Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Валіза пластикова Wings 147 чорна S розмір (маленька)

Оценка пользователей 4.74/5
  • Отзывы про товар продавца ARTvali
  • Вікторія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Кофейный

Приятный чемодан, размеры без колёс 50×34×22. Вес 2,2 кг.

• Юлия М***

Дуже якісна валіза .
    Покупкою залишилась задоволена .
    Рекомендую !
    Витримала 5 авіа та залишилась як нова .

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не має
  • Світлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Розовое золото

Валіза супер! Продавець дуже швидко зробив доставку замовлення!

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Розовое золото

Дякую консультанту за роз'яснення щодо розмірів валізи. Отримали розмір s і дуже задоволені, те що треба. Рекомендую

• Тетяна К***

Як можна отримати консультацію?

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Зеленый

Дуже сподобався.

Достоинства:
    Легкий, зручний
    Недостатки:
    Трішки на початку ручка туго відкривалась.
  • Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Мятный

Чемодан хорошего качества , особенно понравились колеса

• Инна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Фиолетовый

Замовила валізу у другій половині дня і отримала на наступний день новою поштою, продавець ввічливий допоможе з вибором, валіза якісна, якраз для коротких подорожей, дуже задоволена!!!

Достоинства:
    Дизайн та якість, колеса легко знімаються
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Є. К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Черный

Дуже вдячна продавцю! Замовила вчора, сьогодні валізки вже у мене. Все швидко, отримала відповіді на всі запитання і попередні світлини валізок у замовлених кольорах. Дякую!

Достоинства:
    Легкі, якісні
    Недостатки:
    Поки не виявлено)
  • Зарина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Шампань

Очень классный чемодан,быстрая доставка,спасибо большое,я довольна!)

• Івановська М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Шампань

Дуже швидке обслуговування.Валіза прийшла гарно упакована,без ушкоджень. Якість радує,гарний колір та хороша якість. Брала колір Шампань.

Достоинства:
    Міцна валіза
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Черный

Заказывала 2 чемодана, темно-серый и шампань. Заказ доставили быстро. Отличные чемоданы!

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Фиолетовый

Чемодан целый, всё как на фото

• Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Розовое золото

Чудова валіза, підходить для ручної поклажі.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  ARTvali

Дякуємо за приємні слова! Хай гарно слугує Вам)

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Розовое золото

Продавец максимально быстро связался и отправил товар

Достоинства:
    Отличное качество
    • Продавец  ARTvali

Дякуємо за приємні слова! Хай гарно слугує Вам)

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Мятный

Чудова валіза. Гарна, компактна, міцна.

• Инна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Темно-синий

Отличный чемодан за свои деньги.

• Анна Л***
  • Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Черный

Спасибо за чемодан, помогли с выбором хороший выбор различных чемоданов и цветовой гаммы, без проблем отправил чемодан назад который был меньшем размером чем я ожидал, рекомендую.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Темно-зеленый

Недостоверно указана информация о размере, чемодан значительно меньше, его реад ней размер 50*20*32, а не тот, что указан в описании.
    Также отсутствует боковая ручка, хотя также было указано в описании.
    Полное разочарование от обмана продавца.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Размер меньше, чем указан в описании.
    Отсутствие боковой ручки
    • Продавец  ARTvali

Доброго дня. Розмір 50*32*20см вказано зі всіма виступаючими елементами - колеса, ручки, замок. Щодо бокової ручки відредагуємо інформацію в картці товару, адже дійсно всі валізи розміру ХС не мають бокової ручки.

• Томашевская Н***
    Продавец: ARTvali. Цвет: Темно-синий

Проблема решена

Розмір валізи не співпадає з заявленими на сайті. Реально розмір 41*30*18. До якості товару претензій не має. Питання до продавця, навіщо обдурювати людей і вказувати, завідомо неправдиву інформацію . Товар забрала з нової пошти, так як із за відсутності світла і інтернету не могла перепровірити замовлення.

Достоинства:
    Для самого мінімуму речей на день два
    Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  ARTvali

Доброго дня. В описі є інформація, що розміри вказано зі всіма виступаючими елементами.

