- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
не ровная база..приехала все целое ..притянул саморезами в столу стоит (пылится ) пока что
- Достоинства:
- пока незнаю 1 цепь заточил и пока все.но приехало все быстро и целое
- Недостатки:
- пока не обнаружил--хотя рама по плоскости не ровная (покрученна) пока не прикрутил ее к столу стояла качалась
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Дякую, дуже добре!
- Достоинства:
- Компактний
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Ключів які на фото в комплекті не було!!! А так станок добрий.
- Достоинства:
- Добре точить
- Недостатки:
- Не було ключів
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Цепи вернулись в работу
- Достоинства:
- Четко,до остроты лезвия.
- Недостатки:
- Мирко цепи сучкорезов не вмещаются.)
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Все чудово працює на всі .
- Достоинства:
- Гарний у роботі
- Ілля Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Все працює
- Достоинства:
- Хотороший станок за свою ціну
- Недостатки:
- Пластикова станина
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Все отлично!
- Мельник Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
на таку ціну така якість
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Все чудово
- Достоинства:
- Норм
- Недостатки:
- Ауе
- Богдан А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
загалом супер
- Недостатки:
- відсутній реверс
- Василь З***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Компактна, легка, с заточкою справляється, дякую
- денис з***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Товар супер пришёл быстро установил легко работай не нарадуюсь
- Григорій В***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Чудова і не замінена річ в господарстві
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Замовлення прийшло навіть раніше заявленого часу.
Комплектація не відповідає тому, що вказано на сайті, немає ніяких ключів. Але, ключі там і не потрібні, там все на "барашках". Не знаю навіщо ключі вказани в комплектації.
Враження першого дня експлуатації не однозначне. Станок працює і це вже радує. ))) Станок сподобався, але він дуже хліпкий, страшно його збирати, здається що зломається щось. Увесь корпус та станина пластмасові. Але, якщо вдалось його зібрати та закріпити на місто і при цьому нічого не зломати це добре. Особисто мені дуже сподобалось як він працює. Може я глухий, але в пункті видачі я навіть не почув нічого коли оператор ввімкнув мотор для перевірки. Я подумав що станок бракований і не працює. Працює тихо. Я перший раз точив ланцюг на такому станку, мені дуже сподобалось. Жаль, що в мене лише два ланцюги, а не 20, а то точив би і точів )))) Точити треба обережно бо зуб швидко перекалюється якщо його за один раз заточити. Я точив дрібними толчками, так нормально. Можно ще на зуб капати краплю води із медичного шприца.
Десь я читав чийсь відгук, що на станку точити швидше ніж просто напилком. Я не згоден. Напилком я завжди точив не знімаючі з піли і займало це максімум 10 хвилин. На станку теж швидко, але враховуючи зняття ланцюга з піли та постановку його обратно піде більше часу. А ще установка самого станка. Особисто я не ризикнув залишати його прикрученим до столу, бо не дай Бог його зачипити або чимось стукнути, він розпадеться на молекули.
І ще, дуже не вистачає на ньому підсвітки. Довелось використовувати налобний фонарь.
Я для себе вирішив, якщо використовувати станок то потрібно мати декілька змінних ланцюгів. Сів, за один раз наточив, потім тільки змінюєш їх. Інакше, швидше та проще буде точити напилком. - Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Працює
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Робить справно,але як по мені -забагато пластмасових деталей, може воно і легше, але метал є метал.Плюси: економе час,та добре що я можу міняти кут заточки.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Спасибо за работу