Отзывы покупателей о Фінансова Настільна гра Корпорація Україна - Бізнес Гра Стратегія по-Українськи для Компаній та Підприємців
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
вітаю , не має інструкції та сайт не відривається
Вітаю. Напишіть в питання по замовленню. Я надішлю інструкцію
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Немає інструкції, треба вирішити це питання
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня , напишіть будь ласка в питання по замовленню, я надішлю
- Софія У***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Добрий день, купила монополію ще 2 поки тому. Хотіла перечитати інструкцію, але QR код недійсний. Чи можете Ви надіслати мені електронний варіант?
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Дякую, інструкцію надали. Дуже сподіваюсь на подальше врахування побажань та пропозицій покупців.
- Достоинства:
- Цікавий задум.
- Недостатки:
- В такій ціновій політиці купував настільні ігри з більш жорстким та якісним ігровим полем. Було б чудово і в цьому випадку звернути на це увагу.
- Продавец BAYOFGIFTS
Дякую. Будемо старатись стати краще)
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Замовив. Не критично що не якісно виготовлене ігрове поле, але за цю вартість можна зробити краще. Спланували з друзями вечір, виявилось що роздрукувати інструкцію і покласти її в коробку - це проблема глобальних масштабів. QR-код на інструкцію не працює навіть після того, як викликали шамана з бубном. Занавіс.
Зазначте будь-ласка в описі "Правила придумайте самі!" або зробіть якість висновки. Почитав коментарі, люди скаржаться неодноразово - на ситупцію ніхто не реагує.- Достоинства:
- Не поганий задум.
- Недостатки:
- Потребує доопрацювання. Не полініться витратити листок паперу на інструкцію.
- Продавец BAYOFGIFTS
Денис, доброго дня. Приносимо вибачення за зіпсований вечір. Хотілось би пояснити. QR не працює дійсно і на це є причина поважна , поки ми створюємо новий сайт. Покласти в коробку не є проблема, але конкретно Монополія України вже запакована в плівку, не хотілось рвати її. Стосовно правил. Я всім надсилаю електронний варіант. у Вашому випадку я не прослідкувала нажаль. Прошу вибачення.
- Денис Ш***
Дякую за зворотній зв'язок. Тільки скажіть будь-ласка, вихід з ситуації все ж який? Як я можу отримати інструкцію? Бо якщо чесно хотілось би мій відгук скоригувати в кращий бік.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Вартість гри завищена.
- Достоинства:
- Українські компанії
- Недостатки:
- Якість карток дуже тоненькі та ігрове поле трошки плотніше, бажає краще. На картці для зручності пошуку можно було надрукувати малюнок той що і на ігровому полі, а не залишати білим. Не доклали 1 1кар
- Продавец BAYOFGIFTS
Дякуємо за Ваші зауваження, візьмемо до уваги, прагнемо ставати кращими )
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Ну игра и игра,раз сыграли и валяется третий год на шкафу...
А так к товару нареканий по качеству нет - Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Все класно.
- Достоинства:
- Приземлена тематика до наших реалів. Сину від цього цікавіше стало
- Недостатки:
- Немає інструкції.
По QR коду нічого не відображає
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня, перевірте будь ласка щє зар QR код, якщо немає, то надішлю інструкцію особисто
- Ксюша П***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Все добре
- Достоинства:
- Якісна упаковка, швидко доставили
- Недостатки:
- Не можу знайти інструкцію, по QR коду не знаходить
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Дякую. Все на відмінно!
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Все добре, але де взяти правила гри?
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня. Зараз додам посилання, а також можемо вислати паперову версію)
- Дарина М***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Загалом враження позитивне. Підходить як для дорослих так і для дітей шкільного віку, щоб познайомити їх зі світом настільних ігор.
Кумедні формулювання на картках ''Шанс" та "Сюрприз".
Круто, що гра побудована з використанням українських компаній, заводів, фабрик та ЗМІ.
Було б чудово трохи покращити якість карток, зробити позначки для вже придбаних об'єктів різнокольоровими - для кожного гравця команди (наприклад, під колір фігурок як ходять).
Додати більше купюр меншої номінальності, бо 1000 купюри не задіяні в грі.
Додати друковану версію правил.
А загалом, гра на свою вартість дуже навіть окей!- Достоинства:
- Цікаво, що гра має українські компанії, організації.
- Недостатки:
- Якість паперу для виготовлення самої дошки, купюр. Але якщо брати в увагу вартість гри, то якість відповідає ціні.
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Отже, отримали гру і одразу ж спробували зіграти пробну партію. Хвилин на 40.
Позитивні моменти:
1. Дуже круто, що гра підлаштована під українські реалії.
Наприклад, на полі можна купувати реальні українські компанії, телеканали і т.д.
А в картках шанс чи скарбниця є прикольні моменти типу "ви заробили 50, бо продали свій голос на виборах" :)
2. Сценарій. Ми зіграли хвилин 40, чисто спробувати, але вже побачили, що гра дійсно може затягнути на декілька годин. Легко. А це дуже класний варіант на цілий вечір. Ці 40 хвилин були веселими і цікавими.
3. Ціна. Як на мене, то 399 це взагалі символічна ціна для такої гри. Оригінальна монополія коштує більше 1500 грн. Різниця суттєва
Моменти, які варто вдосконалити:
1. Якість матеріалів. Картки з доволі тонкого паперу. Саме поле з тонкого картону. Картки нерухомості можна зробити трохи більшими, відсотків на 20.
Але якість, у випадку з цією грою - це доволі відносне питання. Оскільки все диктує ціна. За свою ціну - загалом гра топ.
