- николай м***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
оч довольны качество приготовления в разы выше
- Достоинства:
- хорошая сковорода
- Недостатки:
- немного неудобная ручка
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 28
Форма, розмір чудові, але ржавіє капітально, хіба це нормально?
- Достоинства:
- Високі борта
- Недостатки:
- Ржавіє
- Ivan S***
Да. Їх потрібно зразу витирати.
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
- Недостатки:
- Ручка тріснула відразу
- Продавец WMC
Доброго дня, ми обов'язково вирішимо це питання.
- Алла С***
Дякую, замінили на іншу
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Розпакував сковорідку була брудна дефекти не було видно одразу. Як в інструкції виробника сказано помил/посушив і про диво множинний шлюб виробництва після сковорідки з двох сторін тріщини/ задирки і дефекти лиття. Готувати на ній звичайно не став.
Написав на сайт запитання, що з цим робити - моє питання проігнорували і навіть не опублікували. Зачекав пару днів відповіді, вирішив йти повертати.
Прийшов на відділення розетки повернути цей бракований виріб, а мені кажуть ви користувалися їй повернути не можна хоча я нічого на ній навіть не намагався готувати тільки помилку. Після недовгої суперечки прийняли для відправки експерту, якщо він схвалить повернення, то повернуть гроші. Також сказали це не тріщини, а дефект покриття. Тільки ось питання яке покриття якщо це цілісно літа чавунна сковорідка. Подивимося, що вирішить експерт розетки.- Достоинства:
- Тяжка
- Недостатки:
- Жахливе виробництво вся в тріщинках з двох сторін сковорідки, задирки та дефекти лиття.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Судячи з опису, на жаль, дійсно йдеться про виробничий брак — чавунна поверхня не повинна мати тріщин або задирок. У таких випадках повернення товару має бути схвалене після перевірки експертом.
TM BRIZOLL- Сергій Б***
Через два тижні після мого дзвінка, нарешті фахівець подивився та визнав брак. Розетка повернула гроші за товар.
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Постійно застеляю пергаментом, бо у страву переходить металічний присмак.
- Достоинства:
- шукала глибоку - знайшла
- Недостатки:
- Віддає металом, це неприємно. Ручка не ідеально прикріпилася
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Металевий присмак у страві може з’являтися, якщо посуд після миття недостатньо добре висушити — залишки вологи сприяють окисленню поверхні. Рекомендуємо після кожного використання мити сковороду вручну, ретельно висушувати і змащувати тонким шаром рослинної олії. Це допоможе зберегти чавун у хорошому стані та уникнути неприємного присмаку.
TM BRIZOLL.
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 24
Користуюся майже рік, дуже задоволена покупкою, надіслали швидко, дякую!
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Класна але важка
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалась наша продукція. Чавунний посуд дійсно важчий за інші матеріали, але це гарантує його довговічність і рівномірне нагрівання. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, звертайтеся до нас — ми завжди раді допомогти.
TM BRIZOLL
[email protected]
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Гарна сковорода!!
- Олег Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Ok.
- СЛАВА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковородка супер. Купите на долгие века.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Криве дно, не підходить для електроплит, виправте опис продукту.
Точка нагрівання прямо по центру (1 х 1 см).- Гість
на офіційному сайті вказано, що підходить
- Олена К***
В якому сенсі криве дно?
Сковорідка в перший день використовувалась на газовій плиті!
Після першого використання, була ржавчина, та облазить матеріал!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Розчарована в сковорідкою!!!
Після жарки покриття витирається, потім зʼявляється ржавчина!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Есть
- Юлія Я***
Чавун їржавіє, окислюється. Його не можно залишати мокрим або вологим. Після приготування їжі, помити та просушити на вогні. Щоб вона зберігалась в сухому стані.
