Отзывы покупателей о Форма для выпечки орешек на газу 12 больших орехов - Орешница
- AI аналіз відгуків74 відгуки: 72% позитивних, 15% нейтральних, 13% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Отличная орешница!!! Все сделали как по инструкции: накалили с маслом, слили и дали остыть, протерли насухо и все можно пользоваться, перед использованием ещё раз смазали маслом. Ничего не прилипало. По шрамам подошло идеально 5 грамм теста, по времени прожарки смотрите по своей плите. У меня это 2.30 с одной стороны и 1,30 с другой на среднем огне.
Совет для чистюль)))- накрыть плиту фольгой, так как масло вытекает при жарке.
Удачи всем в приготовлении))- Достоинства:
- Быстро, качественно, экономно
- Недостатки:
- Нет, совет застелить плиту фольгой
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Покупкою задоволена.
Для проби пекла горішки з половинної норми рецепта - пів пачки масла, 1 яйце і т.д. Спочатку робила кульки з тіста приблизно1.5см, але після першої ж випічки швидко зменшувала їх майже до 1 см, бо при випіканні тісто вилазило з виїмок. Рецепт і процес випічки легкі, без проблем, горіщки вийшли гарненькі, золотисті. Як на мой смак, то в слідуючий раз буду давати в тісто менші цукру.
По результатам перщої покупки замовила ще одну форму з маленькими тарталетками, чекаю доставки в ближайші дні. - Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Оголошення вводить в оману словом "великих", тож вони не великі виходять. В цілому все задовольняє, особливо, якщо є гарний рецепт. На фото горішки по рецепту не з оголошення. Доставка вчасна, товар замотаний був у плівку, ніяких інструкцій до нього не йшло.
- Достоинства:
- Все просто як двері) головне правильно ввести в експлуатацію. Смажити швидко, довше крутити, бо ж по 5 грамів треба відміряти, щоб менше потім вирівнювати.
- Недостатки:
- Трохи радянщину нагадує...ну і багато масла скапує на поверхню, трохи вирішується фольгою другий недолік
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Гарна форма, горішки випікаються без проблем, вискакують самі)
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Все чудово, перед приготуванням помив і змастив олією. Нічого не прилипло і не згоріло. Горішки дуже смачні)
- Неля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Чудова грішниця . Головне перед використанням добре закалити, щоб не потемніло: добре прогріти і натерти олією та дати повністю остудитися. Горішки виходять чудові
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Хороша горішниця, давно хотів придбати. Якби знав, то брав би на 9 половинок, т.я. це розмір горішків, які продають в магазинах, кав'ярнях, але й так нормально, виходять охайні горішки). Трошки треба поекспериментувати з розміром кульок. Зробив по наведеному рецепту, виходять дуже пісочні, так що я б рекомендував у тісто додавати трішки сметани, але це лише моя думка, вирішуйте самі.
- Достоинства:
- Якісне покриття, горішки виходять однакові, пропорційні.
- Недостатки:
- Не помітив.
- Янина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Горішниця гарно пече смачнющі та красиві горішки
- Достоинства:
- Все ідеально
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Форма,супер!З першого разу все добре пропеклося!Помила,протерла та замазала олією…далі просто протираю від крихт,жодного разу не прилипло!Рекомендую!Головне вдалий рецепт тіста!
- Валентина В***
Підкажіть вдалий рецепт)
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Заказ прийняли зразу,а доставка дуже довго 5 діб.
- Достоинства:
- Зроблено гарно.Але можна було б вскрити лаком ручки.Зробив сам.
- Недостатки:
- Ручки не оброблені.
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Хороший девайс))
- Достоинства:
- Хорошо работает
- Недостатки:
- Орешки тонковатые. Со стороны петель вытекает жирок. Выпекать по 1,5 минуты с каждой стороны на слабом огне.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Для першого разу супер)
- Достоинства:
- Не прилипає
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Форма дуже сподобалась. Інструкції або рекомендацій по використанню не було у комплекті, тому послідувала досвіду з попередніх коментарів та перед першим використанням вимила, намастила олією і прожарила. Під час приготування нічого не приставало.
- Достоинства:
- Не приліпає, швидко випікає, вартість
- Українка Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Все супер, смак дитинства
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Доставка довга, та мені не терміново треба була ця форма. Мене все влаштовувало
- Достоинства:
- Не дорога, якісна
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Форма хорошего качества! Покрытие равномерное, без изъянов. Обе части между собой плотно соприкасаются. Продавец очень внимательный ( позвонили, уточнили, всё переспросили). Молодцы! Приятно делать покупку. Рекомендую!
- Достоинства:
- Антипригарное покрытие!
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
И продавец замечательный, быстро отреагировали, отправили вечером и на следующий день получили. Все в целости и сохранности! А на следующий день и протестировали орешницу! Все замечательно. Ни очем не жалеем!!! Очень довольны, рекомендую!!!
