Отзывы покупателей о 3D-ручка с Эко Пластиком (189м) с Трафаретами и LCD экраном RXstyle Голубая

Код:  259200026
Оценка пользователей 4.38/5
  • AI аналіз відгуків
    63 відгуки:  позитивні — 72%, нейтральні — 8%, негативні — 20%
    Клієнти здебільшого задоволені покупкою 3D-ручки: особливо відзначають швидку доставку, приємне та оперативне обслуговування, велику комплектацію і легкість використання для дітей. Головні плюси — багатий набір матеріалів, зручність та хороша підтримка продавця, який оперативно реагує на поломки та безкоштовно ремонтує виріб. Основні зауваження стосуються якості — у частини покупців ручка швидко виходила з ладу, не всі залишилися задоволені міцністю, і траплялися затримки в роботі магазину або плутанина з комплектом. Загалом більшість відгуків позитивні — особливо щодо дитячої радості та сервісу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ксенія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Все працює, дитині дуже сподобалось

• Продавец  MIR TRENDOFF

Ксенія, дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый

Дитині 9 років. Розібрався легко. Третій день не випускає з рук. Поки все працює відмінно

Достоинства:
    Якісний товар
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаємо,Олександр . Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Звертайтеся до нас знову!

• Сергій Ч***

Діти задоволені

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Сергій , вітаємо. Дуже дякуємо за чудовий відгук та увагу до нашої роботи.

• Сергій Ч***

Діти задоволені

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Сергій, вітаємо. Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Якісне обслуговування. Все швидко відправили. Брала на подарунок дитині - дитина в захваті.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаємо, Катерина. Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Звертайтеся до нас знову!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый

Ручка працює і подає пластик все нормально але я не розумію навіщо стоп кнопку при Вилученні пластику замінили на таймер, коди просто випадково натиснув кнопку треба чекати поки пластик вийде і знову його засунути але це пів біди. На мінімальній швидкості ручки пластик не йде, нібито моторчику не вистачає потужності. Але загалом ручка сподобалась за виключенням деяких недоліків

Достоинства:
    Велика кількість кольорів
    Недостатки:
    Вказав у відгуку
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаю. Андрій, кнопка стоп виконує функцію стоп пластик і розігрів. Бігунок швидкості на самой мінімалке зупиняється. По всіх питаннях ви можете звертатися до нас по телефонам які указани на видатковій накладній. Будим ради вам допомогти.

• Євген В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый

Все працює чудово, дитина задоволена

• Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаю,Євген. Нам дуже приємно, що вам усе сподобалося. Звертайтеся – завжди раді допомогти!

• Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Гарна ручка, відповідає заявленим характеристикам, поки все працює відмінно. Чудовий сервіс: передзвонили, уточнили деталі, надали ПОВНУ інформацію. Швидка доставка. Дякую, Дитина задоволена.

Достоинства:
    Швидка доставка, відмінний сервіс

• Анна К***

Класна ручка 10/10

Достоинства:
    Прийшла бистро
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Анна, дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!

• Надежда Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый

Товар не справный. Як замінити.
    Не заряджається пластикові срічки

Недостатки:
    Не працює.
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Надежда! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що у вас виникли труднощі з використанням 3D-ручки. Ми розуміємо, наскільки це могло засмутити, і готові допомогти. Хочемо зазначити, що правильне використання 3D-ручки є важливим для її безперебійної роботи.Ми будемо раді надати вам детальні інструкції або відповісти на будь-які запитання. Ви можете звернутися до нас за номером в гарантії. Ваш зворотний зв’язок дуже важливий для нас, і ми хочемо зробити все можливе, щоб ви залишилися задоволені нашим продуктом!

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Дуже швидко доставили,прекрасний товар,але одне АЛЕ.Я замовляла ручку саме рожевого кольору,відправили ж жовтого.Якщо немає в наявності,то не потрібно «впарювати» те,що залишилось.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Татьяна! Просимо вибачення за будь-які незручності. Ми цінуємо вашу думку і зробимо все, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому. Інший колір потрапив випадково, перепрошуємо. Ми написали вам у вайбер щобо обміну на інший колір

• Наталія Б***

Все чудово, рекомендую

Достоинства:
    Багато пластику, все працює
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Наталія, Дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый

Крута ручка, дитина в 6 років справляється з нею сама. Буває що пластик тягнеться та прилипає до кінчика ручки, але думаю просто треба приловчитися

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Дякую, отримали, якісне і своєчасне обслуговування, все швидко відправили) комплектація згідно опису, за це окрема вдячність) брала на подарунок дитині - дитина в захваті)

Достоинства:
    Все чудово
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Катерина, вітаю. Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців))

• Михайло Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Придбали дитині робили все по інструкції прогріли вибрали вид пластику. Пропрацювала три хвилини перестала затягувати пластик. Розумію що ручка використовувалася і про гарантію немає і мови. Моя рекомендація НЕ купляйте - це шлак. марно витрачені гроші і зіпсоване святов дитини.

