Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол ArmorStandart ICON для Apple iPhone 11 Pro Max Dark Blue (ARM56713)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue

За місяць эксплуатації почала стиратись фарба, залишаються сліди від пальців, дуже м‘ягкий, немає жорткої вставки всередині. Оригінальна панель витримала 4 роки, замінив через те, що почала відриватись захисна резина позаду.

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Швидко стирається фарба, дуже м‘ягкий и через це по бокам потрапляє пил
  • Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue

Оставляет следы пальцев

Достоинства:
    Недорогой
    Недостатки:
    Оставляет следы пальцев

Доброго дня, Константин! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за ваш вибір. З повагою команда Armorstandart.

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Недорогий і якісний

Доброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Валентин
    Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Мій новий телефон дуже дорогий, тому я дуже переживаю про його захист. Цей чохол надійно береже мій смартфон, а це для мене найголовніше. Коштує він не дуже дорого, однак виготовлений надзвичайно якісно та з міцних матеріалів. Чохол ідеально підходить за розмірами, ніде нічого не перекриває. Він компактний, користуватися телефоном в ньому зручно. Приємний на дотик. Чохол має класний та яскравий дизайн. Беззаперечно рекомендую!

Достоинства:
    1) Захист 2) Ціна 3) Компактний 4) Дизайн 5) Зручний
    Недостатки:
    Відсутні