- AI аналіз відгуків29 відгуків: Позитивні 92%, нейтральні 6%, негативні 2%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Дружина дуже задоволена результатом, каже шукала такий засіб дуже довго. ))
- Достоинства:
- Все вчасно відправили
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Відмінний засіб, користуюся вже 2 роки. Нарікань щодо товару немає.
Продавець ввічливий,швидко відправили товар. Рекомендую.- Продавец Чиста поличка
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Відміний
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Це супер засіб! Ідеально без тертя, видаляє застарілий жир на сітці витяжки, духовці, сковорідках, кастрюлях…Замовляю не перший раз, рекомендую!
- Достоинства:
- Найкращий засіб, в своєму сегменті, яким користувалась
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Чудо засіб
- Достоинства:
- Чудовий засіб... При правильному використанні відмило всі поверхні які роками не могла вимити до блиску
- Недостатки:
- Не знайшла...
- Продавец Чиста поличка
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Дуже сподобався цей засіб, хорошо відмиває без зусиль Дякую)
Дякуємо Вам за відгук, звертайтеся
- Регелюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Давно шукала подібний засіб. Скільки перепробувала різних - жоден не вдовольнив. А цей засіб просто якесь диво...) Якщо дотримуватись інструкції - все чудово...) Дякую продавцю за якісний товар. Дуже рекомендую. Буду замовляти ще...
- Достоинства:
- Чудово відмиває всі застарілі плями та нагари... Мої кастрюлі з цим засобом стали, як нові))
- Недостатки:
- Випаровування, але це не дивно.. Це все ж хімія... Краще одягати маску та рукавички...
- Продавец Чиста поличка
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Замовляю вже вдруге!!!
Дуже класний засіб, відмиває посуд і духову шафу ідеально.
Просто наносиш і потім губкою знімаєш бруд, навіть терти не потрібно.
Дуже рекомендую!- Продавец Чиста поличка
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Супер засіб. Раніше купав його і використовував для металевого посуду після костра, а сьогодні вирішив помити скло на каміні. Вимиває без жодних зусиль. Я наносив за допомогою вологої серветки, в неї зручна текстура, паперова розпадається. Потім протер містермускулом і все. Краще працювати в рукавичках, бо шкіру розʼєдає.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Рекомендую цей дієвий засіб! Отримав швидко, все влаштувало))
- Достоинства:
- Швидко розчиняє нагар і видаляє старий жир, не смирдить, дієвий засіб.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Чиста поличка
Дякуємо Вам за відгук, звертайтеся
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Хороший засіб
- Олександра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Дуже сильний засіб, добре справляється з застарілим жиром. На додачу поклали пульверизатор - це зручно. Дякую за якісний товар!
- Достоинства:
- Працює на 100%
- Недостатки:
- Розʼїдає сусідні поверхні, треба бути обережним
- Продавец Чиста поличка
- Оксана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Найкращий засіб для миття плити, особливо з нержавіючої сталі. Не потрібно терти, легко відмиває забруднення. Користуюсь лише цим засобом для миття плити уже декілька років.
- Валерия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Дуже сподобався засіб,легко впорався з брудом, який не брали інші засоби.
- Достоинства:
- Легко прибирає жир з поверхонь
- Продавец Чиста поличка
- Лина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Засіб просто знахідка там, де вже нереально щось відмити і віддерти. Духовку відмила ідеально взагалі без тертя та шкрябання. Просто нанесла засіб, почекала і стерла. Правда змивати треба добре, бо це все таки хімія, і працювати в рукавичках, бо шкіра пече і червоніє. На алюмінієві поверхні не можна наносити, вони покриваються білими плямами. Якщо чистити сковорідку, потрібно дивитися , щоб фарба не злазила. Обов'язково підстеляти клейонку, бо попортите стільницю.
- Достоинства:
- Чудовий засіб для безнадійних поверхонь
- Недостатки:
- Не для всіх поверхонь підходить
- Продавец Чиста поличка
- Коваль В***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Тепер це буде єдина штука яку купуватиму для важких випадків що митуються рідко)
- Достоинства:
- Ця штука відмила витяжку ще круче ніж в рекламках, за 10 хв решітки стали вже на місце чистесеньі.
- Продавец Чиста поличка
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Засіб дуже сподобався! Нанесла, почекала і витерла, практично не довелось докладати зусиль і терти
Легко впорався з застарілим брудом в духовці і витяжці
Однозначно варто спробувати- Достоинства:
- Впорався з застарілим брудом на відмінно
- Недостатки:
- Ніяких
- -Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Схоже що вийде відмити сковорідку. Порадили перед застосуванням розігріти сковорідку і нанести засіб. Працює дуже добре
- Достоинства:
- Воно працює
- Недостатки:
- Поки незнаю
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Купувала по відгукам. Не пошкодувала. Як в рекламі - запшикала, відійшла і просто спостерігала. Робила експеримент разом з мамою, тому після того як побачили результат, мусила його мамі подарувати. Тепер замовляю повторно. Спробую на цей раз ще засоби для підлоги та ванни. Дякую продавцю за оперативну роботу та професійну консультацію
- Достоинства:
- Дієвий, бомбезний засіб
- Недостатки:
- Не знайшла
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Засіб гарний, потужний та ефективний, все відмив, нарікань ніяких. Працювати треба дуже обережно виключно в рукавичках, бо дуже агресивний для шкіри. Продавець звʼязався та відправив все дуже швидко, цікавився результатом, що нечасто буває, тому дуже приємно.