Достоинства:
    ПОвний китайський шлак
    Недостатки:
    працювала рівно 3 хв.
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Михайло! Дуже шкода. У разі несправності ви можете дзвонити до сервісного центру, телефони вказані в гарантії та на QR коді в коробочці з ручкою, Також грає роль вірного використання (дивитися НАШЕ відео). Але ми завжди вирішуємо питання наших клієнтів.

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Сьогодні забрали замовлення. Дитина зробила окуляри, обережно по інструкції дістали залишок кольору, прочистили спицею, спробували вставити новий пластик, ручка видала дивний звук і новий колір вже не вставляється. Навіть спиця в отвір не проходить!

Недостатки:
    Після прочищення спицею перестала затягувати пластик.
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Олена! Нам шкода, що ви розчаровані. Але ви завжди можете зв'язатися з нами, якщо бажаєте вирішити питання чи вточнити нюанси. У накладній, і на відео інструкції - скрізь зазначені наші телефони!

• Ирина Ч***

Швидка відправка, все добре

• Продавец  MIR TRENDOFF

Ирина! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба! І фото дуже класне!!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Вже півроку чудово працює, дитина задоволена, багато пластику та трафаретів. Дякую!

• Продавец  MIR TRENDOFF

Ірина! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба! А також ви завжди можете звернутися до нас з питань роботи ручки.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Все чудово, ручка працює, дитина задоволена. Все дії робили згідно інструкції

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Анна! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Аня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Ручка очень понравилась, греет хорошо,и очень много пластика пришло

• Продавец  MIR TRENDOFF

Аня! Дякуємо за відгук! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру!

• Игорь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Одне з найкращих обслуговувань у моєму житті. Забрав ручку і віддав доньці. Щастя тривало хвилин 5. Перестала працювати, виявилося вийшов з ладу блок живлення. Ми набрали продавця і він вислав нам блок живлення, за свій рахунок з подаруночком (подаруночок це я скажу вам вже перебір). Це в нашій практиці вже третя ручка, дві інших, недешевих, довелося повернути за гарантією і відмовитися від купівлі 3Д ручок, враховуючи неприємний досвід. Цю ручку захотіла купити доня самостійно, збирала гроші, навідріз відмовилася, щоб купували батьки. Вам не передати істереїку дитини, що вже третя ручка не працює, вмовляли, що їй не потрібна взагалі 3Д ручка. Але блок живлення вже був відправлений і дитина заспокоїлася. Нагадаю, ми зателефонували, розповіли про проблему і продавець того ж вечора нам вислав блок живлення. Ми його забрали в НП наступного дня. Якщо існують продавці щастя, то цей продавець точно один із них. Якщо мене запитають, де купувати аналогічний товар - тільки тут. Обслуговування просто супер!!!

Достоинства:
    Виглядає дуже якісно, комплект поставки бомбезний
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаю, Ігорь, ми робимо все що б до вас прибував товар в належній якості, ми все перевіряємо, але буває і питання які ми не можемо виявити одразу. Тому бувають і такі. Дякуємо за відгук.

• Юлия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Дитина дуже задоволений, все сподобалось,якість,різновид

Достоинства:
    Якість,наповненість
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаю, ми раді, що ви раді.

• Жанна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Все добре, головне - працює))

• Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаю. з новим роком. Дякую, з нашого боку ми стараємося зробити все можливе, щоб до вас надходил товар в робочему стані.

• Виктория Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Хорошая ручка за свои деньги. Ребенок доволен

• Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаю з новим роком! Дуже раді , що вам все підішло.

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Дуже чудовий подарунок,як для хлопчиків так і для дівчаток, робили разом з дитиною різні фігурки ,дуже захопливо

• Продавец  MIR TRENDOFF

Анастасия! Дякую за відгук. Якщо виникають питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас. Ми раді вам допомогти. Бажаємо мирного неба!

• Дмитро Г***

Нормальная ручка

Достоинства:
    Все
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Дмитро! Дякуємо за відгук! Ми раді бути вам корисні!

