Отзывы покупателей о Веб камера для компьютера пк стримов вебкамера с встроенным микрофоном и автофокусом вебка web камеры 2k full hd 2560 х 1440 Axacam WS-PC006 + штатив тринога в подарок

Оценка пользователей 4.66/5
на основе 41 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    35 відгуків:  85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних
    Користувачі загалом дуже задоволені вебкамерою: вони відзначають відмінну якість відео і звуку, легкість налаштування та оптимальне співвідношення ціни й якості. Покращення роботи автофокусу і добрий вбудований мікрофон найчастіше отримують позитивні оцінки. Окремі користувачі скаржаться на перегрівання камери, дрібні проблеми з аксесуарами (триногою або її відсутністю), а також невелику кількість драйверів чи рідкісні апаратні труднощі з певними платформами. В цілому, вебкамера вважається однією з найкращих у своєму ціновому сегменті.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Алексей П***

Всё понравилось

• Анастасія В***

Мені дуже сподобалась камера
    Гарна якість, зв'язок з продавцем та комунікація
    Швидко доставили

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Підставка (ніжки) трохи незручні, але ок
  • Раміль М***

Норм камера.

• Ліза Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Дуже гарна камера за свої кошти, чітке та гарне зображення

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

На свої гроші чудова веб-камера, для навчання, для початківців стрімерів і тд. Одне що потребує хорошого світла (якщо використовуєте OBS, можна погратися налаштуваннями і трохи ним знехтувати). Але ж і потрібно розуміти що це не супер топова Sony.

Достоинства:
    1. Ціна.
    2. Не потребує додаткових налаштувань.
    Недостатки:
    Штатив, він геть не зручний.
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Вебкамера чудова. Без жодних недоліків за свою ціну

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

За свої гроші камера топ.

• Ольга В***

Камера сподобалась, все здорово

Достоинства:
    Ціна нормальна, тримається добре, зображення теж
  • Дмитро К***

Норм греется только

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Не-а
  • Федір Т***

Покупкою задоволений, рекомендую!

Достоинства:
    Гарно видно, навіть у темряві
    Недостатки:
    Немає. Трохи гріється, але як без цього)
  • Віолета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Відмінна, автофокус працює ідеально, а вбудований мікрофон передає чіткий звук без зайвих шумів

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Відмінна вебкамера за свої гроші! Якість зображення в 2K дуже чітка, автофокус працює швидко, а вбудований мікрофон передає звук без зайвих шумів.

• Єгор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Доброго дня, камера дуже хороша, знімає у 2K без проблем, але їй потрібно достатнє освітлення, бо інакше з’являється «шум». Автофокус якісний — швидко фокусується на об’єкті. Камера трохи нагрівається, але на якість зйомки це не впливає. Загалом, покупкою задоволений. Єдиний мінус — це тринога: вона самовільно складається, тому встановити камеру на неї практично неможливо. А так — камера повністю виправдовує свою вартість!

Недостатки:
    Тринога самовільно складається
  • Юлия

Добрый день!)
    Камера работает хорошо, и картинка чёткая, качественная.

• Игорь О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Камера перевершила очікування, особливо звук !!!

• Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Все чудово працює. Я цілком задоволений. Сервіс теж порадував. Рекомендую!

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Все чудово. Вебка працює круто, якість, ціна все топ! Рекомендую!

• Я

кайф

Достоинства:
    кайф
    Недостатки:
    кайф
    • Продавец  GuchnoShop

Вітаємо. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром. Бажаємо приємного користування!

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

На сьогодні це найкраща веб камера, яка в мене була!

Достоинства:
    Якість передачі зображення!
    • Продавец  GuchnoShop

Вітаємо Дмитро! Дам дякуємо за щирий відгук! А ваш відгук найкращий сьогодні від наших клієнтів )

• Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Тривогу отримав, дякую що оперативно відреагували!

Достоинства:
    Хороша якість зображення
    • Продавец  GuchnoShop

Вітаємо, Іван! Дякуємо Вам за залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені роботою нашої команди. Бажаємо приємного користування!

• Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Камера прийшла без штативу! Чому?

Достоинства:
    Зображення норм
    Недостатки:
    Гріється
    • Продавец  GuchnoShop

Доброго дня Іван. Наш менеджер звʼяжеться з вами для вирішення даного питання.

• Маргарита Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

камера за свої гроші топ, взяла для стрімів і задоволена, якщо в кімнаті дуже темно то зрозуміло що буде 5 фпсів, але з гарним освітленням топ, те що треба

Достоинства:
    низька ціна, непогана якість
    Недостатки:
    не виявила
  • Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Доставили швидко. Камера дещо гріється (не гаряча, тепла), але в якості недоліку це не розцінюю, просто в порівнянні з попередньою камерою 10-ти річної давнини виявилося дивним

Достоинства:
    Чудова якість камери та мікрофона, гарне співвідношення ціни та якості
    • Продавец  GuchnoShop

Доброго дня, Денис. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Невелике нагрівання за рахунок роботи автофокусу камери під час роботи, є нормою. Гарного дня.

• Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Ніякої триноги в подарунок!