• Виктория Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Розовое золото

Треба в описі писати розміри з урахуванням ніжок та ручки, чи без них.

Достоинства:
    Добрий матеріал
    Недостатки:
    Висота з врахуванням ніжок, тому валіза значно менша ніж очікувалось
    • Продавец  ARTvali

Доброго дня.
      Дана інформація вказана в описі - розмір 50*32*20см з врахуванням коліс.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARTvali. Цвет: Темно-зеленый

Це просто жах. Треба подавати жалобу на цього продавця до Захисту прав споживачів.
    Спочатку були вказані НЕдостовірні дані про товар, який я замовила, і приїхала валіза, розміри якої менші, ніж було вказано на сайті. Тобто це все розраховано на те, що ніякий покупець не прийде перевіряти товар з рулеткою.
    І таким чином, ніде не повідомив покупця про реальний стан товару, що наприклад, немає бокової ручки і розміри не ті, що були вказані, продавець "втюхує" не те, що ви замовили.
    Вже прийдячи додому побачила і переміряла рулеткою, що товар не тот.
    Залишила скаргу, продавець зв'язався, вибачався, що це менеджери Розетки у всьому винуваті, і що сам продавець нічого про це не знав і перший раз бачить картку товара.
    Я просила продати мені товар, який мені потрібен за тим розміром, який був зазначений на початку, а саме 55*35, а не те, що по факту приїхало - 50*32. Домовилися про обмін із продавцем за його рахунок, попередньо, я зазначила про відсутність ярлику, бо зняла їх швидко, не побачивши обману.
    Вислала валізу, вони не одразу забрали її, потім коли забрали ще пройшов день-два, і потім почалось... я прислала типу не ту валізу, наче вона була використана... просто немає слів. Тобто там якась царапина біля колеса...
    Тобто по факту, коли продавець отримав валізу, що я вислала, він все бачив і його все влаштовувало. І це зрозуміло, бо я вислала продавцю неушкоджену валізу, яка ніде не використовувалась. Жалію, що не зробила фото валізи, коли її відправляла.
    А тепер мені вирішили повернути свою або чиюсь пошкоджену валізу...або свій якийсь брак. Тобто мені їде та ж сама валіза, тільки з браком. Ще й за мій кошт.
    По факту у мене тепер ні валізи тієї, що я замовляла, і ще й витрачені кошти за пересил туди-сюди.
    А головне - коли я стала казати ще раз про те, що на сайті були на момент мого замовлення недостовірні дані про товар, продавець почав нагло брехати і відмовлятися від своїх слів, типу такої ситуації не було... Це просто жах.

Достоинства:
    Якість товару
    Недостатки:
    Продавець обманює, продає брак, продає не той товар, що замовляєте, зря витрачені кошти, час і нерви
  • Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Темно-серый

Обслуживание на высоте. Спасибо. Качество чемоданчика отличное. За эти деньги лучший вариант. Единственное, что боковой ручки, как на фото, нет. Но это не только тут. Моя девушка купила такой же не здесь - тоже без ручки. Ну она (ручка)), думаю, и не нужна - вес меньше))

Достоинства:
    Цена, качество
    • V a*** l i z k a

Добрый день:) Спасибо за отзыв!)
      Ручка боковая идет в размерах S+M L
      В S размере на данный момент ручку убрали, для уменьшение веса, который в ручной клади очень важен:)

• Высоцкая А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Шампань

Чемодан дошел быстро, компания заранее связалась и уточнила детали заказа. Размер отличный, влезает все необходимое. Нравятся внешняя комплектация. Насчёт внутренней - два отдела. В одном есть ремни крепления для одежды, другой отделяется тканью на молнии. Чемодан и компания хорошие - рекомендую!
    P.S. на первом фото камера передает полосы, но их нет. Он чистого цвета Шампань.

