Отзывы покупателей о Ручная портативная туристическая газовая горелка с баллоном для кемпинга Bern 220g
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: TopDomik
Почав пропускати газ ще на більшій половині маленького балончика, використав раз 10-15 по декілька хвилин.. Ледь не створилась пожежа. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- Зломався ще на більшій половині маленького балончика.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: TopDomik
Швидко вийшов із ладу запальний механізм
- Достоинства:
- Горить добре
- Недостатки:
- Перестав працювати пєзоелемент
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: TopDomik
Непоганий пальник на свої кошти, вже встигла випробувати)
Заявку опрацювали оперативно, відправили також швидко, всім задоволена)- Достоинства:
- Свої функції виконує чудово
- Недостатки:
- Не знайдено
- Дарья
Апдейт по товару: перше використання було успішним, після нього відʼєднала пальник від балону і поклала в коробочку для зберігання. Через три тижні спробувала ще раз, підʼєднала як і минулого разу, але, як виявилось, пальник почав травити газ і при натисканні на кнопку він спалахнув разом з моєю рукою. Як наслідок - опіки 2го ступеня двох пальців. Тепер сумніваюсь щодо якості даного товару.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: TopDomik
Поджигать нужно при минимальной подаче газа, при необходимости добавляя. Большое спасибо продавцу, оперативно связались, разъяснили в чем моя ошибка. Товар хороший, рекомендую.
- Достоинства:
- Выполняет свои функции. Приемлемая цена.
- Продавец TopDomik
Дякую Вам за відгук! Гарного дня!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: TopDomik
Добрый вечер, сегодня получила заказ. Подскажите пожалуйста, почему горелка не работает. Баллон подключён правильно, подача газа есть, но щелчки просто вхолостую, она не горит.
- Достоинства:
- Товар доставили быстро
- Недостатки:
- Не горит
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TopDomik
Получила в срок, парню понравилось :))