- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хорошее кресло, пользуемся полтора года полет нормальный. Ребёнок зафиксирован хорошо. Удобно усаживать ребёнка когда кресло повернуто.
- Достоинства:
- Цена/качество.
- Недостатки:
- Без ребёнка во время езды гремит поворотный механизм.
- Александра О***Отзыв от покупателя. Продавец: Crazy Panda. Цвет: Черный
Доставили швидко, упакування якісне. Все сподобалось
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Balancer
Зручне крісло. Малюк сидить і спить у ньому без проблем. Дуже класно, що є механізм 360 гражусів. Гарний зовнішній вигляд.
- Стретович А***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Цвет: Серый
Сьогодні протестували крісло. Малечі 21 день. Поклали в крісло, вкладка огорнула його як кокон і малеча спала всю дорогу. Новонароджених в кріслах такого типу рекомендовано возити не більше ніж 40 хв. Тому для міських поїздок, наприклад для педіатра - саме те. Або в село до бабусі(знову ж таки в рамках 40 хв).
Щодо відсутності IZOFIX - якщо у вас авто після 2006 року - скоріше за все він у вас буде. У мене ВАЗ, тож поки крісло закріплене триточечними стандартними ременями(це передбачено конструкцією і я вказання в інструкції як це правильно зроботи). Крісло взяте з таким розрахунком, що я недовго ще буду їздити на цій машині.
Окрема подяка працівникам магазину, за оперативну доставку. Із Одеси в день відправляли, на наступний день в обід - я вже забрав.- Достоинства:
- Одне крісло на весь період.
- Недостатки:
- Якщо не маєте IZOFIX, поворот крісла вам недоступний
- Дмитро К***
Доброго дня, що можете сказати про крісло після пів року використання? Шукаю варіанти від народження
- Таня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Жовтий слон. Цвет: Серый
Якість. Функціональність.На довгий період
- Достоинства:
- Якість. Функціональність.На довгий період
- Недостатки:
- Не знайшла
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Пока ставлю три звёзды. Причина - очень маленькое место для сидения ребенка. Даже не представляю как в таком маленьком сидении уместится ребенок весом например в 25 кг....у нас пока 17 кг. Потестируем конечно. Если будет неудобно ребенку, будем возвращать.
А в целом качество понравилось, стильное, не маркое, на первый взгляд сделано хорошо.- Достоинства:
- Цвет, материал, очень лёгкое.
- Недостатки:
- Очень маленькое сиденье. Вызывает сомнения о том, как поместится ребенок, когда будет подрастать.
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Spox. Цвет: Черный
Виробник дає 6 місяців гарантії, але гарантійний талон не заповнений. Довга доставка, через те, що продавець не спішив заносити товар на пошту. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Крісло хороше.
- Недостатки:
- Відсутність сервісу
- Продавец Spox
Романе, гарантію ми даємо 6 міс від себе і це вказано у товарному чеку. Виробник гарантії не дає. Можете набрати за номером телефону виробнику і перевірити.
- Роман Н***
Да мені всеодно хто дає гарантію, талон не заповнений.
- Валентин Б***
Який сенс писати цю маячню? Як істерика обіженого зв’язана з якістю товару?
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Spox. Цвет: Черный
При замовленні мені написали, що працюють кожного дня з 9 ранку до 18 вечора. Я зробив замовлення в 13 годин дня в неділю. Поштові відділення в неділю працюють. Тобто цей день також рахується. І що ми маємо?! 3 дні не доставляють товар до поштового відділення, хоча накладну створили.
Я скаргу отримав дзвінок, і пообіцяли що товар сьогодні відправлять, цього так і не сталось.- Достоинства:
- Недостатки:
- Сервіс ДНО
- Роман Н***
Нарешті товар в дорозі. Велике дякую.
- Продавец Spox
Дякуємо Романе ще раз за Ваш відгук.