- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Сковорода гарна. Тільки ручка трохи підгорає
- Достоинства:
- Чавуна
- Недостатки:
- Кріплення ручки дуже близько до сковорідки і ручка підгорає.
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Справжня, чавунна сковорода. Особливо вдало виходить готувати бургери.
- Достоинства:
- Не підгорає, досить важка і термоємка.
- Недостатки:
- коротка чавунна основа, припалюється на великому вогні дерев"яна ручка.
- ІгорПродавец: WMC. Диаметр: 26
Прийшла з порваною упаковкою і якимись слідами на нижній частині.
Зрозуміло тепер чому ціна відрізнялася від інших продавців на 200+ гривень.
Але коли продаєш б/в товар чи навіть refurbished, то потрібно вказувати це щоб покупець прийняв свій вибір знаючи стан товару, а не ось так.- Достоинства:
- Модель сковороди гарна.
- Недостатки:
- Але сковороду прислали зі слідами використання і порваною упаковкою.
- Дмитро Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Добротна сковорідка. Треба лише навчитися правильно користуватися.
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Купила цю сковорідку ще в 2021 році. Все зробила по інструкції: вижарила, вирушила, змазала олією. Викликав недовіру колір (світла) і сліди іржі. Мала попередню сковорідку Біол то та була чисто чорна. Звісно при першому використанні прилипло. Все відмила, відчистила. Нічого не прилипає (якщо не перегрівати). Пропри мої побоювання виявилась чудовою сковорідкою. Рекомендую.
- Достоинства:
- Важка, можна підібрати кришку за потреби
- Недостатки:
- Потребує догляду як і все сь чавун
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Приємно чути, що сковорідка добре себе показала у використанні. Світліший відтінок чавуну на початку — це нормальне явище, адже ми використовуємо натуральну олію замість промислових просочень. Такий спосіб є безпечним для здоров’я та має додаткову перевагу — не потребує гартування з сіллю, як це було раніше при використанні промислового масла. З часом чавун набуває більш темного, насиченого кольору в процесі експлуатації. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і рекомендацією!
З повагою,
TM BRIZOLL
- Виктория З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Жахливо, сковорідку купила півтора місяці тому, використала двічі, уся в іржі , гроші на вітер
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ситуація, яку ви описали, свідчить про порушення правил догляду за чавунним посудом. Чавунний посуд після миття необхідно ретельно висушувати та змащувати тонким шаром олії, щоб запобігти утворенню іржі. Будь ласка, ознайомтеся з нашими рекомендаціями щодо догляду, які додаються до кожного виробу. Якщо у вас залишилися запитання або потрібна додаткова консультація, звертайтеся на пошту [email protected]
З повагою,
TM BRIZOLL- Сергій
її ж відновити можна і далі користуватись
Представник постачальникаТак, усе вірно — чавунну сковороду можна відновити навіть після появи іржі. Для цього потрібно очистити іржу жорсткою губкою або щіткою, добре висушити, прокалити сковороду в духовці та змастити тонким шаром олії. Після такого відновлення посуд можна знову повноцінно використовувати.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Важка, чугуна, однією рукою не підняти, ручка знімається.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорода хорошая два раза делали стейки ничего не прилипает
- Достоинства:
- Хорошая толстое дно
- Скрыпка А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Просто не советую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
- Геннадій Т***
Жариш на маслі, помив, протер насухо, змастив маслом. Чухати тільки м'якою стороною мочалки. І такого не має бути. Це таке правило як поводитися з чавуном. Бо так дивлюся, що ви просто з водою залишали і терли жортскою стороною мочалки.
В мене іншого бренду є сковорідка вже десь приблизно 3 роки і такого немає.
Чи так робили і все одно таке трапилося? - Назар М***
у воді чавун не замочуйте і все буде гаразд
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
користуюсь практично щодня, дуже смачно і зручно - овочі готові хвилин за 5, мʼясо десь за 6) практично не прилапає
дуже проста в догляді- Достоинства:
- дуже смачні страви виходять, не пригорає
- Недостатки:
- важка капець
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сподобалась , рекомендую )
- Достоинства:
- Недорого, чавун
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Пательня - вогонь! АЛЕ, дуже не зручно користуватися.
Ручка нормально тримається лише якщо її встановити до гори дригом (Можливо в мене брак)- Достоинства:
- Чугун , ціна
- Недостатки:
- Брак ручки
- Люблю Р***
ви її верх ногами вцепили
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Очень тяжёлая.
- Достоинства:
- Чугун.
- Недостатки:
- Обгорела деревянная ручка в месте примыкания к сковороде.
- Ростислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Смачно!!! Можна імпровізувати з грінками!
Миється легко, якщо все робити згідно із інструкцією!- Недостатки:
- Недоліків не виявлено! Важка, так вона і повинна бути важка!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Вигляд хороший, результат супер, стейки і сосиски гриль жарить класно, мити не зручно бо важка і ребра. Перевершила сподівання!
- Достоинства:
- Жарить класно!
- Недостатки:
- Не виявив.
- Вита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Испытали, все норм, стейк, шаурма
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Купила в листопаді. Підготувала до використання згідно інструкції.
