Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Плюшевый единорог игрушка с подсветкой Magic Unicorn 30 см

Оценка пользователей 4.82/5
  • AI аналіз відгуків
    56 відгуків:  86% позитивних, 8% нейтральних, 6% негативних.
    Клієнти у захваті від м'якої іграшки єдинорога зі світлодіодним підсвічуванням. В основному відзначають її м'якість, приємні тактильні відчуття та яскраву і ніжну підсвітку, яку діти особливо люблять використовувати як нічник. Більшість користувачів позитивно відгукуються про якість виробу та швидку доставку. Частина покупців відзначає проблеми з підсвіткою, які вскриваються через кілька тижнів або місяців: або виходять з ладу контакти, або перестає світитися після нетривалого користування, навіть при заміні батарейок. Також лунали поодинокі зауваження до пакування і невеликого розміру іграшки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Павел Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Красивая игрушка, были батарейки вставлены, все работает. Ребёнок доволен.

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Отличный единорог, в комплекте уже шли батарейки. Приятный на ощупь. Гирлянда плавно переключает цвета, автоматически отключается минут через 10-15.

Достоинства:
    Красочный, плавное мигание гирлянды, автоматическое отключение
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

все пришло рабочее и быстро

Достоинства:
    быстро созвонились и выслали
  • Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Супер! Хрищениці дуже сподобався такий єдиноріжка. Світиться класно. Але прийшов, на жаль, із сівшими батарейками.

• Мельничук И***

Очень классная игрушка Мягусенькая

• Олександр Ц***

Ребёнок доволен

• Воєвода В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

класний єдиноріг, працює рік. Змінювали батарейки, перегоріли кольори, але в цілому рекомендую

• Вера А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дуже приємна на дотик іграшка.
    Якісна ,дитина в захваті.
    Дякую за оперативність доставки .

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Чудова іграшка.Для дитини море задоволення

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

це топ для діток які бояться спати вночі

• Ирина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Іграшка дуже м'яка та приємна на дотик. Дитина в захваті.

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дитина в захваті. Іграшка чудова,м'яка приємна на дотик,плюс того що дитині замінила ще й нічник. Гарне обслуговування,швидка доставка.

Достоинства:
    Замінив нічник ,приємний на дотик
  • Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Купувала на подарунок, сподобалась, біленька, ніжна,світиться. Швидка доставка

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Купувала дитині на різдво. В цілому гарна, дитині сподобалась. Мала любить єдинорігів, а обрала саме цю бо світиться (дитина боїться темряви). Але от пройшло два місяці з моменту експлуатації і все, більше не світить (заміна батарейки проблеми не вирішило)

Достоинства:
    Приємний на дотик
    Недостатки:
    Через два місяці перестав світити.
    • Продавец  Trendzy goods

Нам дуже прикро, що іграшка перестала світитись, ми робимо все можливе щоб завод виробник покращував внутрішні елементи підсвітки, щоб вони при тривалому різноманітному та витривалому використанні не виходили з ладу (від падіння, скручування, кидання та інших видів гри дітей з такого роду іграшкою) але Ви мабуть розумієте, що те як дітки бавляться з іграшкою напряму впливає на її довговічність, а спроектувати іграшку, яка на 100% буде стійка до такого роду ігор дуже важко.

• Марія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Єдиноріг взяли на подарунок. Відповідає опису та зображенням. Приємний на дотик, якісно зроблений, відразу з двома батарейками, є яскрава підсвітка трьома кольорами, що змінюються, таймер вимикається через 15 хвилин. Кнопка увімкнення присутня на лівій ніжці, де є відповідна позначка. Блок для батарейок з кришкою, яка фіксується гвинтиком(!) та ховається у кишені на липучці в спинці іграшки.
    Моя дитина дуже вподобала цю іграшку і не випускає з рук. Тому думаю, щоб купити ще й своїй доні такого милого Єдинорога!

• Богдана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дуже гарна іграшка, рекомендую,як ночник,сама виключається.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дякуємо за швидку доставку та якісну іграшку.
    Доня щаслива.

Достоинства:
    Гарна, якісна, не дуже яскрава, приємна для очей.
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Купляли єдинорожку на подарунок. Візуально гарна, приємна на дотик іграшка. У комлекті були батарейки. Ілюмінація працює. Дякую.

• Яковлева А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Качество игрушки очень хорошее , светится исправно

• Роман

Чудова іграшка!

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дуже гарна іграшка, дівчині дуже сподобалась, гарне обслуговування передзвонили і все детально обговорили перед замовленням.

