Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Газовий балон Polax для пальника туристичний цанговий 220г (32-021)

Оценка пользователей 4.33/5
на основе 41 отзыв
  • Діана У***

Все добре

Дякуємо, що обрали нас!)

• Антон Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Гарний, якісний та надійний балон. Суміші вистачає на довго при розумному користуванні. Рекомендую!

Достоинства:
    Швидка доставка, гарне пакування, низька вартість

Дякую що обрали нас!)

• Єгор К***

• Олег І***

Якість.
    Склад: 70% пропан - має більшу температуру горіння.
    Відчутний запах одоранту - легко буде виявити витік газу.
    Дизайн балона "Доброго вечора...!"
    Форма горловини повністю відповідає Polax. Скаржаться, що не підходить до плити, хоча можна було на фото подивитись.

За еталон вважаю GS-0022 - в пальнику дає рівномірне полум'я в формі голубої голки і тихо горить.
    З цим газом полум'я нерівномірне, як з ракети, занадто накаляє пальник та гуде при горінні.
    Для приготування на плиті, мабуть, це плюс.

Достоинства:
    Гарно горить
    • Продавец  Postroi House

Дякуємо, що обрали нас!

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Газовые балончики пришли без повреждений, хорошо упакованы. Для разогрева хватает на долго. Спасибо большое за сервис.

Достоинства:
    Для разогрева отлично.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Postroi House

Дякуємо, що обрали нас!

• Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

прислали баллоны другой фирмы, фото товара не соответствует фактически полученному.

• Капорин Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Відправили інши балон, Такий запах що неможливо користуватись в квартирі

Достоинства:
    Не побачив
    Недостатки:
    Запах
    • Продавец  Postroi House

Перед відправкою вашого замовлення з вами зв'язався менеджер і попередив про те, що балони будуть з іншою етикеткою. Ви погодились із цим. І у першому своєму відгуку самі написали, що вас попередили про це. На рахунок запаху, на жаль, ми не можемо вам гарантувати приємний аромат, оскільки це газ, а не арома свічки

• Капорин Р***

Я після вашого балону користувався 3 іншими брендами і там нормальний запах газу який швидко вивітрюється, а ваш смердить в кімнаті ще годину!
      Ви ще й виправдовуєтесь що все добре і так повинно бути!
      Не рекомендую цей магазин іншим покупціям!!!

• Продавец  Postroi House

Дякуємо за ваш відгук, але природний газ не має запаху, та щоб почути витикання газу, додається суміш яка є різка, та привертає увагу. Якщо запах буде менш виявлений, то користувач може не звернути увагу, та отруїтись.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Будьте осторожны, присылают баллончик под другим наименованием campin.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не подходит для туристической плитки, как указано в описании.
    • Продавец  Postroi House

Добрий день. Справа в тому що в деякі плитки чи обігривачі підходять тількі балончики в яких чистий газ бутан, а також є балочики з сумішю бутану та пропану або бутану та ізобутану вони до цих плиток та обігрівачів не підходять та як запобіжний клапан плиток налаштований на чистий бутан. Різниця між балончиками у внутрішньому тиску. В бутанових балончиках тискнабагато менший. Читайте уважно яка суміш газу потрібна вам для плитки. Цю інформацю можно дізнатися у виробника. Склад нашого газу вказиний в описі. Картинка на балоні не має значення, ми виробники, там маємо право змінювати ітекетку.

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

На відміну від іншого виробника балон з цієї партії чомусь викликає свист плити. Подивимось як буде далі. Може це тільки перший такий. А може особливість плити.

Достоинства:
    Ціна, швидкість доставки
    Недостатки:
    Перший балон свистить (проте не пропускає)
  • Тарас К***

Найкращий з виробників!

Достоинства:
    Переваги: 1) ні чаду ні копоті! 2) гарний тиск на довше хватає ніж інші виробників що спробував ! 3)ціна ідеальна!
    Недостатки:
    Недоліки: немає!
    • Продавец  Postroi House

Дякуємо що обрали нас!

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Як і в багатьох до мене, не підійшло зʼєднання. Для моєї плитки потрібні балони з високою горловиною. Нажаль, основні характеристики плиток та балонів це загальна висота і тип зʼєднання (цанговий в данному випадку) і замовляючи вперше балон до нової плитки, зрозуміти, чи він підходить майже неможливо.
    Як результат, у мене 4 балони, які я не можу використовувати. З цієї причини не можу обʼєктивно оцінити товар.
    Якщо можливо їх повернути, прошу представників продавця звʼязатися зі мною

Достоинства:
    Недостатки:
    Не підійшов до моєї плитки
    • Продавец  Postroi House

Нажаль повернути баллони ми не можемо, по Закону України "Про захист прав споживачів", затверджено перелік товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню), в цей список входить Товари в аєрозольній упаковці.
      Можемо вам запропонувати замовити газовий пальник, та використовувати балони в побудових цілях.
      Або є портативні туристичні плиточки під які наші балони чудово підходять.