Користуюся доволі часто, нарікань немає.- Достоинства:
- Ціна -якість
- Недостатки:
- Поки немає
- Холоденко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Брала для подарка. Вместе с крышкой-прижимом. Вытащила из коробки и оставила на несколько дней на плите рядом со своими кастрюлями. Я всю новую посуду выдерживаю таким образом. Примерно через неделю и на сковороде, и на крышке появилась ржавчина, несмотря на то, что я регулярно проветриваю кухню даже зимой. Это что за материал такой? Мне пришлось предупредить подругу. Если б она отказалась от такого подарка, я б ее поняла.
- Достоинства:
- Тяжелая, красивая.
- Недостатки:
- Описала в комментарии
- Олександр
После того как помыть ее, надо вытереть ее маслом иначе будет появляться ржавчина
Так как это чугун - Денис О***
Брали для подарка, и очевидно, решили оставить себе. Или зачем было держать на своей плите 2 недели? По иронии, чуда не произошло. Эта сковорода не Тефаль за полцены, чтобы взывать - что за материал такой. Очевидно, готовить Вам доводится совсем мало.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Одразу хочу сказати, що ми з чоловіком великі шанувальники стейкі, але завжди їх смажили на звичайні чугунній провіренній сковорідці, тут вирішили придбати цю гриль заради гарних полосочок). Виклала вперше стейки у мене теж одразу приклеїлися, хоча перед цим зробила все по інструкції. Через 3 хвилини легко перевернула стейк на інший бік та й зняла легко. Мила сковорідку одразу після використання, хоча чугунні можна і замочувати їм нічого не буде!
Ребра дуже красиві, чіткі та апетитні, стейки бомбезні! На сковорідку поміщається 2-3 стейки в залежності від розміру. Прийшла сковорідка блідуватого кольору, але після того як обмазала олією та прокалила на плиті стала красивого чорного як на фото. Дуже приємний бонус, що є зйомна ручка, чугун добротний, товстий, сковородка тяжкенька. Ціна-якість просто неймовірні. Словом однозначно рекомендую, особливо приємно, що виробник Україна, однозначно придивлюсь до іншого посуду цього бренду!- Достоинства:
- Товстий, якісний чугун- прослужить десятиліття. Гарні та чіткі ребра, зйомна ручка, гарна коробка-упаковка, не соромно і на подарунок!
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Если проделать предварительно со сковородой все действия, которые производитель указал на коробке в инструкции, проблем вообще нет. И сковорода, действительно, постепенно (с годами) покрывается слоем такого себе покрытия. У меня есть обычная чугунная, которой лет 10, так она не только не потеряла потребительских свойств, а покрылась ровным гладким слоем покрытия по всей поверхности. Думаю, здесь будет также. Из нюансов, да, если не вытереть воду, то появляется незначительная ржавчина (и на старой до сих пор тоже), которая легко удаляется губкой перед использованием. Но такова уж специфика материала. Сковородкой довольна.
- Достоинства:
- Качественное исполнение. Съёмная при желании ручка. Долговечность эксплуатации.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- ЛинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Вирішила зготувати стейк, а м'ясо приклеїлось і потім не можливо відмити сковорідку.
- Достоинства:
- Чугунна
- Недостатки:
- Пристає
- Євген
Треба класти м'ясо на розжарену сковорідку, щоб шкварчало
- Анжела П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Все соответствует, добротная сковорода. Для своей цели отлично.
- Достоинства:
- Своей цели служит хорошо
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Хорошая чугунная сковородка со съёмной ручкой. Нужно следить как за казаном .
- Достоинства:
- Тяжелая
- Недостатки:
- окуратно мыть
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова пательня
- Достоинства:
- Якісна, охайна, високі ребра
- Недостатки:
- Відсутня кришка
- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
- Повалий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Супер! Після двох тижнів користування я лишилася задоволеною. То ж купила ще одну для мами.
- Достоинства:
- З'ємна ручка, глибокі ребра, розмір
- Недостатки:
- Не виявила
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Отличная скорода с хорошей ручкой.
Если нету опыта с чугуном, обязательно гляньте видосики на ютюбе.- Достоинства:
- Увесистость, аккуратность.
- Недостатки:
- Пока не нашёл.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Хорошая чугунная сковородка. Тяжелая, с глубокими ребрами для гриля. Очень удобно, что ручка съемная, можно ставить в духовку. Сковорода красивая внешне. Давно мечтала о гриле. Электрогриль стоит недешево, поэтому купила такой вариант и не пожалела.
- Достоинства:
- Качество, съемная ручка
- Повалий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Хороша якісна пательня. Тяжка, ребра глибокі. По величині як раз на 2-3 стейки або невеличку курочку. Вже не вперше купуємо товар даного виробника.
Співробітникам Розетки окреме ДЯКУЮ!- Достоинства:
- Метал, глибокі ребра, з'ємна ручка
- Недостатки:
- Не виявила
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Хорошая чугунная сковорода отечественного производителя,имеет крепкую деревянную ручку.Внешне все отлично.Брала для гриля,цена отличная.
- Зоряна К***Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Шикарна пательня.
- Достоинства:
- Якісна, довговічна, вмістка,завдяки з'ємній ручці- придатна для духовки