- Достоинства:
- Продавець товару, ефективний засіб
- Наталия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Самий чудодійний засіб який я використовувала. Зараз дуже багато реклами, однак те шо показують не екрані, не завжди є дійсністю. Я придбала цей засіб випадково, звернула увагу на ціну, не дуже вірила. Бо в моєму понятті, якщо засіб дорогий то він і краще працює, однак я помилялася. Коли я його використала на духовці, я зрозуміла, що є героєм саме тієї реклами "пшикнула - витерла - блищіть" бо саме так і було. Дякую за такий засіб. Ви мої фаворити. Я з вами.
- Достоинства:
- Багато
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Чудовий засіб. Швидко і мороки
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Один з найкращих засобів, якими я користувалась, ще й за дуже адекватну ціну! Сковорідки та духовку відмив ідеально! Відверто, мию ним ззовні всю кухню: чайник, поверхню плити, фартух. Він ідеально виводить застарілі плями жиру, і не потрібно докладати додаткових зусиль, терти! Дуже круто, що таку якісну продукцію робить Український бренд.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Чиста поличка
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Отлично. За 10 минут вымыл чайник, который простоял 5 часов на костре. Тряпкой почти не тёр. Лучше делать в перчатках
- Достоинства:
- Отлично отмывает даже без щетки
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Я задоволена засобом на всі 100%. Він впорався і з застарілим брудом на бічній стінці тумбочки, і на каструлі, а також довів до скрипучої чистоти лотки та їх кришки у важкодоступних місцях. Єдине про що варто пам'ятати, що він досить їдкий і варто надягнути рукавички та остерігатись випарів.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію
- Недостатки:
- Не знайшла
- НадіЯ Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Добре відчистив цей засіб жир на кухні, задоволена, буду рекомендувати вашу продукцію
- Достоинства:
- Справився із жиром на кухні
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Отличное средство! Справляется с загрязнениями на ура!!! Отдельная благодарность магазину за оперативную доставку и подробную консультацию по поводу товара.
- Достоинства:
- Быстро устраняет загрязнения без особых усилий.
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
мені сподобалося мити цим засобом- напшикала, лишила і змила))) саме мій варіант, щоб довго не терти. класно, що навіть в тих місцях де раніше треба було брати зубну щітку, бо незручно мити, просто напшикала, а потім витерла. Дякую продавцю
- Достоинства:
- Засіб з пшикалкою, тому зручно відмивати різні місця і поверхні
- Недостатки:
- поки немає
- Продавец Чиста поличка
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Чудовий засіб, задоволена. Можна з легкістю відмити духову шафу і сковорідки. Для важких випадків потрібно кілька разів використати засіб.
Спасибі магазину за оперативність та подаруночок, дуже приємно.- Продавец Чиста поличка
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Взяла средство для плит и универсальное. Очень крутые. Не ожидала что так быстро и до скрипа вычистит. Рекомендую.
- Куцик І***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Отлично отмывает жир на плите, електрогриле и вытяжке.
Наносила на пластины елекьрогриле, оставляла на 5 - 10 минут и легко губкой смывала. Пластина как новая!
При этом нет запаха химии.
Но пользоваться в рукавичках. Мне пощиповала пальцы без руковиц.- Достоинства:
- Нет химического запаха и отлично справляться с очисткой поверхностей.
- Маряна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Чудовий засіб, замовляю не вперше, прекрасно видаляє жир на витяжках, духовому шкафі та грилі. Головне нанести і не змивати зразу.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Добре чистить решітку від витяжки і духовку, рекомендую
- Достоинства:
- Ефективний засіб
- Недостатки:
- Потрібно працювати в рукавицях
- Ореховська Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Чиста поличка
Брала средство для духовок- реально крутое, легко отмыла липкую сетку от вытяжки и газовую плитку, и даже давний след от приготовления кирици в духовке отмылся, хотя пробовала тереть раньше ершиком, но было безполезно. в общем от мытья крутой результат получился
- Достоинства:
- Хороший продавець, подобрал наилучшее средство, далі рекомендації, бистро отправил
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Продавец Чиста поличка
Спасибо за отзыв, обращайтесь
- Людмила М***Продавец: Чиста поличка
Чудовий засіб. Рекомендую.
- Недостатки:
- Не знайшла.