2. Не всі картки нерухомості, мають назви компаній. Було б круто більш глибоко пропрацювати кожну картку.
Аналогічно, цікаво було б зробити картки "будиночків", які кладуться на куплену нерухомість, під колір кожного із гравців. Щоб чітко було видно чия це нерухомість. Це не дуже важлививй момент, але, загалом покращить "юзабіліті" гри.
3. Інструкція. Наприклад, ми не знайшли у правилах пункту чи отримує гравець 200 грн, якщо потрапляє на поле "Відправляйтесь до в'язниці", оскільки між даним полем і в'язницею знаходиться поле "Старт", за проходження якого кгравець отримує 200 грн. Можливо ми не знайшли, але воно є. Ми могли помилитись.
Моя рекомендація виробникам:
Зробіть ще одну версію даної гри, але більш якісну. Звісно ж, вона буде дорожча. Але зробіть плотні, більші картки. Індивідуальні кольорові будиночки, які треба класти на нерухомість. Під колір кожного гравця.
Плотне поле. Можливо навіть металеві фігурки гравців. Хай ця гра й коштуватиме 1000-1500 грн. Клієнт точно знайдеться.
Було б чесно поставити 4 зірочки, але поставлю 5, оскільки бачу, що розробники дійсно переймаються розвитком і вдосконаленням сервісу.- Достоинства:
- Локації підігнані під українські реалії, ціна
- Недостатки:
- За 399 грн недоліків не бачу!
- Валерия Б***
Підкажіть будь ласка чи не залишилося у вас правил я не можемо знайти?
- Продавец BAYOFGIFTS
Напишіть будь ласка в питання по замовленню, я скину
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Нажаль, замість замовленої гри Корпорація Україна,поклали Корпорацію Харків,хоча час комплектування замовлення був більш ніж достатнім
- Анна Ч***
Непорозуміння було вирішено за кошти продавця, дякую за розуміння
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Коробку забрав м'яту.
Поле та картки зроблені з м'якого паперу, що позитивно не вплине на постійне використання гри. Виробники явно намагались заощадити на матеріалі.
Поле взагалі таке зігнуте та пом'яте, що незрозуміло, як ним користуватись.- Достоинства:
- Кумедні написи
- Недостатки:
- Якість усіх елементів
- Яна О***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Купила гру по знижці за 350 гривень, проте по факту більше вона й не варта. Не надто якісна коробка, погнуте поле, та й в цілому гра в житті справила набагато гірше враження ніж на картинці. Купила на подарунок, тому грати ще не пробувала, сподіваюсь сподобається.
- Достоинства:
- Швидка доставка до пункту видачі, приємне обслуговування
- Недостатки:
- Низька якість, ціна без знижки (625 грн) була б явно зависокою і невідповідною
- Продавец BAYOFGIFTS
Дякуємо за відгук Яно! Вибачаємось,якщо не виправдали ваших сподівань. Гра у своїй ціновій категорії . Тому якість матеріалів їй повністю відповідає. Можете перейти до магазину бренду на Розетці та обрати для себе продукт потрібної якості. У нас багато ідей для подарунку по різним потребам покупців.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Крута гра, дуже сподобалася! Спочатку отримала недоукомплектовану (не вистачало дрібних деталей, ігрових фігур та фішок власності), але це швидко виправили та відправили новою поштою за рахунок виробника Щиро дякую
- Достоинства:
- Гарне проведення часу в компанії
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Проблема решена
Прийшло без гральних фігур
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Приносимо свої вибачення за незручності. Менеджер зв'яжеться з вами для вирішення питання.
- Василь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Файна забавка
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
За такі кошти можна було б вкласти гроші до гри та рівне поле гри, а не перекошене...
- Достоинства:
- Цікава гра
- Недостатки:
- Відсутність грошей, пом'яте поле гри
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня Альона! Вибачте за незручності. Нажаль трапляються недоліки пакування. Але ми можемо замінити гру, або оформити повернення за наш рахунок в максимально короткі строки. Менеджер зв'яжеться з вами.
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Доставка швидка, якість непогана. Щодо самої гри є зауваження з власного досвіду користування:
1. Є кюар код для інстуркції в електронному вигляді. З одного боку цікаво і вперше зустрічаю таку функцію, а ось з іншого - краще було б покласти і паперову інструкцію, оскільки електронна зовсім незручна!
2. Інструкція російською мовою відрізняється від української. Наприклад, українська інструкція не всі парвила має!
3. Знову до інструкції, в ній багато неспівпадінь з ігровим полем.
4. Нелогісніть купюр, під час ігор жодного разу не використовували купюру номіналом 1000, натомість не заважало б мати купюру номіналом 20.
Але не дивлячись на вищевказані зауваження, гра непогана, але з своїми правилами стає кращою. Натомість в грі цікавлять відомі українськькі компанії.- Достоинства:
- Кубики прикольні
- Продавец BAYOFGIFTS
Дякуємо за відгук!) Будемо намагатись виправити недоліки в наступних версіях гри.
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Ну поиграем…
- Достоинства:
- Интересно
- Недостатки:
- Ужасное качество
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Качество ужасное, игровое поле из картона самого низкого качества из за чего неустойчивое и постоянно мнётся, себестоимость данного товара 50 гривен, карточки очень мелкие, вместо домов картонки. Крайне не советую.
- Достоинства:
- Идея
- Недостатки:
- Исполнение
- Продавец BAYOFGIFTS
спасибо за отзыв Владислав. Очень жаль, что игра не оправдала ваших ожиданий. Можете связаться с нами, мы можем произвести возврат в течении 14 дней
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Всё супер
Спасибо за отзыв)