- AI аналіз відгуків40 відгуків: позитивні — 55%, нейтральні — 20%, негативні — 25%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Органайзер добрий, місткий, складається досить легко.
- Достоинства:
- Компактний, не займає багато місця на робочому столі
- Недостатки:
- Нажаль присутній неприємний запах, три місяці вивітрювали на балконі і все одно "пахне". Через це не можемо користуватись покупкою((
- Продавец SunDay
Олена, дякуємо за відгук. Нам шкода, що сталась така ситуація, можливо в якості порятунку спробувати протерти органазер вологою спиртовою серветкою, особливо з торців і ще раз провітрити. Дуже сподіваємось, що це допоможе.
- Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Дуже гарний, і вміский оргонайзер. Рекомендую
- Достоинства:
- Дуже великий, вміский, гарний дизайн
- Недостатки:
- Трохи не приємний запах, но не дуже замітний
- Продавец SunDay
Наталя, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!
- Кароліна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Чудовий органайзер,дуже вмісткий,склали дуже швидко,все зрозуміло,самі фанери плотні,хороші,нам сподобався,рекомендую!
- Продавец SunDay
Кароліна, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!
- Мар'яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Зручний органайзер, все необхідне вміщається. Не дивлячись на те що на вигляд сама конструкція органайзера здається не дуже міцною, були дуже здивовані коли на полиці поклали важкі книги, нічого не зламалось та навіть не прогнулось.
Кому хочеться комфорту на своєму робочому столі, або столі для дитини дуже рекомендую)
Продавцю окремо дякую за охайне упакування та швидку відправку.- Продавец SunDay
Мар'яна, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції! З прийдешніми святами!
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
очень симпатично, легко собирается с:
- Продавец SunDay
Анастасія, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Брали на подарунок. Все зібрали швидко, всього вистачило. Якщо уважно дивитися інструкцію, проблем зі з'єднанням не буде, перевірено! Людина у захваті від подарунка
- Достоинства:
- Зручна і багатофункціональна річ
- Недостатки:
- не помітили
- Продавец SunDay
Тетяна, дякуємо вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
В цілому непоганий органайзер, вартий свох грошей, тримає форму і не розвалюється. В комплекті підставка для телефону, резиночок вистачає рівно на всю конструкцію + підставку. Зручне відділення для серветок, можна використовувати і просто як вбудовану коробочку.
- Достоинства:
- Для збирання не потрібні інструменти, можна зібрати як в інструкції, так і у віддзеркаленому вигляді. Резиночки добре тримають конструкцію.
- Недостатки:
- Деякі планочки не зовсім потрапляють в пази, парочку довелося трошки підпилювати, впоралася пилочкою для нігтів.
- Продавец SunDay
Олена, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!
- Алєкса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Сьогодні забрала посилку з відділення розетки. Поки складала декілька раз намагалась вставити не тим боком деталь і вже думала, що все, брак, треба підпилювати, аби влізло. Потім розібралась. Моя порада, якщо здається, що деталь не влазить в дірки, краще перевірте ще раз інструкцію, перш ніж кіпішувати, що це брак. (Хоча на одній я таки підпилила стики, бо в мене не виходило запхати, хоча деталь правильно стояла) Складання чимось нагадує моделювання фігурок і будиночків з картону, якщо хтось шарить. Треба це робити акуратно і делікатно, щоб не деформувати і в той же час уміти включити мозок.
Ще чомусь не вистачило резиночок на стики. Прийшлось виходити з ситуації, кріплячи резиночки для плетіння браслетів, в мене яка раз була деяка кількість- Достоинства:
- Гарний світлий колір дерева. У складеному вигляді відповідає очікуванню. Підставка під телефон - приємний бонус
- Недостатки:
- Чомусь не вистачило десь - шести резиночок на стики. Також присутній специфічний запах, запах стоїть у цілій кімнаті. Я вже потім обпшикала органайзер освіжувачем повітря, сподіваюсь допоможе
- Продавец SunDay
Алекса, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Рекомендую,з нюансів стики підклеїв, в цілому добротна річ
- Продавец SunDay
Андрій, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Зручний, не займає багато місця і багатофункціональний
- Достоинства:
- Зручний, багатофункціональний
- Продавец SunDay
Ольга, дякуємо за відгук, сподіваємось наступного разу отримати 5 зірок. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!