- Андрій
Невже вас у Гуглі забанили!? Прочитайте будь ласка уважно інструкцію з догляду та експлуатації чавунного посуду! Сковорода повинна бути прожарена з сіллю, потім змащена тонким шаром олією на гарячу, масло вигоряючи на стінках сковороди створює "карбонову" плівку і чавун працює краще ніж "безпригарки", але не можна залишати їжу в чавуні, тим більше кислу. Помили – одразу ж витерли насухо.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Як що ви не слюсар- фрезерувальник - це "чудо" не для вас( прикрутити ручку - це ще та пригода: + знадобиться додотковий інструмент + багато вільного часу + неабияка винахідливість + навички ++++++). Допускаю, що попався брак, але так не має бути. Ще один нюанс: вона не реально важка, як для сковорідки, підносити до скляної поверхні плити лячно. ...розумію що не великі, але гроші на "вітер"..
- Достоинства:
- .....чавунна
- Недостатки:
- ....повне сміття
- Микола
для дівчинки може і важка, а так наче вагу в характеристиках вказано
- Гладкий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Гарна сковорідка. Вітчизняний виробник
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте Brizoll!
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Китайское качество . Ручка идет отдельно нужно самому прикрутить НО дырка куда вкручивать ручку без резьбы .... и дно сковороды не обработанное шершавое могли бы полирнуть хоть чуток . В общем сковородка под названием Очумелые ручки - сделай сковордку сам из полуфабриката .Если хотите взять чугунную сковородку то берите монолитную ручку эта никуда не годится и хлипкая .
- Достоинства:
- Тяжелая - можно прибить вора .
- Недостатки:
- Абсолютный китай
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
На дні було 2 виступаючи точки, якими подряпав поверхню плити, довелоссь сточити напилоком. При покупці пройдіть рукою по дну.
- Достоинства:
- Чавун
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Супер!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Смажила картоплю, вийшло смачно, нічого не пригорає. Ручка змінна, в комплекті був ключ шестигранний. Важка та потребує особливого догляду. Чугун є чугун, він навіки
- Достоинства:
- Не пригорає
- Недостатки:
- Потрібно щоб постійно була змащена маслом
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорідка, при смажені нічого не пригорає
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- не виявлено
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Замовляла сковорідку 17 вересня 2023 р., користувалась кілька разів. Сковорідка просто жахлива, страшенно ржавіє, коли підігріваєш їжу то в смаку їжі відчувається метал.
- Достоинства:
- Намає
- Недостатки:
- Ржавіє
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
якість вкрай незадовільна - здам.
- Достоинства:
- чавун
- Недостатки:
- якість
Представник постачальникаВітаємо, Олександр. Ми шануємо вашу думку і вибачте, що ви залишилися незадоволені. Ми розуміємо, що якість є для вас важливою, і ми приділяємо цьому особливу увагу.
Щоб краще зрозуміти ваш досвід і виправити недоліки, будь ласка, надайте більше конкретної інформації про те, що саме вас розчарувало в якості нашого продукту. Можливо, у вас є конкретні зауваження або пропозиції, які нам допоможуть вдосконалити нашу продукцію.
Ми завжди відкриті до зворотного зв'язку і готові вживати заходів для поліпшення наших послуг. Дякуємо за ваш час і сподіваємося, що ви надасте додаткову інформацію для нашого вдосконалення. Будь ласка, також надішліть свої зауваження на нашу пошту за адресою [email protected]. Ми готові врахувати кожну деталь вашого досвіду та працювати над поліпшенням якості наших продуктів.
TM BRIZOLL
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Важка! Якісна!!
- Моніка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Wagon. Диаметр: 28
Сковорідка дуже крута, смак їжі відрізняється від того, коли готуєш на антіпрігарці. Головне правильний догляд за сковородою і все буде
- Достоинства:
- Смак їжі
- Владлен В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
При правильном уходе, отличная сковородка.
- Достоинства:
- Не подгорает
- Недостатки:
- Нужен уход.
- Василий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 24
Отличная надежная посуда. Разумная цена
- Достоинства:
- отличная надежная посуда.
- Недостатки:
- Не нашел
- Оксана У***Отзыв от покупателя. Продавец: Wagon. Диаметр: 28
Сковорідкою задоволена!!!
- Недостатки:
- Поки немає.
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Відбудуй. Диаметр: 24
Такое впечатление, что сковороду после литья обтачивал пьяный слесарь или практикант некоординат...
