Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Фінансова Настільна гра Корпорація Київ - Бізнес Гра Стратегія по-Київськи для Компаній та Підприємців

Оценка пользователей 3.83/5
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Доброго дня:) дуже прошу якщо це можливо-надіслати правила до гри. Бо не можемо зрозуміти, а QR код не працює

Достоинства:
    ще не грали, але гра виглядає дуже якісною і цікавою;))
    Недостатки:
    не працює QR код для правил гри
    • Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго дня, зараз скину

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

От игры в восторге и дети, и взрослые, и даже те, кто не хотел принимать участие.

Недостатки:
    Нет инструкции. QR код не рабочий
  • Тетяна С***

Не працює інструкція

• Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго вечора, напишіть в питання по замовленню, я все надішлю

• Діана Ц***

Найгірша по збалансованості монополія

• Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго вечора, дякуємо за Ваш відгук, шкода, що залишили про себе таке враження. Будемо раді дізнатись Ваші пропозиції для змінити структури аби в подальшому удосконалити версію гри. Дякую

• Софія Г***

Непрацює код з інструкцією

Недостатки:
    Непрацюючий код
  • Іван І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Цікава гра, Кияни зацінять)

• Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

де взяти працюючий qr-код?

• Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго вечора, напишіть будь ласка контакти в питання. Я скину інтструкцію

• Дарина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Поки що ставлю 5, але потрібна інструкція до гри! QR відкриває непрацюючий сайт.

• Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго дня. Працюємо над відновленням доступу до сайту. Напишіть будь ласка в розділ питання і інструкцію я прикріплю

• Ольга

Не працює qr-код

• Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго дня. Я скину інструкцію до гри. Працюємо над вірішенняи проблеми

• Продавец  BAYOFGIFTS

Напишіть будь ласка свої контактні данні

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Ставлю 5, але інструкції не вистачає. Не можемо розібратися.

• Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго дня, інструкція за посиланням ( qr-код на упаковці ).

• Катерина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Поки що ставлю 5, але нам потрібна інструкція до гри! QR відкриває непрацюючий сайт.

• Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго дня, інструкцію надіслала)

• андрій ж***

Игра норм но короткая играли в 4-м

Достоинства:
    Юмор
    Недостатки:
    Карти заводов и підприйнмств одного кольору визивайе путаницу иза заводов и підприйемст игрок собравший их все восим становитса не попидим ишоа плохо збалансирована и непонятно с ролями
    • Продавец  BAYOFGIFTS

Дякуємо за відгук, обов'язково врахуємо Ваші зауваження і виправимо в наступній версії гри.

• Пашкульська К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Гра крута, за принципом монополії, але більш цікава, особливо київлянам) У комплекті було все необхідне: фішки, кубики, картки й тд (ще й картки персонажів, круто урізноманітнило гру). Коробка невелика, прийшла запакована й ціла. За таку ціну дуже гарний варіант, брала собі, але, думаю, що можна буде взяти й як подарунок друзям на свята. Загалом задоволена!

Достоинства:
    компактна, все необхідне для гри є, дешева
    Недостатки:
    поки не виявила
  • Діана Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Не добре продумана фінансово, бо з грошима, які видаються на початку майже нічого не купиш, враховуючи, що оренда дуже дорога. Враження, що саму гру не тестили перш, ніж випустити.

Комунальні підприємства і заводи не розділені кольорами.

Картки важко шукати, бо назви на картці і на полі інші. Напоиклад, sky family park - а на картці «парк відпочинку». Таке враження, що хотіли випустити картки універсальні, щоб зекономити на наступних іграх, але в грі це незручно.

Ідея з персонажами -картками цікава, проте теж не всі актуальні і цікаві.

Достоинства:
    Ідея цікава
    Недостатки:
    Фінансово не правильно продумана, картки заводів і комунальних підприємств не розфарбовані (а це різне, і можна заплутатись).
  • Свистунов Д***

Разочарование.
    За идею 5 а за реализацию 1.
    Порадовали название объектов,
    НО:
    игра не сбалансирована. Непомерная арендная плата и стоимость объектов. Всё закончилось так и не начавшись. Никто не смог ничего построить. Всё зависит на 90% от фарта и кубиков и только 10% от стратегии. Однозначно не рекомендую. Ищите другие версии монополии.

Достоинства:
    Знакомые названия локаций и предприятий
    Недостатки:
    Ужасный дисбаланс
    • Продавец  BAYOFGIFTS

Дякуємо за відгук Денис! Вивчимо ваші побажання,проаналізуємо і якщо дійсно є дискомфорт при грі виправимо!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Гра приїхала вчасно. Якість хороша. Але не поклали правила гри. Чи можливо це якось виправити?

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не поклали правила гри
    • Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго дня Анно)
      Правила гри по QR-коду на упаковці) Паперових правил не повинно бути)
      Можно скачати і зручно, в кожного гравця у руках)

• ФЕЛИКС П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Игру брали за 299, своих денег полностью стоит.
    Подойдет от 10 лет.
    Играем всей семьей,надписи на картинках очень веселят.
    По качеству можно смело брать, купюры даже плотнее чем в хасбро.
    Можно на подарок юноше или девушкам.
    Короче норм за 299 можно смело брать

Достоинства:
    Прикольная
    Недостатки:
    Маловато игровое поле
  • Алексей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BAYOFGIFTS

Ставлю 3 зірки, лише за цікаву альтернативу звичайній грі.
    Якість просто ніяка, на пару ігор.
    Цілий день присвятив щоб заламінувати всі картки, поле прийшлось розділяти на 4 частини і також ламінувати в 2 шари.

Достоинства:
    Цікава альтернатива звичайній монополії.
    Недостатки:
    Якість гірше чим просто жахлива, але за свої гроші може того і коштує
    • Продавец  BAYOFGIFTS

Доброго дня, Олексію. Дякуємо за відгук. Якщо буде запит покупців, запустимо гру у преміум якості.

• Ярослав М***
    Продавец: BAYOFGIFTS

Най гірша Українська гра у світі, Інструкція не збігається з комплектацією, виготовлена з неякісних матеріалів тому Українським дітям цю гру купувати не раджу.

Достоинства:
    Швидко доставляють Новою поштою.
    Недостатки:
    10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    • Продавец  BAYOFGIFTS

Дякуємо за ваш відгук. Хочемо уточнити кілька моментів, оскільки інформація у відгуку не зовсім відповідає дійсності.

Інструкція до гри надсилається покупцям **в електронному вигляді**, про що зазначено в описі товару. Гра виготовлена з **якісного щільного картону**, який використовується для дитячих настільних ігор.

Також варто зазначити, що ціна нашої гри є **однією з найнижчих на ринку України**, тому ми намагаємось зробити її максимально доступною для батьків.

Якщо у вас виникли будь-які питання щодо комплектації чи правил гри, будь ласка, напишіть нам — ми завжди готові допомогти та надати всю необхідну інформацію.