Отзывы покупателей о Наушники-гарнитура AKG GH59-14996A (тех.пакет) EO-IG955 с микрофоном Samsung 3.5 mm
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Все супер. Дякую
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Все добре, користуюсь, надіюсь довго слугуватимуть)
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Дійсно, без налаштувань вони звучать плоскувато, але після того як погрався з еквалайзером Poweramp + докупив донгл-підсилювач FiiO JA11 - вони зазвучали дуже недурно.Звичайно, це додаткові дії, які не всі захочуть робити. Але вибачте, це вуха за 500 гривень, тут не буде ідеального звуку з коробки.
Прикладу мої налаштування Poweramp, але при бажагні можна погратися і підігнати під себе, особливо якщо не вистачає басу чи забагато високих.
+ чув, що можна покращити звучання за рахунок нових насадок, наприклад від FiiO чи Spinfit.- Достоинства:
- Шикарний звук за такі гроші, при умові що треба погратися з еквалайзером + бажано купити якийсь підсилювач (у мене FiiO JA11)
- Недостатки:
- хліпенький кабель
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Чудові та якісні навушники за свою ціну
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Швидко прийшла, все підійшло
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Навушники на вигляд якісні. Подивимось скільки часу пропрацюють. Звук нормальний
- КупивОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Зручна, довжина шнура ідеал,сам шнур має жити довго. Музика - верха дзвонять, басів нема, через 5 хв. адаптації біль-менш. Але за цю ціну топ, залишився задоволений. Для дзвінків - ідеал по роботі мікро і динаміків.
- Достоинства:
- Зручна гарнітура для войсів
- Недостатки:
- За свою ціну- норм
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Гарні навушники за адекватні гроші.
- Бреннер О***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Все чудове,швидка доставка,уважний продавець.Навушники якісні відповідають побажанню,попередні були чорні,замовилИ таки саме,але прийшли сірі,проте ми не проти,теж симпатичні
- Валерия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Рекомендую!
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Навушниками задоволені, брали дітям для навчання. Продавець одразу зв'язався зі мною, швидко відправив замовлення. Дякую!
- Залозний Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Прийшло швидко
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Проста гарнітура, відповідають ціні, звук нормальний, але мені не вистачає басів. Навушники з претензією на ергономічність проте в моїх вухах жодні не лежать краще ніж Panasonic RP-HJE125E-K. Але в них немає мікрофону
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість
- Недостатки:
- Слабкі низькі частоти
- Чернявська Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
В цих навушниках гарний якісний звук, приємно вразили. Якість перевищує їх вартість
- Илья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
хороший звук и микрофон
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Чудовий звук, 5 зірок
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Гарні якісні оригінальні навушники Дякую!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Позицінуються як навушники преміум-якості, вважаю що це не так:
- як на мене, звук не дуже поганий, але точно не високоякісний - 6/10,
- хоча кабель і в додатковій тканинній оболонці, що мені додавало трохи зручності, але через 4 місяці почав відходити один навушник - переломався десь біля роз'єму; я не дуже часто користувався з ноутом і частіше з телефоном, користуюсь доволі бережливо, провідні навушники зазвичай працюють у мене по 2-3 роки (попередні я поправ разом з джинсами, а ті що перед ними втопив у борщі),
- навушники-вкладиші мені здалися не дуже зручними - або занадто плотна, або занадто слизька резина, бо вани не дуже гарно трималися (зазвичай з вакуумними вкладишами проблем не маю),
- мікрофон працював нормально, нарікань не мав,
- ціна також норм.
Отже моя загальна оцінка - 4/10- Достоинства:
- тканинний кабель, ціна
- Недостатки:
- не дуже зручні вкладиші, не витривалі у використанні
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Прекрасні навушники, користуюсь 8 місяців, все ок
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Гарні навушники, дякую
- Григорій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Все працює як треба
- Анжела Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Працюють добре.
- КАОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Товар відповідає опису. Якісні навушники, швидка відправка
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Замовив навушники
Все пiдiйшло
Забрав їх в короткий термін!- Достоинства:
- Наявність товару
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Намагався витягнути частоти нижче 30 Гц, нижче 30 гц дуже мало енергiï. Зробив собi плейлист в аблетонi i все що нижче 30 гц зробив + 30 db. Ви знаєте, трохи недостатньо басу прям низького низького менше 25 hz навсть пiсля екстримальноï еквалiзацiï, але в цiлому для музики звук дуже дуже непоганий i я задоволений придбанням. Також я верха прибрав сильно бо ïх теж багато. Музику i у стоцi можна слухати, але багато 2 кгц+, тому треба збавляти eq. В цiлому я взагалi не шкодую що ïх придбав, у мене зараз не має думок про те що треба було iншi вушi. Цiна цiною, i ви знаєте, якби вони коштували 1500 грн я б не здивувся. Можливо придбаю qudelix q5 чи шось таке, для еквалiзацiï, але сумнiваюсь, мене i так задовiльнили ушi в кiнцi кiнцiв
- Достоинства:
- Оригiнал, непоганий звук i без еквалiзацiï
- Недостатки:
- Особисто менi недостатньо потужностi басу у цiй моделi, втiм якiсть всього спектру дуже хороша i за свою цiну навушники напевно найукращi з усiх
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Якісні навушники, чистий звук.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Хороші навушники. Швидка відправка.
- Макарчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Якісні навушники
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Звук хороший, прання пережили, все ок
- Иван З***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Хороші навушники.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Додаткові амбушури.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Хороші навушники
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Чудові навушники.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Хороші навушники. Швидко відправили.
- Богдана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetch
Хороші наушники