- Достоинства:
- Соизмеримо лёгкая, аккуратно сделана, красивая, хорошо печет, особого ухода не требует. После выпечки вымыть мочалкой и средством для мытья посуды. И все, можно снова начинать выпекать!!!вая.
- Кириченко И***
По какому рецепту делали орешки?
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Роботою продавця задоволена: швидко зв'язалися, швидко доставили, без проблем і ексцесів.
Щодо форми, все влаштовує, єдиний мінус - чи то через товщину ручок, чи через неправильний загин ручок, але не сходиться вона в 0, тому по краям товсті горішки. Якщо є чим вигнути ручки - ідеально все. Не пригорає, не крощиться покриття.- Достоинства:
- Акуратний дизайн, відмінне покриття.
- Недостатки:
- Ручки не сходяться, призводить до різнотовщинних половинок.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Зручно та просто: як тісто так і робота з горішницею. Були нюанси з першою партією, оскільки не розрахувала кількість тіста і поклала більше - то ж мала клопіт із зайвоим тістом, яке благополучно вилізло наззовні. Пишу це для новачків, щоб таки взяли до уваги слушні поради з чату користувачів. В мене немає кухонних вагів, то ж пишу з візульного досвіду - на середній горішок оптимально буде розмір очищеного лісового горішка. Все інше - процес випічки - без нарікань - тісто не прилипає. Дякую за горішницю.
- Достоинства:
- Тісто не прилипає
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Купувала для себе, якість на свою вартість супер, горішки доволі великі виходять, з власного досвіду можу поділитись що тіста потрібно класти в кожну половинку 5,2грами, тоді вийдуть без лишніх країв. Покупкою задоволена, рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Горішниця прийшла на другий день, печуться горішки дуже швидко, і головне - не прилипають і випадають одразу, якщо чимось їх піддіти. Спеціально купляла саме з гранітним, а не з тефлоновим покриттям. Задоволена. До цього купляла у цієї ж фірми без покриття і намучилася, бо там прилипало, тому вирішила цю придбати.
- Достоинства:
- Завдяки покриттю не прилипає, і екологічне гранітне покриття
- Ангеліна К***
Поділіться рецептом будь ласка, планую купляти
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Все вийшло з першого разу.Рекомендую купити горішницю та смакувати горішками.
- Достоинства:
- Розмір горішків
- Алина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Хорошая форма. Главное смазать маслом перед первым выпеканием .
- Надежда Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Много лет мечтала об орешнице и вот выбрала самую простую, для газовой плиты. Пока работает всё) Антипригарное покрытие качественное, ничего не прилипает, хотя это вряд ли возможно, учитывая количество масла в рецепте теста) Прилетает плотно, дефектов не обнаружила, покупкой довольна!
- Достоинства:
- Хорошая орешница)
- Недостатки:
- Не нашла
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Прекрасная орешница, идеальный размер, на одну половинку нужно 6г теста, 7г уже вытекает, первые лучше класть на горячую, тк по незнанию положили на холодную, прилипли, после готовки осталась такая же чистая, орешки золотистые
- Достоинства:
- Легкая
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Супер, мені подобається
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Все чудово
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Мріяла мати свою особисту горішницю. Причому саме на газу, а не електричну. Нарешті мрія здійснилася і горішки виходять чудові
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Чудова форма!
Все як в дитинстві, але тепер вже випікала на електричній плиті. Замовляла собі і подрузі, робили великий об'єм горішків для ярмарку в Німеччині. Якщо тісто правильне і форма прогріта добре, то нічого не прилипатиме.
Коли витікає масло з тіста, то звісно залишаються коричневі плями, і вигляд " нової" втрачається, але функціонально - без змін.
В іншому абсолютно класна річ як на свої кошти і чудовий продавець- Достоинства:
- Ціна, простота, використання на електричній плиті
- Недостатки:
- Через жири втрачає вигляд "нової"
Не вистачає якогось кріплення для двох половинок , щоб не тримати постійно
- Лариса
Доброго дня.
Підкажіть будь ласка скількі грам тіста іде на один горішок.
- КАРИНА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Доїхала швидко. Коли мала вдома горішницю і на мандрувала собі великі горішки, а прислали горішницю менше ніж радянська. Але якість ,як і у бабусиної. Тільки розмір маленький
- Достоинства:
- Ціна,якість,швидкість доставки
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Аля И***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Горішниця чудова,гарно пече нічого не прилипає головне дотримуватися інструкції
- Достоинства:
- Горішки не товсті в них більше начинки ніж на 9 половинок
- Недостатки:
- Не має
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Продавець швидко відреагував на зауваження. Помилку виправили. Приємно мати справу. Рекомендую
- Валерий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
На вигляд якісна
Як в роботі непровіряв - людмила о***Отзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Все супер!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Retford. Диаметр: Ø 16.5
Прохання зв'язатись зі мною - Ви два рази мені відправили товар!
- Достоинства:
- все добре