• Іван К***

Та ні, дякую, я знаю про експеримент Базермана

• ZSU Z***

Справа в тому що в деякі плитки чи обігривачі підходять тількі балончики в яких чистий газ бутан, а також є балочики з сумішю бутану та пропану або бутану та ізобутану вони до ціх плиток та обігрівачів не підходять та як запобіжний клапан плиток налаштований на чистий бутан. Різниця між балончиками у внутрішньому тиску. В бутанових балончиках тискнабагато менший

• Юрій М***

Проблема решена

Замість Polax привезли балони бренду Campin. Судячи по цінам на Campin з інших магазинів, мене пограбували на 15грн/балон.

Протестував зі своєю плиткою - тепер балон чадить і смердить газом. У мене вдома три інших бренди цангових балонів і таке я зустрічаю вперше.

Недостатки:
    Привезли інший бренд, після першого викорстання чадить
    • Продавец  Postroi House

Ми попереджали, що наші балони закінчились, та зробизи заміну товару.
      Переконайтесь, що ви використовуєте балон згідно з інструкцією. Та перевірте яка висота балона підходить під ваше плитку. Наші балони мають низький купол, так низьке з'єднання (інформація казана в описі), переконайтесь, що саме такий вид з'єднання вам потрібен. Щодо запаху, рекомендуємо перед використанням балон стряхнути, тому, що склад газу пропан-бутан, пропан легкий та підіймається уверх, так пропан має неприємний запах, а при змішуванні запах буде менш виражений.

• Юрий М***

Я не проти того що Polax замінили на інший балон і знаю що ви мене попереджали, але з цього балону тече газ.

Фізично до плитки він підходить і в експлуатації ідентичний Polax - це так. Але після використання почався виток. Я почитав коментарі і стряхував балон, але через годину-півтори після використання з балону не має йти газ. В сусідньому приміщені, де не використовувалась плитка, але зберігався цей балон, стояв характерний запах. Основна претензія в цьому. Жоден інший цанговий балон (в тч Polax) себе так не вів.

• Вадим В***

Дуже актуальний товар.

• Оксана

Проблема решена

Характеристики та вигляд товару відрізняються від заявлених. Замість балонів на 220 мл, без попередження надіслали балони на 400 мл. В результаті під стандартну газову туристичну плитку вони не підходять, оскільки іншого розміру і кріплення інше. Зв‘язатися з продавцем інакше, ніж через цей відгук- неможливо.

• Продавец  Postroi House

Опис товару вказано вірно та детально, читайте уважніше, що вказано! Вказано 200 грамів та 400 мілілітрів, це одне і теж, тільки різни виз вимірювання. В нас БАЛОНИ УКРАЇНСЬКОГО ГОСТу, з низьким куполом (це вказано в описі). З'єднання стандартне цангове (вказано в описі). Перед замовленням читайте уважно, які потрібні балони під вашу плитку, та також питайте у менеджера, якщо сумніваєтесь.

• Роман Д***

Мені теж прислали інші балони.
      Повернув товар, так як обіцяли одне, а відправили інше.

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Балони дуже поганої якості , пропускають газ , мають нестерпний запах , який дуже довго вивітрюється з квартири навіть якщо користуватись з відкритим вікнами.
    Ці балони небезпечні , адже через пропуск газу , в квартирі сталось займання!!!
    З іншими балонами якими я користувався ніколи проблем не було.
    Будьте обережні і не замовляйте ці балони!!!!

• Катерина С***

Проблема решена

Прислали зовсім не той балон! Шахраї!

• Богдан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Купував під газовий пальник Kronos K-202, жодних проблем з під'єднанням не виникло, газ чудової якості і не залишає копоті. З мінусів, хіба що, здалося, що запах різкіший, ніж має бути, сподіваюсь одоранту в ньому не забагато. Дозамовив ще декілька штук про всяк випадок. Рекомендую.

• Продавец  Postroi House

Длякуємо, що обрали нас!)

• Тамара Г***

Проблема решена

Замовляла газові балони Polax, виробництва Китай, а прийшов Пекельний вогонь, українського виробництва... Не можу сказати за якість і довготривалість горіння, оскільки ще не було потреби користуватись.
    Я не те щоби зовсім проти іншого виробника, але могли б хоча би попередити про заміну товару. Почуваюся ошуканою...