Недостатки:
    Низька якість зображення
    • Продавец  GuchnoShop

Доброго дня Дмитро. Наш менеджер зв’яжетеся з вами для уточнення інформації по гарантії та комплектації. Дякуємо.

• Дмитро З***

Спілкувався з продавцем. Дуже ввічливі і конструктивні люди. Порадили як змінити налаштування, все вдалося, камера якісна. Тож чекаю на триногу-подарунок.

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Вебка нормальна, якість відео супер, ніяких нарікань.

• Продавец  GuchnoShop

Денис, ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку. Бажаємо приємного користування.

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Купили дитині для занять. Хороша камера, ніяких дефектів, працює чудово. Дякую.

• Григорій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Якісна, хороша камера. Працює без нарікань.

• Продавец  GuchnoShop

Вітаємо, Григорій! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Категорично не хоче працювати з Microsoft Teams - екран повністю зависає. Поки що проблему вирішити не можу :(

Достоинства:
    Гарна якість відео та звуку в цілому
    Недостатки:
    Категорично не хоче працювати з Microsoft Teams
    • Продавец  GuchnoShop

Доброго дня Сергій. Дана камера добре працює з Microsoft Teams. Пробуйте зробити дії, як зазначено на сайті support.microsoft.com в розділі «Моя камера не працює в Microsoft Teams» - «Виправлення неполадок для Windows».
      Нагадуємо, що ви можете повернути товар якщо він вам не підійшов, протягом 14 днів, при умові збереження товарного вигляду та цілої упаковки та комплектації! Дякуємо.

• Сергій Ш***

Насправді проблема ще більша, тому що камера показується як звуковий пристрій, але, очевидно, ніякого звуку немає.
      Ну й драйвери якісь під неї знайти неможливо.

• Глеб А***

Покупкою задоволений
    Свою задачу виконує
    Знімаю педалі, для гри, в автосимуляторах

Достоинства:
    Хороша камера і якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  GuchnoShop

Доброго дня, Глеб. Дякуємо вам за відгук та високу оцінку. Бажаємо Вам приємного користування!

• Елена Л***

Працює відмінно.

Достоинства:
    Чітке зображення
  • Иван Р***

Крутяк. При переходе от вебки с 2010, божественно

Достоинства:
    Отличное качество видео. Тренога и колпачек в подарок. Индикатор включения камеры.
    Недостатки:
    Нехватило кабеля (Блок снизу, монитор на подставке) - не дотягивается
    • Продавец  GuchnoShop

Доброго дня, Іван. Дякуємо вам, за високу оцінку та відгук. Бажаємо Вам приємного користування!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Гарна якість зображення. Окрема подяка виробнику за шторку для закриття об'єктиву та індикатор увімкнення.

• Продавец  GuchnoShop

Доброго дня, Юлія. Дякуємо вам за відгук та високу оцінку. Бажаємо Вам приємного користування!

• Данил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Могу рекомендовать эту камеру для дистанционного обучения и онлайн тренировок. Подойдёт как для учеников, так и для учителей - тренеров. Если хотите посидеть в дискорде в компании, нужно будет немного настроить чувствительность, бо бывало что меня не слышно, либо съедались слова в начале. Любые онлайн игры, команда все слышит( а иногда и ты сам себя слышишь, потому что некоторые играют на колонках). Нормальный full hd только когда достаточно света, но настольной лампы в лицо мне хватало и можно было увидеть все мои морщины. Круто что есть шторка и штатив. Она немного греется, но каких то артефактов не было

Достоинства:
    Угол обзора, шторка, штатив
    Недостатки:
    В некоторых программах звук что из трубы(telegram: при записи голосовых) и заглушенный звук в дискорде когда открыты поверх него другие программы
    • Продавец  MAZZE

Доброго дня, Данило. Дякуємо вам, за оцінку та відгук. Бажаємо Вам приємного користування!

• Валерий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Картинка норм, звук передає добре (без ефекта "в трубі"). Думаю з навчанням та конференціями справиться добре. За таку ціну дуже не погано. Тринога в подарунок - клас, бо кріплення на монітор (прищебка) не держить взагалі, так як вона без пружинки.

Достоинства:
    Картинка, звук
    Недостатки:
    Слабке кріплення, але це вже другорядне
    • Продавец  MAZZE

Дякуємо за ваш відгук, Валерій. Дуже раді, що у Вас залишились позитивні враження від покупки веб-камери. Бажаємо приємного та довгого користування.

• Михайло Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Камера відповідає своїм характеристикам.

Достоинства:
    Хороше розширеня, фокусація, якість картинки
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  MAZZE

Доброго дня, Михайло! Дякуємо Вам за ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop

Нормальна веб камера якщо вам потрібна якісна картинка для зустрічей онлайн. Чудова заміна вбудованої камери в ноуті. Якщо треба щось для трансляцій на ютубі то краще обрати щось більш краще. Але там і ціна буде більша 100 $

Достоинства:
    Ціна/якість, не потребує спец налаштувань
    Недостатки:
    Трошки гріється, зачіпка не сильно щільно прилягає до ноуту
    • Продавец  MAZZE

Вітаємо, Анастасія! Дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що у Вас залишились позитивні враження від покупки веб-камери. Бажаємо приємного та довгого користування.