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Дуже гарний подарунок для дитини, навіть чотирьох років разом вже практично все що можна було зробили. Благо в наборі дууууже багато матеріалу. Зошит дуже сподобався, з описом, все гарно виходить.

Достоинства:
    Якщо следовать інструкціям дуже добре все працює
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Максим! Неймовірно приємно чути ваші позитивні емоції! Для нас це велика нагорода! А також ви завжди можете звернутися до нас з питань роботи ручки. Велике спасибі за відгук!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый

Через місяць використання 3д ручки на дисплеї висвітилася помилка і більше не нагрівається. На дзвінки та повідомлення магазин не відповідає, дуже засмучена якістю самого товару та зворотнього зв’язку від магазину.

Недостатки:
    Зламалася через місяць використання
    • Ірина Д***

Продавець звʼязався зі мною і виконав безкоштовний ремонт ручки. Також в подарунок отримали нові трафарети та пластик. Дуже вдячні, особливо дитина щаслива, що повернулася її улюблена іграшка!

• Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый

Выбор сына пал на эту ручку. Доставка быстрая, комплектация полная, гарантия 6 месяцев. Ребёнок доволен.

Достоинства:
    Цена=качество
    Недостатки:
    Запах во время работы
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Елена! Дякуємо за відгук! У такий час хочеться ще більше тішити своїх покупців. Завжди можете звернутися до нас, якщо виникнуть питання по роботі ручки. Бажаємо мирного неба!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый

Друга ручка яку купуємо, перша пропрацювала інтенсивно рік в іншому місті купляли. Ця пропрацювала 2 міс. Погано подає пластік, тонко, можливо бракована(.

Достоинства:
    Недостатки:
    Слабо подає, тонко. Через 2 міс перестала працювати
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Сергій! Нам шкода, що ви розчаровані. Але ви завжди можете зв'язатися з нами, якщо ви бажаєте дійсно вирішити питання. У накладній, і на відео інструкції - скрізь зазначені наші телефони!.На жаль, ми не можемо знайти Ваше замовлення по імені. Будь ласка, напишіть в форму "задати питання продавцю" на картці товару із зазначенням номера замовлення. Наш менеджер зв'яжеться з Вами і допоможе вирішити це питання.

• Лисинская Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый

Дуже гарна ручка і продавець, швидко надіслали, дають додаткові рекомендації, дуже приємно

• Продавец  MIR TRENDOFF

Дарья! Дякуємо за відгук! Ми раді бути вам корисні! Слава Україні!

• Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый

Подарували дитині на Новий рік, дуже задоволені! Гарно працювала, а коли почало погано затягувати пластик сервіс одразу нам відповів. Швидко і безкоштовно відремонтували, ще й подарували пластик декілька кольорів. Дуже відповідальні та ввічливі, дякую велике! Гарних продажів

Достоинства:
    Дитина в захваті, гарний сервіс
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Мария! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців)) Бажаємо мирного неба!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Цікава іграшка і для малечі, і для дорослого, як виявилось, теж!
    Дякую за обслуговування. Виникла проблема з деталлю, яку продавець відразу ж виправив. Працює все добре.

Недостатки:
    Не виявлено, але хочеться додати пораду для батьків у кого дітки лівша. Кнопка вмикання та вимикання розрахована для правши, а для лівши, на жаль, незручно працювати
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Анастасія! Нам дуже приємно чути від Вас позитивні емоції. Ви можете перевернути ручку під ліву руку так, щоб кнопочка зупинки пластика була під великим пальчиком, а біла частина ручки зверху

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Желтый

"Миколайчик" постарався. Дитина у захваті.

Достоинства:
    Чудова ручка
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Наталія! Ваш відгук найкраща нагорода для нас! Бажаємо мирного неба!

• Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый

Доповнюю відгук після декількох місяців експлуатації. В нас виникли проблеми з моторчиком який всмоктував пластик, але продавець дуже швидко прийняв в ремонт і в той же день відправив назад. Дуже класне обслуговування!

Достоинства:
    Дуже порядний і відповідальний продавець
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Наталья! Дякую за відгук. Якщо виникають питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас. Ми раді вам допомогти. Бажаємо мирного неба! Слава Україні!

• Катерина

Дякую за класну ручку. Все працює. Дитина в захваті ❤️

Достоинства:
    Хороша якість
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Катерина! Дякуємо за відгук! Ми раді бути вам корисні! Слава Україні!