Недостатки:
    Товар не відповідає заявленому ні на фото, ні країною виробником
    • Продавец  Postroi House

Добридень, Балон що ви отримали той самий що ви замовляли, просто з іншою етикеткою, так як ми виготовляли окрему партію під магазин. Вам поїхав наш балон, але з іншої партії. Просимо вибачення за незручності

• Ігор Я***

Проблема решена

Випадково замовив 3 балони, а не 5, як написано. Хотів відмінити замовлення. Написав продавцю і телефонував. Без відповіді. Доставка швидка. Запаковані балони гарно. Але в коробці не ті балони, що замовляв. Продавець мав би попередити.

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    Прислали не ті балони з газом що на фото.
    • Продавец  Postroi House

Це наше виробництво балонів, але спеціалізовани під окремий магазин, менеджер мав вас попередети, що балон по якості той же, але інша етикетка

• Віталій К***

Проблема решена

Не стандартного цангового розміру, не підійшов під туристичну плитку Campingaz

• Продавец  Postroi House

В наших баллонах стандартное цанговое соединение и соблюдены все стандарты ГОСТ Украины. Вам не подошли наши баллоны так как пот данную плитку необходимы баллоны ниже по высоте, разница высоты в 5 миллиметров (это стандарт баллона по европейскому ГОСТ). При заказе уточняйте пожалуйста какая высота баллона вам необходима.

• Євгенія

Якісна річ, рекомендую

Достоинства:
    гарний балон, підійшов до пальника ідеально
  • Евгения П***

Здравствуйте.
    Заказали у Вас 10 баллонов, но они, к сожалению, отличаются по размерам от стандартных цанговых (высота борта 165мм против обычных 153мм, фото прикрепляю).
    Из-за этого ни одна из наших двух газовых плиток (Tramp TRG-006 и Kovea Cyclone KGR-1902) не может зафиксировать балон в рабочем положении.
    Хотели бы вернуть деньги.
    Как с Вами связаться?
    Спасибо.

Достоинства:
    Цена.
    Недостатки:
    Не подошёл товар.
    • Продавец  Postroi House

Добрый день, спасибо за обратную связь, менеджер с вами свяжется

• Ростислав О***

Подключается, работает. Вес брутто у двух баллонов был одинаковый - 310 грамм

Достоинства:
    Хороший баллон. Отлично подключается к печке.

• Ростислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Хорошая, качественная печка для походов, поездок и каких-то форс-мажорных случаев. Компактная, надежная. Зажигается, работает четко и уверенно.

Достоинства:
    Отвечает требованиям на каждую копейку! Компактная, хорошего качества. Стабильная в работе!
    Недостатки:
    Не предназначена для постоянного использования и больших нагрузок
    • Продавец  Postroi House

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Отримали та вже випробували балончики, дуже якісні, добре стикаються, горять рівномірно.
    Отримали заказ швидко, рекомендую продавця, дякую!

Достоинства:
    Необхідна річ у наш час, газ горить рівномірно

• Юрий М***

Все получил, но отправляли дней 5. :(

Достоинства:
    Баллоны как балоны
    • Продавец  Postroi House

Дякуємо, що обрали нас. Вибачте за довгу відправку

• Ярослав

Приїхали швидко, горить чудово

• Евгений О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

БЫстро отправили, все окей.

Достоинства:
    Баллон как баллон, горит
    Недостатки:
    путин еще не сдох
    • Продавец  Postroi House

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Заказ походу губили, в п'ятницю не відправили, бо не могла розмовляти в момент, коли телефонували, але прохання перетелефонувати проігнорували. Вдень телефонувати сама, але обіцяли відправити вже в пн, нічого не відправили, лише у вівторок після повторного дзвінка від менеджера, жахливе обслуговування.

• Продавец  Postroi House

Вибачте за погане враження, та затримку у відправці. Із-за постійного перебою зі світлом на складі, та в офісі, виходить затримка у відправках, та обробці. Всі замовлення ми стараємось обробити, та надати консультацію. Також із-за великого ажіотажу на цю позицію товару, могли не побачити або сплутати ваше повідомлення. Ми звернемо на ваше зауваження, та будемо робити усе можливе, щоб покращити обслуговування у ці нелегкі часи для нас

• Дерепко Ю***

Все добре. Швидко відпрацювали замовлення

• Григор Б***

Все гуд

• Наташа Х***

На сколько хватает баллона по времени?

• Продавец  Postroi House

В зависимости от потребления и расхода плитки, от 3,5 часом при максимальном включении

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Купив балони (3 штуки) для плитки, під’єднуються без проблем. Дякую!

Достоинства:
    Швидко прийшли, працюють
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  Postroi House

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Дуже дякую за оперативність та якість

Достоинства:
    Все працює
    • Продавец  Postroi House

• Наташа Х***

На сколько хватает 1 баллона по времени?

• Виктория С***

Отличные, всё работает!

• Владимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Все добре. Балони робочi.

Дякуємо що обирайте нас!

• Юрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House

Придбав для роботи з пальником, влаштовує. Дякую.

Дякуємо що обирайте нас!