Отзывы покупателей о Электрическая грелка с терморегулятором и защитой от перегрева SHINE 50x32 см. Электрогрелка простая и надежная бежевая

Оценка пользователей 4.66/5
  • Отзывы про товар продавца LikePrix
  • Артем

за півтора року користувався всього разів 5, на 5 раз перестала працювати

Достоинства:
    Мило виглядає
    Недостатки:
    перестала працювати після 5 разів використання
  • Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Гарна грілка з регулюванням температури. Купляв для домашніх тварин на холодний час - моментально робить з простого килимка улюблене місце для відпочинку

Достоинства:
    Проста і надійна
    Недостатки:
    Не розрахована на протистояння він-на-віч з собакою, довелось купувати ще одну
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Андрій Г***

Працює

Достоинства:
    Якісь тканини
    Недостатки:
    Сумнівний пластик перемикача
    • Продавец  LikePrix

Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Грілку по гарантії замінили. Гріє супер добре.

Проблема решена

Розетку не рекомендую, грілку по гарантії не замінили, продавець не відповідає, остання покупка на розетці.

Недостатки:
    Не гріє
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Вибачте за незручності які Вам створили. Були технічні проблеми та проблеми зі зв'язком у зв'язку із складною ситуацією в країні. Завтра питання буде вирішено оскільки сьогодні неділя. Дякуємо за терпіння та розуміння. Гарного Вам вечора)

• Борис Ж***

Проблема решена

Купив електрогрілку не гріє.

• Продавец  LikePrix

Доброго дня. З Вами вже зв'язалися і вирішили це питання. Відправляйте на заміну. Вибачте за незручності. Гарного Вам дня)

• ЮРИЙ Ф***

Месяц пользуюсь. Все ок

• Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Мне сложно быть объективной, грелка заказана для мамы в другой город. Она говорит что середина горячая, а края нет

Достоинства:
    цена, быстрота доставки
    Недостатки:
    греет слабо по краям
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Вікторія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все добре працює. Замовила собі дві. Одна для дому, а друга на роботі спинку гріє. Уважний постачальник. Рекомендую.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дідусеві дуже сподобалася грілочка.

Достоинства:
    Довше має служити на відміну від спрощеної електрогрілки через наявність захисту від перегріву та короткого замикання. Не треба турбуватися за протипожежну безпеку. Рік гарантії.
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Дмитро Л***

Рекомендую

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки не помічено
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Дмитро. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Борисова М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Дуже швидко відпрвили, приємно виглядає, а головне - гріє)))

Достоинства:
    швидка доставка, гріє
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Марія. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Вадим Г***

Доставили оперативно. Все працює

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Вадим. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Кудрявцев А***

Все супер. Быстро приехало. Работает хорошо

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Олексій. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Оксана К***

Працює чудово . Товаром задоволена. Користуюся не довго поки нарікань немає

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Оксана. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Гарна грілка, кішка залишилась задоволена

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Іван. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Працює чудово! Добре гріє! Є можливість заміни чохла, регулятор температури також є, але без градусної міри. Швидко зв'язались та відправили! Батьки задоволені, дякую!

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Тетяна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Барабаш Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Добре підходить для нагріву постелі, та для роботи коли, зараз ще немає опалення

Достоинства:
    Швидко нагрівається, гнучка не відчуваються нагрівальні елементи
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Людмила. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Константин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Гарний компактний килимок, добре гріє, є можливість регулювати температуру.
    Приємний продавець, швидка доставка

Достоинства:
    Компактний, є можливість регулювати температуру.
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Костянтин. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Чудово працює (гріє), приємний колір. Відправка дуже швидка. Була можливість обрати колір! Дякую!!!

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Алла. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Діна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Мені сподобалась. Гріє, має плавний регулятор тепла.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Діна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все працює, в бою перевіримо коли стане холодніше

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Артем. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Инна

Грілка чудова! Все працює. Дякую Продавцю за оперативну доставку

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Інна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Денис К***

Дякую, все добре працює

Достоинства:
    Якість, гарантія
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня Денис. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Грілка працює добре. Є регулятор. Плюс вона в чохлі який можна прати.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Андрій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Коваль О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Нормальна грілка, все працює. Мінус за те, що на регуляторі немає позначок температури. Маю грілку теж українського виробника але з позначками температури.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Оксана. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Працює, нормально виглядає, є регулятор

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Ольга. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Грелка работает, достаточно проста в использовании

Недостатки:
    Небольшой запах после нагрева, через время выветрится
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Олександр. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Віталій Г***
    Продавец: LikePrix

Чудова грілка, повністю задовольняє мої потреби зігрівати ноги, поки працюю за своїм робочим місцем в home office. Якісний регулятор на 5 положень (off, 30, 40, 50, 60 °C). Температуру тримає стабільно, періодично виключаючись/включаючись. Є світловий індикатор роботи. В цілому, грілка відповідає очікуванням. Рекомендую.

Достоинства:
    Товар повністю відповідає опису, виглядає якісно, працює відмінно.
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Віталій. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Галина
    Продавец: LikePrix

Чудова грілка, добре працює. Читала відгуки у інших продавців, були випадки коли отримували в неробочому стані. Тому на пошті одразу перевірила, все добре. Продавцю окреме подяка не лише за уважність а і за оперативність. Замовляла на розетці пізно ввечері п'ятниці, а в неділю вже отримала. Дякую!

• Продавец  LikePrix

Доброго дня Галина. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Грищук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag. Цвет: Коричневый

Все супер, працює належним чином

• Продавец  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Вадим! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Раиса Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRS. Цвет: Коричневый с узором

Купували для дідуся,сподобалась.Добре гріє,вимикається набравши потрібну температуру.Покупкою задоволені.

Недостатки:
    Поки не виявили.
    • Продавец  KRS

Дякуємо Вам за гарний відгук!

• Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRS. Цвет: Коричневый с узором

За свои деньги, свои функции выполняет, брака не обнаружено. Все нормально с грелкой)

Достоинства:
    Нормальная себе грелка
    • KRS

Добрый день!