Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Брелок автомобильный на ключи ТОЙОТА GF авто брелок с логотипом Toyota с подсветкой (R050867)

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE

Сам по собі брелок дуже красивий, виглядає класно. Але з батарейками - біда (вже бачила в попередніх коментарях). На пошті перевірили - все добре працювало, а коли подарували - облом… нічого не світиться зовсім. Спробуємо замінити, але там такі цікаві батарейки, наче 3 шт склеєні, чи зможемо, взагалі, такі знайти. Тож перевіряйте перед самим врученням, щоб не опинитись в незручній ситуації.

Достоинства:
    Дуже красиво та достойно виглядає, упаковка - також на висоті
    Недостатки:
    Батарейки
    • Продавец  NIKK STORE

Дякуємо Вам за детальний відгук.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація з батарейками. На жаль, елементи живлення можуть втрачати заряд під час транспортування, особливо через перепади температур.
      У брелоку використовуються звичайні батарейки-таблетки LR621, він працює від 3 шт.

• Єгор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE

Отличный на подарок, красивая упаковка с блёстками, светится очень красиво, переливается разными цветами особенно вечером

Достоинства:
    Очень хороший подарок любителям данной фирмы
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. Будемо вдячні за чесний відгук про сервіс магазину. З повагою NIKK STORE

• Анжеліка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE

Товар відповідає опису, доставка швидка.

• Таня Д***

Відповідає опису, мені сподобався

• Едуард

На 4 день перестала працювати підсвітка

• Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви не задоволенні покупкою. Підсвітка працює від батарейок, які з часом розряджаються. Потрібно замінити батарейки і підсвітка буде працювати далі. Наш менеджер зв'яжеться з Вами.

• Едуард

Дійсно проблема була в батерайках. Прийдеться не рідко їх змінювати.
      А так все добре, брелок гарний.

• Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок. Гарного дня.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE

Очень красивый, качественный брелок. Хороший вариант для подарка. Рекомендую!

Достоинства:
    Красивый, качественно крепкое кольцо
    • Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. З повагою NIKK STORE

• Ирина Ж***

Гарний брелок

• Елена И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE

Стукає о панелі авто при русі, скло відламується потрохи, нажаль вже весь розбився

Достоинства:
    Гарний брелок, добре світе різними кольорами, упаковка гарна.
    Недостатки:
    При руху у машині б'ється о панелі
    • Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Брелок з скла, тому при сильних ударах об тверді поверхні скло може відколюватись. З повагою NIKK STORE

• Ульяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE

Брелок очень красивый, упакован в симпатичную коробочку. Светится разными цветами.

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! З повагою NIKK STORE

• Вадим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE

все сподобалось і обслуговування, і товар

Достоинства:
    брелок класний, добре світиться в темноті, хороший, відповідальний продавець
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  NIKK STORE

Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! З повагою NIKK STORE

• Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE

Быстро ответил продавец, быстрая доставка, надежно и красиво упаковано.

Достоинства:
    Быстрая доставка, надежно упаковано
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  NIKK STORE