У Биола таких косяков нет!- Достоинства:
- Долговечность
- Недостатки:
- Качество обработки после литья можно было сделать аккуратнее. А то литая ручка должна быть полукруглая, а она кривая.
- Віта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Skillet store. Диаметр: 26
Жахлива сковорада, викинули, користуватись неможливо. При митті вода брудна, стікає ніби якийсь порошок. Висушили, змазали жиром, все одно виступила іржа, відмить неможливо.
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- не придатна до використання
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Виришів написати відгук, щоб допомогти людям які не знають що купити, та підняти продажі українського бізнесу(закреслено)).
І так. Я довго вечорами ламав голову, вибирав, читам про різні сковорідки. Спочатку погляд впав на Тефаль, щоб не пригорало, виглядала красиво, але згадавши як вони виробляются, хоч там і написано що відсутній ПФОК, С8, я не хочу ризикувати своїм здоров'ям та пішовши по шляху простоти і мінімалізма я згадав про чугунні сковорідки.
І дійсно вони знайшли відгук у моїй душі. Замовив цю сковорідку, помив, прогрів з сіллю, намазав маслом, я не запікав так як в мене відсутня зараз витяжка, а чадить масло просто капець коли висока температура. Перші рази трохи пригорали яйця це ок. І ось десь пройшли 2 неділі активного використання, я можу сказати що все супер, як кухар можу сказати смажить супер і при приготуванні їжі є якийся особливий аромат, домашній, ароматний не знаю як виразити, підсмаженного. Доглядаю за сковорідкою дуже просто, промиваю водою, прогріваю(висушую) і намазую маслом все, в рідких випадках мию з миючим але у цьому немає необхідності. Єдине що пігорає ручка, але це не страшно (комфорка в мене правильного розміру), бо це пігорає, легко підсмажуєтся так сказати поверхність ручки, сама ручка в середині у порядку.- Достоинства:
- Не пригорає, без шкідливих речовин, органік)))
- Недостатки:
- Для мене їх немає
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода огонь!Имею 3 чугунных сковороды под разные потребности,не с одной проблем нету!
- Достоинства:
- Долговечность
- Владимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Имейте в виду, что чугун ржавеет при неправильной эксплуатации! За ночь, если оставить в сковороде еду (чего делать нельзя по инструкции), или оставить в мойке с водой в ней , то её возьмёт ржавчина. Проверено на собственном опыте.
Ухаживать за ней по инструкции. После ручной мойки и сушки, протереть маслом, чтоб заизолировать чугун (тот же металл, только с большим содержанием углерода, что придает ей твердость, но делаем более хрупким) от кислорода для предотвращения ржавения.
От ржавчины легко избавиться содой с водичкой, теря губкой. Промыть, просушить, намазать маслом.- Достоинства:
- Вкусная еда
- Недостатки:
- Особое ухаживание
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Хорошая сковорода.ничего не пригорает.
- Достоинства:
- Тяжелая.
- Барнаба А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Купил на розетке эту сковороду.Вроде пока всё устраивает.
- Достоинства:
- Чугун.Подходит к индукции.
- Недостатки:
- Пока не заметил
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Не берите. Сковородка плохого качества. Изначально выполнили все действия для новой чугунной сковороды и сразу же появилось пятно. С самого начала все пригорает, даже с «литром» масла. Плохо моется. Ужас
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество!!
- Марія Б***
Для того щоб не пригорало потрібно дуже добре розігріти, а потім вже смажити. Для перевірки чи добре розігріти сковорода киньте пару крапель води, якщо вода шипить, то не розігріта, а коли каплі ковзають - можна додавати олію і смажити
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковородка супер при правильном обращении прослужит долгое время! Нельзя хранить еду в сковороде с после приготовления нужно сразу переложить . Сковороду помыть после остывания, просушить на огне, и смазать маслом.
- Достоинства:
- Не выделяет вредных веществ в пищу, еда приготовленая на чугуне реально вкуснее , за счёт того что блюдо томиться во время жарки. Можно спокойно царапать вилкой, ложкой
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Покупкою задоволений, товар відмінний
- Достоинства:
- Добре готувати великих розмірів!
- Недостатки:
- Важка