Достоинства:
    Большой размер; красивый цвет; прорезиненные ручки; качественная молния; 4 уровня телескопической ручки
    Недостатки:
    У современных чемоданов "бедная начинка"
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WICHE. Цвет: Мятный

Валіза повністю відповідає опису. Склалась не приємна ситуація, на пункті розетки не можна було розрахуватись ні карткою ні готівкою (міст експрес), тільки через "Портмоне". Перша транзакція - відмова, відхилено. Друга транзакція пройшла. Але кошти знято було двічі!! Через декілька хвилин прийшли на е-мейл 2 листа про дві успішні транзакції!! Добре, що продавець порядний оперативно після звернення повернув кошти.

• Продавец  WICHE

Дякуємо за зворотній звязок
      Хай щасливо їздить
      Мирного Вам неба

• Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Желтый

Якщо чесно, я у захваті. Хотіла саме жовту валізу, замовляла у інших, чекала, обіцяли і не везли. Дні йшли, а мені у відрядження... І от він трапився мені на очі тут, на Розетці. Написала - кажуть є у наявності. Роблю замовлення, але ще не вірю своєму щастю :). Дзвонять того ж дня, кажуть відправляємо. Це неймовірно, але на ранок валіза буда у мене!
    Я дуже дуже вдячна!
    Бажаю продавцю та Розетці процвітання, а всім - гарних відряджень. :)

Достоинства:
    Миттєва доставка, увага менеджера
    • Продавец  GOODBAG

Татьяна, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Богдан Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Темно-серый

Так как не могу удалить или отредактировать прошлый комментарий, напишу ещё один - со мной связался представитель фирмы, пояснил что вышла ошибка, подробный случай у них впервые и предложил решение вопроса путём возврата разницы в цене. До вечера ситуация была решена, деньги возвращены. Товаром и качеством работы представителя фирмы довольны, всем советую к сотрудничеству и покупкам. От себя спасибо за хороший сервис и своевременное решение проблем.

• MELBAG

Дякуємо Вам за відгук.
      Гарного Вам дня.

• Мария Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Темно-серый

Добра валіза. Купила аж 3- собі і родичам, вже пару разів літала з нею - нема на що жалітись. Доставили швидко. Дякую.

• MELBAG

Дякуємо Вам за відгук.

• a.kushkina
    Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Фиолетовый

Валіза перевершила всі очикування. Якісна і красива. Продавець відгукнувся у вихідний день.

Достоинства:
    Якісний товар за адекватну вартість, ввічливий продавець
  • puma2906
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Бордовый

Товар соответствовал описанию.

Достоинства:
    Удобный, красивый, качественный
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Фиолетовый

Пережил много поездок. Главное не перегружать его.

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Темно-серый

Добрый день, получила чемодан ) очень довольна . Размер средний . Качество на первый взгляд отличное

Достоинства:
    Среднего размера, не громоздкий , что удобно в использовании
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  MELBAG

Спасибо за отзыв

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a. Цвет: Мятный

Соотношение цены и качества полностью довольна,внешний вид отличный, габариты подходят для ручной клади при авиаперелете,
    удобен в транспортировке.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Товар полностью соответствует характеристикам продавца, компактный но тем не менее вместителен, поездку пережил достойно!
    Недостатки:
    не выявлено
    • V a*** l i z k a

Спасибо за отзыв
      Ярких Вам путешествий:)

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: MELBAG. Цвет: Бордовый

Классна валіза, взяв бо пускають в літак як ручний багаж

Достоинства:
    Якість, гарна)
    • Продавец  MELBAG

Дякуємо за відгук та покупку

• Ярослава П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NEK. Цвет: Черный

Отримала вчора, дуже гарна валізка, приємний продавець, прислали колір, який я просила. Як буде служити, поки не знаю,тільки збираюся в дорогу. Дякую

Достоинства:
    Гарна, компактна
    • Продавец  NEK

Дякуємо за покупку, та бажаємо щасливої подорожі

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Желтый

Чемодан красивый, пока очень довольны. Продавец отправил в тот же день, на следующий день получили посылку

Достоинства:
    Красивый, лёгкий, кажется надёжным
    Недостатки:
    Пока не выявили
    • Продавец  GOODBAG

Олена, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.