- Богдан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Ставлю 5, але інструкції не вистачає. Не можемо розібратися.
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня, інструкція за посиланням ( qr-код на упаковці ).
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
От игры в восторге и дети, и взрослые, и даже те, кто не хотел принимать участие.
- Недостатки:
- Нет инструкции. QR код не рабочий
- Ярослав М***Продавец: BAYOFGIFTS
Най гірша Українська гра у світі, Інструкція не збігається з комплектацією, виготовлена з неякісних матеріалів тому Українським дітям цю гру купувати не раджу.
- Достоинства:
- Швидко доставляють Новою поштою.
- Недостатки:
- 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
- Продавец BAYOFGIFTS
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо уточнити кілька моментів, оскільки інформація у відгуку не зовсім відповідає дійсності.
Інструкція до гри надсилається покупцям **в електронному вигляді**, про що зазначено в описі товару. Гра виготовлена з **якісного щільного картону**, який використовується для дитячих настільних ігор.
Також варто зазначити, що ціна нашої гри є **однією з найнижчих на ринку України**, тому ми намагаємось зробити її максимально доступною для батьків.
Якщо у вас виникли будь-які питання щодо комплектації чи правил гри, будь ласка, напишіть нам — ми завжди готові допомогти та надати всю необхідну інформацію.
- Дарина М***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Поки що ставлю 5, але потрібна інструкція до гри! QR відкриває непрацюючий сайт.
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня. Працюємо над відновленням доступу до сайту. Напишіть будь ласка в розділ питання і інструкцію я прикріплю
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Поки що ставлю 5, але нам потрібна інструкція до гри! QR відкриває непрацюючий сайт.
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня, інструкцію надіслала)
- Пашкульська К***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Гра крута, за принципом монополії, але більш цікава, особливо київлянам) У комплекті було все необхідне: фішки, кубики, картки й тд (ще й картки персонажів, круто урізноманітнило гру). Коробка невелика, прийшла запакована й ціла. За таку ціну дуже гарний варіант, брала собі, але, думаю, що можна буде взяти й як подарунок друзям на свята. Загалом задоволена!
- Достоинства:
- компактна, все необхідне для гри є, дешева
- Недостатки:
- поки не виявила
- ФЕЛИКС П***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Игру брали за 299, своих денег полностью стоит.
Подойдет от 10 лет.
Играем всей семьей,надписи на картинках очень веселят.
По качеству можно смело брать, купюры даже плотнее чем в хасбро.
Можно на подарок юноше или девушкам.
Короче норм за 299 можно смело брать- Достоинства:
- Прикольная
- Недостатки:
- Маловато игровое поле
- Діана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Не добре продумана фінансово, бо з грошима, які видаються на початку майже нічого не купиш, враховуючи, що оренда дуже дорога. Враження, що саму гру не тестили перш, ніж випустити.
Комунальні підприємства і заводи не розділені кольорами.
Картки важко шукати, бо назви на картці і на полі інші. Напоиклад, sky family park - а на картці «парк відпочинку». Таке враження, що хотіли випустити картки універсальні, щоб зекономити на наступних іграх, але в грі це незручно.
Ідея з персонажами -картками цікава, проте теж не всі актуальні і цікаві.- Достоинства:
- Ідея цікава
- Недостатки:
- Фінансово не правильно продумана, картки заводів і комунальних підприємств не розфарбовані (а це різне, і можна заплутатись).
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Доброго дня:) дуже прошу якщо це можливо-надіслати правила до гри. Бо не можемо зрозуміти, а QR код не працює
- Достоинства:
- ще не грали, але гра виглядає дуже якісною і цікавою;))
- Недостатки:
- не працює QR код для правил гри
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня, зараз скину
- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Непрацює код з інструкцією
- Недостатки:
- Непрацюючий код
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Цікава гра, Кияни зацінять)
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
де взяти працюючий qr-код?
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго вечора, напишіть будь ласка контакти в питання. Я скину інтструкцію
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Не працює qr-код
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня. Я скину інструкцію до гри. Працюємо над вірішенняи проблеми
- Продавец BAYOFGIFTS
Напишіть будь ласка свої контактні данні
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Гра приїхала вчасно. Якість хороша. Але не поклали правила гри. Чи можливо це якось виправити?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не поклали правила гри
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня Анно)
Правила гри по QR-коду на упаковці) Паперових правил не повинно бути)
Можно скачати і зручно, в кожного гравця у руках)
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Не працює інструкція
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго вечора, напишіть в питання по замовленню, я все надішлю
- андрій ж***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Игра норм но короткая играли в 4-м
- Достоинства:
- Юмор
- Недостатки:
- Карти заводов и підприйнмств одного кольору визивайе путаницу иза заводов и підприйемст игрок собравший их все восим становитса не попидим ишоа плохо збалансирована и непонятно с ролями
- Продавец BAYOFGIFTS
Дякуємо за відгук, обов'язково врахуємо Ваші зауваження і виправимо в наступній версії гри.
- Алексей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Ставлю 3 зірки, лише за цікаву альтернативу звичайній грі.
Якість просто ніяка, на пару ігор.
Цілий день присвятив щоб заламінувати всі картки, поле прийшлось розділяти на 4 частини і також ламінувати в 2 шари.- Достоинства:
- Цікава альтернатива звичайній монополії.
- Недостатки:
- Якість гірше чим просто жахлива, але за свої гроші може того і коштує
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго дня, Олексію. Дякуємо за відгук. Якщо буде запит покупців, запустимо гру у преміум якості.
- Свистунов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Разочарование.
За идею 5 а за реализацию 1.
Порадовали название объектов,
НО:
игра не сбалансирована. Непомерная арендная плата и стоимость объектов. Всё закончилось так и не начавшись. Никто не смог ничего построить. Всё зависит на 90% от фарта и кубиков и только 10% от стратегии. Однозначно не рекомендую. Ищите другие версии монополии.- Достоинства:
- Знакомые названия локаций и предприятий
- Недостатки:
- Ужасный дисбаланс
- Продавец BAYOFGIFTS
Дякуємо за відгук Денис! Вивчимо ваші побажання,проаналізуємо і якщо дійсно є дискомфорт при грі виправимо!
- Діана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS
Найгірша по збалансованості монополія
- Продавец BAYOFGIFTS
Доброго вечора, дякуємо за Ваш відгук, шкода, що залишили про себе таке враження. Будемо раді дізнатись Ваші пропозиції для змінити структури аби в подальшому удосконалити версію гри. Дякую