- ЕвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Приємні нюдові відтінки. Наносяться легко, в 2 тонких шари. Зручний пензлик, пігментовані.
Рекомендую продавця, швидка доставка.- Достоинства:
- Щільні, стійкі, самовирівнюються
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Незадовільний
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погані лаки.Через 3-4дні лак злізає з нігтів
- Продавец Teksturia
Дякуємо за відгук! Нам шкода, що у Вас виникли труднощі з використанням нашого гель-лаку. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість продукції, і багато наших клієнтів відзначають довговічність покриття.
Зазначимо, що тривалість носіння гель-лаку може залежати від багатьох факторів: правильності підготовки нігтів перед нанесенням, дотримання технології нанесення та полімеризації, а також особливостей нігтьової пластини.
- Владислава П***Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Дякую,все чудово)
- Достоинства:
- Швидка доставка
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Швидко і оперативно, дякую вам все супер.
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Кольори відповідають фото.
Тілесний - мій улюблений до всього підходить. Дякую ️ - Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Прийшли лакі не разтеклися. Коліри ніжні.,чудові. Дякую за подарунок.
- Достоинства:
- Колір ніжний...
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Гарні лаки, і колір і добре лягають на нігтик.
Отримала заказ дуже супер швидко, дуже дякую! - Лысенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Качество лаков отличное, продавец умничка, отправил все быстро. Рекомендую!)
- Марианна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Спасибо, все моментально отправили, никакой волокиты, отличные товары, все чётко, спасибо за подарок)).
- Достоинства:
- Качество материалов, доступная цена
- Галя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Прийшли лаки в гарному стані не ростиклися все супер відтінки класні я замовляла для школи ніжні відтінки напевно ще собі замовлю тільки іншого відтінку все чудово!!!
- Достоинства:
- Гарні відтінки сохнуть швидко
- Недостатки:
- Ненайшла
- Инесса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia
Отличные лаки, легко наносятся, не растекаются. В два слоя очень нежно, полупрозрачно. В три слоя отлично легли. Теперь проверю в эксплуатации)
Продавец отправил оперативно- Достоинства:
- Цена, качество