- Галина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Замовляла органайзер, то переживала, щоб не прийшло фуфло, яке розвалиться через тиждень. Але він чудовий, місткий і сподобався дитині. Єдиний недолік, що в одному місці відбитий кусочок. Але вцілому добре
- Достоинства:
- Місткий, має гарний вигляд, непоганої якості
- Недостатки:
- відбитий кусочок органайзера
- Продавец SunDay
Галина, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Гарний органайзер. Все в містилося і він витримав всі стосики з папером, блокнотами.
- Достоинства:
- Виявився міцним. Дитина легко зібрала, все співпало. Охайно виготовлені деталі. Є окремі маленькі ніші, для дрібничок. Замовлю ще, адже реально економить місце
- Продавец SunDay
Ольга, дякуємо за Вашу увагу та високу оцінку. Раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами. Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Замовляв дитині в якості подарунка на День Святого Миколая. Дуже розчарований. Деталі цього органайзера такі тоненькі, що під час збирання боїшся зайвий раз надавити, щоб вони не розсипалася прямо у руках. Коли кладеш на поличку книжку вона вгинається. Але головним розчаруванням було те, що пази в бічній стінці прорізані неправильно, та і сама вона більша за розміром. Не знаю чи це брак на виробництві, чи під час пакування поклали деталь з іншого набору. Складали органайзер разом із дитиною, але через брак скласти не змогли. Свято зіпсовано. Дякую! Купувати цей органайзер нікому не рекомендую!
- Достоинства:
- Хіба що непоганий зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Тоненькі і крихкі деталі, і до того ж не відповідають розмірам.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Покупала воспитателям в детский сад на подарок. Очень понравился. Красивый внешний вид, качество материала тоже понравилось
- Достоинства:
- Внешний вид. Вместительный. Цена по скидке вообще супер! Простота сборки. Быстрая отправка
- Недостатки:
- Нет, в нем всё продумано до мелочей
- Лілія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Прикольний органайзер.Вмісткий
- Продавец SunDay
Лілія, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Гарно і вмістимо, але боюсь, чи воно витримає навантаження
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Гарна річ, компактний, достатньо місця для всього. Дитина задоволена.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Жахлива якість, краї деталів розкрошилися при збірці. Просто винесли на сміття 500 грн((
- Достоинства:
- Красиві фото товвру від продавцч
- Недостатки:
- Якість нульова
- Продавец SunDay
Світлано, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Вмістимий ,практичний. Дитині сподобався. Складається як пазл - легко .
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец SunDay
Тетяно, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наша продукція викликатиме лише позитивні емоції!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Все супер
- Продавец SunDay
Юліє, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Дякую арганайзер прийшов цілий і дуже зручний мені сподобався
- Продавец SunDay
Мар'яно, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Не відповідає заявленим розмірам. По факту у зібраному вигляді розміри 35×27×27,5 від краю до краю. Тому на полиці ледве влазить формат А4. Більше підходять для вузеньких книжок і зошитів. На фото виглядає начебто А4 легко вміщається, по факту ні. Але повертати не буду.
- Достоинства:
- Зручний органайзер. Багато відділень. Швидко і легко зібрався. Компактний.
- Недостатки:
- Тонкувата фанера. Але не критично. Для канцелярії достатньо міцності. Присутній запах. Сподіваюсь з часом вивітриться.
- Продавец SunDay
Оксано, дякуємо, що поділилися своїми враженнями про роботу нашої компанії. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ванда М***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Забыла добавить ) подставка для телевфона очень кстати. Спасибо
- Продавец SunDay
Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтеся до нас ще, будемо раді.
- Ванда М***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Спасибо большое.!! Отличный органайзер
Есть небольшой запах лака ,но не рыбы как пишут . Связались и отправили быстро
В комплекте шли резиночки чтоб закрепить конструкцию- Достоинства:
- Компактный, удобный
- Продавец SunDay
Вандо, дякуємо за гарний відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобалася робота нашого магазину!
- ЭлинаОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Люблю кучу мелочи, и нуждаюсь в органайзере
В одном из предыдущих отзывов правильно отметили, что собрать можно только один раз, потому что материал не выдержит несколько разборок/сборок. Когда переезжала с квартиры на квартиру везла его собранным :/
Но тем не менее, для меня вещь удобная, красивая, хорошо вмещает кучу мелочи, всё как мне надо
Запах меня не напряг, быстро выветрился
В комплекте подставка для телефона в виде зайчика, но я на нем фотку поставила)- Достоинства:
- Достаточно секций, легкий, удобное планирование полочек
- Недостатки:
- Дешевый материал, сложная сборка, относительно высокая цена
- Продавец SunDay
Еліно, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Супер удобно и пракчно. Ничем не отличается от фото. Доставка быстрая, цена адекватная. Мы довольны
- Продавец SunDay
Анастасіє, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Евген В***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Дуже зручний оргонайзер. Склався легко (10 хв. мах.). Не займає багато місця.
