Отзывы покупателей о Игровой набор BauTech Фингербайк фингерборд фингерсамокат фингергироборд Желтый (1008-059-02)

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Желтый

Набір хорошої якості, все сподобалося

• Продавец  Market-sell

Доброго дня, дякуємо за відгук!

• Яна Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Желтый

Син дуже зрадів коли ми забрали набір, в комплекті є абсолютно всі деталі.

Достоинства:
    Гарний набір за свої кошти
    Недостатки:
    • Продавец  Market-sell

Дякуємо за ваш відгук. Гарного вам дня та мирного неба!

• Радченко М***

Проблема решена

На велосипеде не было одной педали

Добрый день.
      Рекомендуем Вам обратиться к форме "Задать вопрос продавцу", и в короткие сроки Ваше обращение будет обработано, с Вами свяжется менеджер для уточнения деталей возврата.
      Спасибо.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Красный

неякісний товар

• Продавец  Market-sell

Добрый день. Возврат данного товара возможен в течении 14 дней, заказ был оставлен Вами 14.12, в тот же день отправлен.

• Олеся
    Продавец: Market-sell. Цвет: Синий

Товар магазину MARKET SELL просто жахливої якості. В характеристиках не вказано, з якого матеріалу він зроблений, але на фото здається, що іграшка вироблена з металу. Але ж ні, іграшки пластикові (лише рама велосипеду, і то частково, зроблена з якогось литого сплаву, поганої якості). Іграшка була в целофановому пакеті (без знаку відповідності технічним регламентам) … відкривши пакунок, перша неприємність – це різкий поганий запах, друга – якість іграшок. Вартість товару ну ДУЖЕ не відповідає його якості. Через дві хвилини гри, велосипед зламався… руль не втримав дитячих пальчиків (сину 9 років). На наше прохання надати висновки СЕС, декларації відповідності якості дитячої іграшки, продавець MARKET SELL відмовився їх надати. Бо, певно, що їх немає. Для мене питання не в грошах, а в тому, що такий товар не може продаватися для дітей, він небезпечний, невідомо з якого матеріалу зроблений. А пояснення продавця, що документація відповідності якості може бути надана тільки ФОПу або в стаціонарному магазині - взагалі безглузде. Ви гадаєте, якщо працюєте в Інтернет, можете продавати товар будь-якої якості, а піпл схаває ? Чи як?
    Тому абсолютно не рекомендую до покупки дану іграшку, бо отримаєте неякісний товар та зіпсований настрій всій родині.
    Від покупця MARKET SELL жодного вибачення та адекватної реакції. Дії продавця MARKET SELL розцінюю як шахрайство (за продаж товару неналежної якості, без відповідних документів якості, з накруткою в, мабуть, 1000%) та порушення моїх прав як споживача, про порушення «Технічного регламенту безпечності іграшок»!
    Надія зараз на відділ якості маркетплейсу Розетки, який пообіцяв розібратися з якістю даного товару...

Достоинства:
    Недостатки:
    жахлива якість