не скользит

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Великолепный коврик, на ощупь супер, функции выполняет.

Достоинства:
    Soft touch, легко моется, не елозит по полу
    Недостатки:
    Для разброса моего кота хотелось бы чуть больший размер
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Отличный коврик, надежно удерживает влагу, корм не высыпается (у коврика есть ботики), не скользит. Рекомендую) наш котик первое время боялся коврика, но быстро привык

Достоинства:
    Качество, функциональность, цена
    • Продавец  Shamo

Спасибо что уделили время и оставили отзыв. Нам приятно, что коврик вам понравился. Пусть долго служит и радуют.

• Евгения Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

С милой лапкой с боку. Один использовали под поилку-фонтанчик, второй под миски. Практичное приобретение, теперь стало гораздо чище.

Достоинства:
    Эластичный, с небольшими бортиками, не скользит
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Shamo

Благодарим, Вас за уделенное время и оставленный отзыв. Мы рады что наш товар Вам понравился. Пусть долго служит и радует. Удачных Вам покупок.

• Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Хороший коврик, тарелки отлично цепляются за него и кошка не будит нас звоном тарелок)))

Достоинства:
    Качество за свои деньги
    • Продавец  Shamo

Спасибо что уделили время и оставили отзыв. Нам приятно, что товар Вам понравился. Пусть долго служит и радует. Удачных Вам покупок!

• Руслана К***
    • Продавец  Shamo

Дякуємо Вам за вибір нашого товару і відгук. Нехай довго служить і радує.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Дуже хороший коврик, для мого котика який любить розкидати їжу.
    Легко миється і по розміру вміщається 3 миски. Рекомендую для купівлі.

• Продавец  Shamo

Дякуємо вам за вибір нашого товару та відгук. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені килимком. Вдалих вам покупок!

• Светлана Т***

Коврик шикарный,

Достоинства:
    Не скользит, визуально красивый,достаточно большой.
    • Продавец  Shamo

Спасибі, що поділилися своїм відгуком. Раді що ви залишилися задоволені. Нехай довго служить і радує.

• Надежда Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Коврик выполнен качественно, очень лаконичный. Не скользит по полу, миска на нем тоже стоит крепко. Быстрая доставка и приятный продавец)

Достоинства:
    Качество, доставка, сервис

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Отличный коврик! По полу не скользит, миски по коврику тоже. Легко моется. Мы с собакой довольны!)

• Продавец  Shamo

Спасибо за отзыв. Мы очень рады что товар вам понравился. Пусть долго служит и радует.

• Марія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Дуже зручний коврик. Котику подобається))

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  Shamo

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Цвет: Серый

Отличный коврик! У меня два кота, раньше вся кухня была перепачкана и обычный пластиковый коврик разбрасывать еду моим котам не не мешал. Этот нескользящий, плотный, помещается две миски для еды и одна для воды. За счет небольшого бортика на нем остается все, что рассыпают. И место для котопитания сразу аккуратным стало.

• Продавец  Shamo

Спасибо что уделили время и поделились своими впечатлениями о купленном товаре. Очень приятно что коврик вам понравился. Пусть долго служит и радует.