Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Робот Трансформер Бамблби 4088 Автобот

Оценка пользователей 2.8/5
  • Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Ця іграшка просто за такі гроші нуль, вона по сумі може коштувати тільки до 100 грн

Недостатки:
    Пластик ламається на очах, хрупка дужа іграшка.
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Сергей. Іграшка вартує своїх грошей! Ви отримали іграшку 3 місяці назад і тільки зараз вирішили написати відгук, що іграшка зламалась! Виходить, що іграшкою весь цей час гралися.

• Людмила И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Іграшка, погана пластик дуже тонкий і при першому зібрані в машину почав розсипатись ціна за висока для цієї іграшки.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Пластик, ціна за висока
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня. Іграшка якісна та відповідає нормам та стандартам. Якщо іграшку неправильно збирати то вона зламається. Іграшка повністю відповідає ціні.

• Людмила І***

Можливо у вас відповідає нормам та стандартам, але ви відкривали її пробували самостійно зібрати? В коробці все гарно, коли дитина хоче зібрати то не все виходить тому, що пластик крихкий. Ця іграшка призначена кому на тиждень, кому на пару днів!!!!Якщо дитина просить купити Бамблбі, то я вже зрозуміла краще докласти та купити добру іграшку, а не ту, що піде на відпочинок десь далеко. До вас як до продавця нарікань не має. А саме, моя відповідь про іграшку!!!

• Продавец  DIGOS

Це трансформер і якщо у дитини не виходить зібрати його, то їй потрібно допомогти так як трансформер дуже легко може зламатися, адже майже всі його деталі рухомі. Звісно це дешева іграшка і вона не з супер міцного пластика. Але це іграшка на свої гроші.

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Очень хрупкая игрушка, при небольших усилиях детали отпадают, пластик тонкий, крепление слабое. Деньги на ветер, ребенок растроен.

Достоинства:
    Быстро отправили
    Недостатки:
    Очень хрупкая
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Игор. Ця іграшка трансфомується без прикладу сили. Нажаль зламати можна навіть миталеву іграшку тим паче пластикову іграшку на шарнірах.

• Игорь К***

Я так и написал при небольших усилиях, все как вы пишите, но при этом факт остаётся фактом. Для кого расчет не понятно.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Не с первого раза сложили но ребёнок доволен. Ничего не отваливается. Как по мне цена/качество соответствует.
    Продавец отправил супер быстро, в моём опыте интернет заказов по скорости на первом месте

• Продавец  DIGOS

Доброго дня, Катерина. Дякуємо Вам за позитивний та крутий відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! З повагою команда магазину, DIGOS!

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Досить пристойна іграшка за свої гроші.

Достоинства:
    Ціна по акції
    Недостатки:
    Приділили досить багато зусиль щоб скласти але всеодно не ідеально
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня, Оксана. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! З повагою команда магазину, DIGOS!