• Дмитро Я***

Підсвічування не працює

• Продавец  Trendzy goods

Доброго дня, у нас кожна іграшка перед відправкою перевіряється, бувають випадки коли при доставці іграшку пошкоджують, оскільки в середині іграшки технічні елменти, які забезпечують світіння, надмірна вага при доставці може спричинити вихід з ладу підствітку.
      Ми Вам відправимо нову іграшку, але наступного разу потрібно фіксувати несправність іграшки при перевірці на новій пошті, і в такому разі можна компенсувати вартість іграшки в служби доставки.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Залишу свій відгук)) Мені нереально сильно сподобалася іграшка) Дуже якісно пошита, підсвітку дуже класна ❤️
    Відгук від дитини, іграшка мила дуже) Справжній товариш, лягає спати з єдинорогом, бере в укриття свого товариша) Доньці 5 років.
    Рекомендую!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Гарна іграшка, але думала якось більш насичено світиться. Шви обережні. Все влаштовує.

• Задорожня А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Чудова іграшка, прекрасний подарунок дівчинці, бо всі дівчатка люблять єдиноріжок.

Дуже сподобалось обслуговування магазину, одразу зв'язались для уточнення всіх деталей та оперативно вислали посилочку. Дуже дякую

Достоинства:
    Світиться різними кольорами, що дозволяє використовувати її як нічник. Дуже м'яка та приємна на дотик, якісно зроблена.
  • Томусяк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Нарешті все ж я дістався щоб написати дійсно Хороший відгук магазину та побажати вам процвітання. Перепрошую за незрозумілі звороти .
    Єдинорожик дійсно яскравий, як на мене фото неповноцінно передає, коли ми з дружиною його розгорнули він був куди сочніший по кольору і яскравий. Нічний працював відмінно. Купували як подарунок 6-і річній дитині - день народження. Дитина залишилась задоволеною, як нам казали, дівчинка відклала всі подарунки і обійняла іграшку як свою рідну. Ми дуже раді

Ще що було примітно, замовили в понеділок, дуже переживали чи вчасно буде подарунок. Крайнім строком був четвер. Магазин не забув про нас, як це буває з іншими (а таке було), і чітко іграшка була зранку четверга.

Дякую вам, і рекомендую всім іншим)

Достоинства:
    Колір насиченіший ніж на фото, все працює, нарікань не виникло
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Классный единорожка. Покупаю уже второй раз на подарок. Очень приятная ткань и нежная подсветка. Планирую ещё брать.

Достоинства:
    Прекрасный подарок девочке
    Недостатки:
    Я не обнаружила
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Іграшка чудова. М'яка, з гарною різнокольоровою підсвіткою. Вдалий подарунок для тих, хто любить єдинорогів). Єдине зауваження - необхідно зробити нормальне пакування. Так як я брала на подарунок, розраховувала хоча б на коробку, щоб можна було дальше оформити, а приходить в звичайному пакеті.

Достоинства:
    Іграшка-нічник, гарна якість
    Недостатки:
    Немає пакування, приходить в простому пакеті
  • Уляна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Іграшка бомбезна!Приємна на дотик,все справне,чудові " м'які"кольори,наявний таймер на виключення,що дуже зручно.
    Швидка доставка.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не виявили
  • Діана Б***

Чудова Iграшка, донечка дуже задоволена. Постiйно спить з нею️

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Игрушка супер. Ребенку очень нравится, играется с единорожкой пока не уснёт. Очень нравится нажимать на ножку и включать-отключать подсветку. 3 раза приходилось проводить операцию по подключению проводов к кнопке включения подсветки на лапке. Отпадают проводки и приходилось уже 3 раза распарывать и заново зашивать игрушку, чтобы починить подсветку. Дочка была растроена, все таки любимая игрушка

Достоинства:
    Очень мягкий единорог, светится, через мин 15 отключается сам
    Недостатки:
    Плохие контакты и хлипкие проводочки, за пол года как купили игрушку уже 3 раза приходилось её распарывать и присоединять проводочки к кнопке на лапке, отпадают проводки от кнопки включения подсветки
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Все сподобалось, дитина в захваті!)

• Юля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дуже милі і приємні на дотик єдиноріжки.
    У комплекті ідуть вже з батарейками.
    Діти в захваті і це головне!!!

Продавцю окреме дякую за оперативну відправку!

Єдине питання до продавця, як за ними доглядати?
    Оскільки в пральну машину їх вже не закинеш.

Достоинства:
    Милі і приємні на дотик
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Чудова іграшка, м'яка і приємна на дотик. Дуже мило виглядає. Світиться кольоровими вогниками ( плавний перехід між кольорами).

Достоинства:
    в комплекті є батарейки
  • Злата С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Іграшка приємна на вигляд і дотик, малечі сподобалась з першого погляду. Надіслали швидко. Дякую, дуже задоволена

• Гребеннюкова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Все чудово. Іграшка дуже гарна. Продавець зв'язався швидко і відправив в той же день. На наступний вже забрали на пошті

Недостатки:
    Нету