- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Puss Shop. Цвет: Черный. Высота игрушки: 18
Дуже розчарувався, купував на подарунок а таке дарувати навіть не хочеться, голова не пропорційна, стоїть погано, якщо не хочете розчаруватись так само як я не робіть багато надій що це буде така ж іграшка як на фото
- Достоинства:
- Це іграшка
- Недостатки:
- Виглядає абсолютно не схоже, голова не пропорційно велика, і взагалі іграшка на фото і іграшка яку прислали дуже відрізняються
- Валерія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Puss Shop. Цвет: Черный. Высота игрушки: 18
Дуже гарний котик.
Для фанатів гри майнкрафт взагалі прекрасний подарунок- Достоинства:
- Швидка доставка, приємний продавець, хороша якість товару, гарно запаковане.
- Недостатки:
- Елеонора П***Отзыв от покупателя. Продавец: Puss Shop. Цвет: Черный. Высота игрушки: 18
Дитині дуже сподобався цей котик
- Дар'я М***Отзыв от покупателя. Продавец: Puss Shop. Цвет: Черный. Высота игрушки: 18
Гарненько виглядає, дитина задоволена. Завдяки невеликому розміру дуже компактний. Запаковано було добре, при доставці продукт не постраждав. Дуже рекомендую продавця, замовляйте товари саме у цієї дівчини. Не пошкодуєте!
- Достоинства:
- Класна іграшка відмінної якості
- Продавец Puss Shop
Дуже вам дякуємо за ваш відгук ))))
- Настя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Puss Shop. Цвет: Черный. Высота игрушки: 18
Дуже мила іграшка, якісна
Дякуємо, за ваш відгук )
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Puss Shop
Цікава іграшка для дитини, з рук не випускає скрізь з нею ходить
дякуємо за ваш відгук )
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Puss Shop. Цвет: Черный. Высота игрушки: 18
Іграшка може бути тільки в положенні лежачи на боці, як на фото. Через голову, яка важить більше тіла, не тримає рівновагу в жодному положенні і падає головою вниз. Також є дірка на шві однієї лапки.
З доставкою коштував близько 400 грн, розчарування!- Достоинства:
- Жодних.
- Недостатки:
- У відгуку.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Puss Shop. Цвет: Черный. Высота игрушки: 18
Хорошая игрушка, качественная, без запахов. Брала котика и свинку детям под ёлочку. Покупкой довольна. С продавцом встретились лично (самовывоз), рекомендую.
- Достоинства:
- Соответствуют фото
Качество - цена - Недостатки:
спасибо за ваш отзыв)
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Puss Shop. Цвет: Черный. Высота игрушки: 18
Хорошая игрушка, ребёнку нравится!
- Puss S***
Спасибо, за отзыв) всегда рады
- Татьяна П***Продавец: Puss Shop. Цвет: Черный. Высота игрушки: 18
Ребёнок очень рад! Хорошая игрушка