- Достоинства:
- ціна/зручність
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец SunDay
Євгене, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наша продукція викликатиме лише позитивні емоції!
- Ася Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
В начале не могла собрать. Плюс ужасный токсичный запах. Собиралась возвращать. Собрала, думаю ну ладно, запах выветрится
Уже почти месяц. Запах при закрытых окнах наполняет всю комнату. Не рекомендую. При сборке фанера очень хрупкая и пазики ломаются- Продавец SunDay
Дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Дуже гарний органайзер за доступною ціною. Брали дитині для розміщення шкільного приладдя, все компактно розмістили, підручники, зошити. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легко збирається, місткий.
- Недостатки:
- Є сторонній запах виробу, але не критично.
- Продавец SunDay
Тетяно, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Рекомендую
- Продавец SunDay
Анно, дякуємо за вибір нашого магазину і високу оцінку. Обов'язково заходьте до нас ще.
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Собрался правильно и легко. Главное не перепутать детали. Но запах, конечно! Такое ощущение, что его сделали из коробок в которых рыбу перевозили. Я его трижды уксусом протирала и наверно с две недели проветривала. Помогло.
- Достоинства:
- Удобный. Недорогой.
- Недостатки:
- Запах рыбы
- Продавец SunDay
Тетяно, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Забрав замовлення 28 липня,
При першому відкритті коробки від органайзера відчувся досить сильний неприємний запах, воняло рибою
Сам органайзер зібрався нормально, все зійшлось, єдине зважайте що триматись він буде не на металевих болтиках як зображено на фото а на силіконових резинках. Зібрати до речі можна його дзеркально при потребі
Сам по собі він такий слабенький але нормальний впринципі, для канцелярії підійде точно
По розмірам все як написано в характеристиках
Більше місяця лежав на балконі провітрювався, кілька разів витирав його вологими серветками. Неприємний запах риби став менший але всеодно присутній, якщо сидіти біля нього то такий легкий аромат буде відчуватись
В подарунок там в комплекті підставка під телефон з того самого матеріалу в вигляді кролика(особисто в мене тріснута була конкретно ця підставка)
Саме через неприємний запах купляти не рекомендую, бо це лотерея чи вам нормальний прийде чи ні, а ну і ше силіконові резинки а не болтики також мінус на мою думку- Достоинства:
- Легка збірка, особисто в мене зійшлись всі роз'єми і відсутність тріщин фанері, впринципі свою функцію виконує
- Недостатки:
- Неприємний запах риби, кріплення на силіконових резинках а не на металевих болтах як на фото, трохи тендітна фанера
- Продавец SunDay
Ярослав, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- вєроніка с***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Це жахливо, за свої гроші того не коштує.
Товар прийшов бракований дірки не там де треба, якість деревини чи що то таке сумнівна реально якесь дешеве легко ламається.
Сам товар смердів чогось рибою .
Товар розчарував хочу повернути гроші бо це капець- Достоинства:
- От взагалі жодної єдине що можу підмітити ідею
- Недостатки:
- Все абсолютно все сама реалізація цієї ідеї жахлива
- Продавец SunDay
Вероніка, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Дуже гарно виглядає на фото, але в живу зовсім не так. Та ще браковані деталі, не сходяться отвори для єднання. І найцікавіше дали подарунок, такий обдертий, ніби було жаль викинути тай відправили.
- Продавец SunDay
Оксана, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання та докладемо максимум зусиль, щоб покращити якість товару. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!
- Аурика Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
виглядає добре, збирається швидко, формат А4 влазить. один недолік те що одну поличку не вдалось встановити, не влазить в відповідні пази
- Достоинства:
- гарний на вигляд, А4 влазить
- Недостатки:
- не всі полички вдалось встановити, не підійшли пази до однієї полички
- Продавец SunDay
Ауріка, дякуємо за відгук. Щиро сподіваємося на приємну співпрацю і надалі!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay
Дякую батькам за те що в моєму дитинстві були конструктори)) Прикольна штука, хоча не зрозуміла навіщо в фото товару саморізи, бо кріпиться воно все резинками)
- Достоинства:
- Виглядає не погано, можна складати у будь-яку сторону.
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Продавец SunDay
Юлія, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!