Отзывы покупателей о Мини камера видеонаблюдения с датчиком движения MD29, до 90 дней работы, с ночным видением, 1080P

Оценка пользователей 4.71/5
  • Ігнат К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Якість відео далеко від сучасних камер, але зі своїми функціями справляється

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Якість відео задовільна, проста у використанні. Два режими легко перемикаються. Мені подобається

• Олег І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Дуже поганий ,через чотири рази користування заглючив постійно горить індикатор включення і не знімає!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Непрацює
    • Продавец  Gadget Geek

Доброго дня! Шкодуємо про Ваш негативний досвід, очікуйте, будь ласка, з Вами зв'яжеться менеджер.

• Олег І***

Добрий день дякую ,що оперативно відреагувати ,вже працює все добре.

• Татьяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Не така маленька як я собі уявляла, але все одно достатньо маленька. Треба флешка. Працює добре, якість відео добра за свої гроші, звук є. Гарно працює на рух

Достоинства:
    Справно працює, все добре видно
    • Продавец  Gadget Geek

• Іван Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Непогана камера за свої гроші. Нормально знімає у світлу пору доби порадував нічний режим, все видно на 5-7 метрів у майже повній темряві. Компактна, є мікрофон. Доволі довго тримає заряд особливо у режимі запису по руху.

Достоинства:
    Недорога і доволі функціональна камера
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Gadget Geek

• Владимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Камерка топ на свої грощі. якість відео ,звук. ще классно нічний режим гарно видно. мені сподобалася

Достоинства:
    Удобна. маленька
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  Gadget Geek

• Марія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Камера працює добре чітке і якісне зображення зручно переглядати відео на різних гаджетах

Достоинства:
    Маленька, компактна зручна у використанні

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Компактна та зручна камера, яка перевершила очікування!!! Чітке відео, хороший звук, якісне зображення навіть у темряві. Міні камера повністю виправдовує свою ціну! Рекомендую

• Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Камера працює добре, своїх грошей коштує. Дякую.

• Продавец  Gadget Geek

Дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось)

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Користуюсь пів-року, працює добре, датчик руху реагує, знімає в темряві

Достоинства:
    мініатюрність, знімає в темряві, датчик руху
    • Продавец  Gadget Geek

Дякуємо за відгук! Раді, що Вам усе сподобалось)

• Игорь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Залишав негативний відгук на роботу камери MD29 що непрацює , камера таки справна та працює відео після зйомок не міг передивитись з карти памяти на телефоні на компютері таких проблем нема відтворюєця добре

Достоинства:
    Перевага одна мініатюрність
    Недостатки:
    Деяка не сумісність з гаджетами на планшеті відтворювати не пробували будте уважні
    • Продавец  Gadget Geek

Доброго дня. Очікуйте будь ласка дзвіночок менеджера для вирішення даного питання

• Ігор

Чудово

• Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Как писал уже камера снимает хорошо только со звуком какой то фоновый шум что не слышно что говорят сначала записи нормально потом усиливается и стоит какой то треск

• Продавец  Gadget Geek

Доброго дня. Шкодуємо про Ваш негативний досвід, очікуйте з Вами зв'яжеться менеджер

• Продавец  Gadget Geek

З клієнтом зв'язались, для вирішення ситуації. Запропонували гарантійний огляд товару, але клієнт відмовився від допомоги.

• Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Камера работает нормально снимает хорошо и датчик движения отлично срабатывает, только у меня вопрос, видео на карту памяти сохраняется не больше 5, карту памяти поставил 2гб, это зависит от объема памяти или какой то сбой, формат фат 32

Достоинства:
    Маленькая удобная записывает ночью
    Недостатки:
    Мало сохраняется видео на карту памяти
    • Продавец  Gadget Geek

• Продавец  Gadget Geek

Для даної камери рекомендується використовувати карту пам'яті більшої ємності (максимум 128 гб)

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Купував рік назад. Все працює чудово. зображення норм!

Достоинства:
    Все супер

Дякуємо за відгук!)

• Дмитрий О***

Скажіть будь ласка скільки реально тримає заряд?

• Продавец  Gadget Geek

Доброго дня, акумулятор в даній камері має ємність в 1200 mah, в камері є 2 режими роботи, в режимі постійної зйомки камера працює 8-9 годин. Також, якщо користуватись камерою в режимі по детекції за рухом - максимально до 90 днів роботи камери. Цей період в 90 днів зменшується в залеженості від к-сті раз спрацювання камери. Наприклад, якщо камера працює кожного дня по декілька раз заряду вистачить на 2-3 тижні, якщо камера спрацьовує не так часто - місяць-півтори, якщо камера працює дуже мало, 2-3 місяці роботи.

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Как просмотреть видео с флешки. На которую записывала камера.

• Продавец  Gadget Geek

Доброго дня. В комплекті є картрідер, за допомогою нього потрібно підключити карту памяті до компютера. Також може бути потреба в встановленні деяких кодеків на компютер, якщо відео в вас не відкриваються. Якщо в вас є більше запитань, звяжіться з нами по номеру в чеку

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Камера отличная за эту цену. Снимает качественно, широкий диапазон захвата, звук отчетливый.

Дякуємо за відгук)

• Юрій П***

В коменті вище написали, що камера пише без звуку. Продавець підтвердив… кому вірити?

• Анатолий З***

Как Вам удалось записать со звуком, ведь камера без микрофона? Фантастика, Вы маг.

• Наконечний Д***
    Продавец: Gadget Geek

Все, що заявлено, все робить добре. За свою ціну - так взагалі бімба.

Я її в режимі реагування на рух залишив на підлозі на кухні - до мене потрапила вимушено переселена кішка і я не знав, чи вона взагалі виходить зі сховку вночі)
    Камера ввімкнулася, ввімкнула правильний режим і записала відео.

• Сергей
    Продавец: Gadget Geek

Камера не имеет микрофона, поэтому запись звука не производится, записывается только видео.

• Продавец  Gadget Geek

Доброго дня, в характеристиках та описі це зазначено.
      Це камера відеоспостереження.