- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: IZZZY Market
Літак огонь просто)
Доброго дня
Ми раді що Вам сподобався планер.
Дякуємо Вам за відгук.
Гарного Вам дня =)
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IZZZY Market
Дуже гарний літак, підіймається вище 5-ти поверхах. Швидко зв'язались і також швидко відправила замовлення. Дякую!
- Достоинства:
- Справний, високо літає
Доброго дня
Ми раді, що Вам сподобався товар.
Дякуємо за відгук та грайте з задоволенням=)
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: IZZZY Market
Дуже дякую за 2 літака, вони неймовірні продавець найкращий швидко зв'язалась дівчина і також швидко відправила замовлення.
- Достоинства:
- Все працює
- Продавец IZZZY Market
Марино, дуже дякуємо Вам за відгук! Грайтеся з задоволенням.Раді, що дитині сподобалось.
- ВероникаОтзыв от покупателя. Продавец: IZZZY Market
Отличный планер, быстрый, долговечный. Спасибо за хорошую консультацию и быструю доставку.
- Продавец IZZY MARKET
Вероніка, вітаємо! Дякуємо за відгук. Грайте з задоволенням!
- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: IZZZY Market
Самолётик супер, очень интересен ребёнку да и не только, родителям тоже интересно его позапускать. Продавец супер, отправила повторно заказ, в оговорённое время, так как первый раз не успели забрать, уезжали. Запакован отлично. Спасибо большое и очень рекомендую продавца данного товара.
- Достоинства:
- Интересная игрушка
- Продавец IZZY MARKET
Олена, вітаємо! Дякуємо за щірий відгук. Грайте з задоволенням!
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: IZZZY Market
Ранее писала , что самолётик пришёл нам на рабочим. Продавец заменил на новый самолёт, правда не так быстро как хотелось и пришлось снова оплатить доставку , что тоже не очень.
Новый самолётик рабочий . Все ок
Цели достигли- дети довольны!
Благодарю!- Достоинства:
- Яркий , легкий , компактный, дети довольны !
- Недостатки:
- Может быть не рабочим. Обязательно проверять
- Продавец IZZY MARKET
Марія, дякуємо за відгук!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: IZZZY Market
Доброго дня. Самолет не працює(((не взлітає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює, не взлітає((
- Продавец IZZZY Market
Добрий день. Наталия. На іграшку поширюється споживча гарантія 14 днів повернення або обмін. На жаль, не ясно, що ви маєте на увазі під поганою якістю. У іграшки м'який, податливий пластик. Цікаві цікаві функції. Вона не ламається, не виходить з ладу швидко. Зв'яжіться, будь ласка, з нашим менеджером, якщо у вас є питання.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: IZZZY Market
Приехал не рабочий самолётик. Связывались 2 дня подряд с продавцом . Обещали решить наш вопрос , но пока только обещания и никаких действий .
Понятно, что товар не дорогой, но это не значит , что он должен быть не рабочим и не соответсовать описаниям- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец IZZY MARKET
Маріє, дякую за ваш відгук, вибачте, що планер приїхав неробочий.
Безумовно немає значення, дорогий товар або дешевий, ми завжди оперативно реагуємо на звернення клієнтів, незалежно від того, чи справді неробочий товар, чи іноді буває, що клієнт не розібрався як користуватися.
Так і у вашому випадку, ви звернулися в суботу, ми взяли рекламацію в роботу, вам обіцяли, що зв'яжемося, як тільки ухвалимо рішення.
У неділю – вихідний, сьогодні понеділок.
Рішення у разі бувають різні, безкоштовна заміна, повернення, повернення лише коштів.
Безумовно, на це потрібен час іноді більше, ніж здається клієнту.
Вибачте, що наша швидкість є нижчою, ніж вам хотілося б. Бажаємо приємного дня.
- Яна З***Продавец: IZZZY Market
Забрала сегодня самолет,зарядка вроде би и работает,а вот самолет нет.Перед тем как заказывать,просила что б проверили,но прислали не рабочий.Ребенок расстроен.Отсылать назад нет смысла,потому что если оплатить опять доставку туда и обратно,то выйдет дороже ,чем сам самолет.Не рекомендую!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец IZZZY Market
Доброго, Яна. З вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання.
- Яна З***
Доброе утро!Сегодня позвонила менеджер Елена по поводу товара,очень ответственная, приятная девушка,все обьяснила.Очень хороший менеджер!Елена,Вы,умничка!!!
- Продавец IZZZY Market
Дякуємо. Вам гарного дня та чудового настрою.