- AI аналіз відгуків82 відгуки: приблизно 65% позитивних, 15% нейтральних, 20% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Макарова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Рекомендую! Очень довольна!
- Достоинства:
- Наличие режимов и пульта)
- Недостатки:
- Не обнаружила)
- Продавец UrbanDreams
Щиро раді, що замовлення Вам сподобалось. Дякуємо за ваш відгук та оцінку
- Гузенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Дуже класна штора)
Прийшла 3×2 ідеально підійшла, зручне кріплення.- Достоинства:
- Яскрава, теплий колір
- Продавец UrbanDreams
Дякуємо за ваш відгук та оцінку
- Антоніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Гірлянда просто супер!
Дуже красива!!!- Достоинства:
- Ціна,пульт
Дякуємо за відгук!
- Святослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Щиро дякуємо за відгук!
- Інна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Кайфуємо, при відключеннях світла в хаті затишно і досить світло
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук! Та особливо за фото відгук
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
замовляла теплий білий, прислали - холодний білий. повертати не буду, так як гірлянда потрібна зараз. прийшла швидко. всі вогники горять. пульт функціонує.
- Достоинства:
- все решта - за описом
- Недостатки:
- замість теплого білого надіслано холодний білий
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Гірлянда гарна, святковий настрій гарантовано.
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
Пульта не було, а обіцяли...
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
У магазині перевірили = вдома розподілив гірлянду - всі режими керуються з пультом.
Залищилось питання, як працює таймер - у інструкції ні слова про це...? Дякую !- Достоинства:
- Все працює від павербанку = сім'я задоволена !
- Недостатки:
- Не вказано параметри споживання струму для врахування часу ...
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
довгий термін доставки, але тут свята тож отримали й добре) повісили - гарно, як на фото, теплий приємний колір, зручно що є пульт й працює від павера, єдий мінус - плутається при вішанні, навіть не знаю, як будемо знімати) але ефект тепла й затишку є
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- обережно при вішанні, легко заплутатись
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Дуже гарно. Мені зайшов цей вайб від цієї герлянди. Обережно з розмоткою, можете заплутатися.
- Достоинства:
- Проста в експлуатації, дешева, красива.
- Недостатки:
- За таку ціну немає
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- Тамара Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Вітаю!Гирлянда супер.Діти в захваті.Змінює режими, яскраво світить, створює святковий настрій.
Дякую за швидку доставку.- Достоинства:
- Яскрава, з режимами, не напружує очі.
Щиро дякуємо за відгук!
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Хорошие гирлянды
- Достоинства:
- Соответствуют описанию
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- Мариана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Это Рождество. Так красиво!
- Достоинства:
- Работает от павербанка.при отключении света,дополнительный источник света и ощущения праздника. Спасибо!
- Недостатки:
- Очень нравиться нашей кошке. Пришлось шторку сделать кучерявой,чтоб наша принцесса её не оторвала
- Ангелина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Дуже класна гірлянда, дякую полдавцеві, рекомендую
- Достоинства:
- Працює добре, дуже зручно чіпляти бо є зручні крючки.
Щиро дякуємо за відгук!
- Юрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Гірлянда дуже гарна, але пропрацювала 6 днів і перестала.
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Пропрацювала 6 днів
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Герлянда працює лише пару хвилин і потім не включається взагалі, через деякий час включається і знову на пару хвилин. Продавець на контакт не іде і ігнорує повідомлення. Нікому не рекомендую купляти цей бракований китай.
- Недостатки:
- Не працює
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Супер! Дуже задоволена
Рекомендую- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- ДашаОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Працює пару хвилин і виключається, кожного разу різний час
- Недостатки:
- Виключається через деяких час самостійно
- Продавец UrbanDreams
Доброго дня. Будь ласка уточніть вид живлення який ви використовуєте для гірлянди?
- Валерія В***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- Алексеева А***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Все бы хорошо , но один из витков был с браком
Думали запутался, но нет, хорошо муж был дома и смог все исправить (отрезать в одном месте /прикрепить к другому что бы низ витка тоже светился)
И батарейка в пульте была не рабочая- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
І в якому місці вона водонепроникна?!
Минулого разу замовляла, вона була прорезинена, а зараз просто проволока
прикладаю фото минулого замовлення, та того що прийшло зараз..- Недостатки:
- Товар не такий як повинен бути
- Продавец UrbanDreams
Доброго дня. Всі діоди вкриті "силіконовою каплею"
- КористувачОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Товар прийшов зламаний.
- Недостатки:
- Не працює. Товар прийшов зламаний.
Гірлянда дуже гарно, навіть не очікував що за таку смішну ціну отримую багато задоволення, супер
- Достоинства:
- Перевершила очікування
Щиро дякуємо за відгук!
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Купував заради можливості заряджати USB та через батарейки. Опис не відповідає дійсності, бо заряджати можна тільки через USB. Не ведіться
Отличная гирлянда. Все работает. Спасибо
- Достоинства:
- Создаёт новогоднее настроение.
Щиро дякуємо за відгук!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Товар не поганий.. але., щоб повісити і розплутати треба до години часу
- Достоинства:
- Виглядає гарно
- Недостатки:
- Довго встановлювати
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Дякую, працює відмінно! Підкажіть, як зафіксувати вподобаний режим? До прикладу, я обераю режим 1, але через декілька секунд гірлянда сама перемикає режими по колу
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук! Натистіть на пульту двічі (дуже швидко). Бажаний режим зафіксується
- Полина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Быстрая доставка .работает 9 из 10 линий
Щиро дякуємо за відгук!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Топ за свої гроші)
Щиро дякуємо за відгук!
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Всё хорошо. Работает
Товаром довольна. Рекомендую- Продавец UrbanDreams
Щиро раді, що замовлення Вам сподобалось. Дякуємо за відгук :)
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
- Продавец UrbanDreams
Щиро раді, що замовлення Вам сподобалось. Дякуємо за відгук :)
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Чудово працює
- Продавец UrbanDreams
Раді, що замовлення Вам сподобалось. Щиро дякуємо за відгук :)
- Диана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Другий день працює, гірлянда супер! Все робоче, розмотуватися легко, пульт працює. В житті виглядає навіть краще, ніж на фото.
- Продавец UrbanDreams
Щиро раді, що замовлення Вас сподобалось. Дякуємо за відгук :)
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Дуже довго відправляли . Товар прийшов бракований . Перевірили при отриманні , всі лампочки світились тому забрали додому але не розплутували. Коли захотіли повісити виявився брак виробника ,спаяні не вірно звісаючі частини гірлянди. Іі неможливо повісити на вікно . Так як це я не собі замовляла , дізналась про брак дуже запізно , щоб звернутись до продавця.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак виробника
- Продавец UrbanDreams
Доброго дня. Ви зробили в нас замовлення 5 грудня 2024 року, а 6 грудня 2024 року замовлення було вже в перевізника на доставці. На жаль, ми не можемо повпливати на швидкивість доставки. Також, хочемо повідомити, що про брак ми дізнались саме з цього відгуку і від вашого замовлення пройшло вже більше 10 місяців. Якби ви нас сповістили раніше, ми обов’язково вирішили б ваше питання.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams. Длина провода с лампами: 2. Количество источников света: 300. Высота: 300
Працює без нарікань. Єдине важко інколи було розмотати виток
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за замовлення та відгук :)